Tinčica, slažem se sa curama, po ovom što si napisala ja isto mislim da je Osijeka bolja opcija za taj neki prvi period. CUUuu ti je dobro napisala i vezano za samoću.
A mislim da vezano za putovanje to ovisi od tvog oporavka i bebinog privikavanja na svijet. Imam sestričinu koja je valjda već prvi mjesec išla na dosta dugo putovanje sa bebicom i sve je bilo ok. :)
Tincica, ja bih isto na tvom mjestu u Osijek...pa ostala mjesec dana recimo...brzo to prodje...pitanje je koliko ti je bitna patronaza ako ti mama radi u bolnici i sigurno dosta tog i zna...il moze lako saznat, pozvati nekog...druga snaha muzevih ima takav primjer i patronazna joj uopce nije trebala...
Što se tiče putovanja s bebom, puno ovisi o vremenu. Ako nije vrućina putovati se može po danu i svakih sat-sat i pol radit pauze. Ako je velika vrućina treba putovati po noći jer klima na najjače nije bas za bebe pa je onda malo teže pravit pauze. U tom slučaju bi bilo idealno podijeliti put na 2 dana tako da se negdje prespava pa da za vožnju koristite večer i zoru. Ja sam sa svojom uvijek putovala u zoru ali meni je bio puno kraći put - 2 sata autom pa trajekt. A trajekt se ne računa jer dijete nije u sjedalici.
Dobrodošla, gagulina!
Tinčica, i ja se slažem sa curama, ipak odi u Osijek. Mislim da će ti biti lakše s mamom, a prvih par dana može i muž biti tamo s tobom, pa vas dođe posjetiti za vikend. A za mjesec dana kad ćete biti spremne za put, više neće biti ni tako vruće.
Naša će se curka zvat Tita. Komentari su svakojaki, al baš me briga. Doduše, meni se baš ne usude seruckat jer imam jezičinu i ne ostajem dužna, pa mnogi prešute, ali zato dragog ispilaju, da jel se zajeb..., jel stvarno, nismo normalni i slično, al šta ljudi više serucaju to je nama ime draže.
Bili smo na pregledu u četvrtak, u 30tt smo i beba ima 1500 g. Međutim, bila se spustila jer ja još radim, ali se nisam počela otvarat šta je dobro. Ginekologinja ju je malo gurnula gore i sad je sve ok, al mene je to turbo zabolilo i onda me počela vatat panika oko poroda. Kako ću ja to?! I nimalo mi ne pomaže konstatacija da su mnogobrojne žene to uspile pa ću i ja, ili da je naše tijelo stvoreno za porod i slično... Eto, ja se izjadala, sad je malo lakše :)
Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite
Cure moje vi ste zlata vrijedne, i imate pravo. Osijek ce biti. A puž muž ce dolaziti vikendom i onda kad se mi oporavimo i nadodjemo idemo u Pulu.
Malo me tako panika uhvati pa se pogubim, pa ne znam kud bi sa sobom, pa kak cemo mi to. I onda kad vidim vas bistre i racionalne, onda mi se posloze kockice u glavi. Nit' smo prvi, nit' zadnji da cemo roditi u malo dalje od kuce i ako su svi prezivjeli, uspjeli i izorganizirali se. Pa onda cemo pobogu valjda i mi. :) prva nam je bebica, pa smo malo sprčkani :) hvala zene! Divne ste
Sortiraj odgovore
Najstariji