Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kachi
    31. Svibanj 2015. 12:14

Tinčica, slažem se sa curama, po ovom što si napisala ja isto mislim da je Osijeka bolja opcija za taj neki prvi period. CUUuu ti je dobro napisala i vezano za samoću. 
    A mislim da vezano za putovanje to ovisi od tvog oporavka i bebinog privikavanja na svijet. Imam sestričinu koja je valjda već prvi mjesec išla na dosta dugo putovanje sa bebicom i sve je bilo ok. :)

Ivaaaa
    31. Svibanj 2015. 12:28

Tincica, ja bih isto na tvom mjestu u Osijek...pa ostala mjesec dana recimo...brzo to prodje...pitanje je koliko ti je bitna patronaza ako ti mama radi u bolnici i sigurno dosta tog i zna...il moze lako saznat, pozvati nekog...druga snaha muzevih ima takav primjer i patronazna joj uopce nije trebala...

CUUuu
    31. Svibanj 2015. 12:28

Što se tiče putovanja s bebom, puno ovisi o vremenu.  Ako nije vrućina putovati se može po danu i svakih sat-sat i pol radit pauze. Ako je velika vrućina treba putovati po noći jer klima na najjače nije bas za bebe pa je onda malo teže pravit pauze. U tom slučaju bi bilo idealno podijeliti put na 2 dana tako da se negdje prespava pa da za vožnju koristite večer i zoru. Ja sam sa svojom uvijek putovala u zoru ali meni je bio puno kraći put - 2 sata autom pa trajekt. A trajekt se ne računa jer dijete nije u sjedalici.

bobica9
    31. Svibanj 2015. 12:35

Dobrodošla, gagulina!

Tinčica, i ja se slažem sa curama, ipak odi u Osijek. Mislim da će ti biti lakše s mamom, a prvih par dana može i muž biti tamo s tobom, pa vas dođe posjetiti za vikend. A za mjesec dana kad ćete biti spremne za put, više neće biti ni tako vruće.

Tita 13
    31. Svibanj 2015. 13:09

Naša će se curka zvat Tita. Komentari su svakojaki, al baš me briga. Doduše, meni se baš ne usude seruckat jer imam jezičinu i ne ostajem dužna, pa mnogi prešute, ali zato dragog ispilaju, da jel se zajeb..., jel stvarno, nismo normalni i slično, al šta ljudi više serucaju to je nama ime draže. 

Bili smo na pregledu u četvrtak, u 30tt smo i beba ima 1500 g. Međutim, bila se spustila jer ja još radim, ali se nisam počela otvarat šta je dobro. Ginekologinja ju je malo gurnula gore i sad je sve ok, al mene je to turbo zabolilo i onda me počela vatat panika oko poroda. Kako ću ja to?! I nimalo mi ne pomaže konstatacija da su mnogobrojne žene to uspile pa ću i ja, ili da je naše tijelo stvoreno za porod i slično... Eto, ja se izjadala, sad je malo lakše :)

Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite

Tinčica3
    31. Svibanj 2015. 14:16

Cure moje vi ste zlata vrijedne, i imate pravo. Osijek ce biti. A puž muž ce dolaziti vikendom i onda kad se mi oporavimo i nadodjemo idemo u Pulu. 

Malo me tako panika uhvati pa se pogubim, pa ne znam kud bi sa sobom, pa kak cemo mi to. I onda kad vidim vas bistre i racionalne, onda mi se posloze kockice u glavi. Nit' smo prvi, nit' zadnji da cemo roditi u malo dalje od kuce i ako su svi prezivjeli, uspjeli i izorganizirali se. Pa onda cemo pobogu valjda i mi. :) prva nam je bebica, pa smo malo sprčkani :) hvala zene! Divne ste

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.