Ja ne razumijem zašto ljudi imaju potrebu komentirati izbor nečijeg imena..ko da ih se pitalo za mišljenje..treba gledati tko komentira a ne što
Ma naravno...ne pada mi napamet da ga mijenjam jer je sto i prvi...imam osjecaj da ce mu pristajati mozda nam se zato i svidjelo...
a sto se tice navlaka za kolica...trebala bi doci ovaj tjedan pa cu procijeniti ali isto mislim da mu bude tetrica ispod njega
...molim Te za malo sreće....
Tako mi je glupo što ljudi imaju potrebu komentirati imena... Nije njihova stvar. I nama se čude koje ime smo odabrali. Ali ja samo ignoriram. I šaljem ječmence.
hahaha bobica, "šaljem ječmence"... Mogla bi i ja početi jer sam zadnji put kad sam jednoj osobi rekla da će se zvati Toni, dobila komentar "jel to neka zaje******* ??" Ajme kakvih ljudi ima...
Meni i da se ime ne sviđa, ne bih komentirala, baš me briga, pa nije moje dijete, a isto tako nas pustite da svoje nazovemo kako mi hoćemo!
Tako ni ja vise ne govorin jer uvik dobijen komentar " ozbiljno? kakvo je to ime? daj neko dalmatinsko" Uuuf kad das "moderno" nevalja jer nije tradicionalno, kad das tradicionalno onda zasto nije moderno. Ljudii -.-
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Meni od muza brat postao tata i dali ime malom Jakov...dosli mi jucer kod njihove bake a ona non stop mali Ante pa mali Marko...dok nisam popizdila i rekla da su dali mama i tata ime i nek ga tako zovene kuziiiiiiim...samo cekam kad ja rodim...nas ce se zvati Pavel...vec ih vidim
Tako moja baba mazi meni stomak i govori Luce moja. Ja govorin zvat ce se Naomi a ona da ce je ona zvat drugacije da to nije nikakvo ime ja govorin onda je ne zovi nikako i tocka. Poludiiin na to i tako svaki put kad dode
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Nas ce biti Filip i mislim da ce mi jednog dana biti zahvalan sto sam se izborila za to ime jer su prijedlozi bili Boze sacuvaj blago receno
Meni svekrva rekla neka se zove Gustav..hahahahaha...ja prvo mislila da se sprda al neeeeee, njoj je to prekrasno posebno ime...ok...onda kaj nisi svojoj djeci dala takvo ime nego petar, marko,domagoj i ivana
Sortiraj odgovore
Najstariji