Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby1
    29. Svibanj 2015. 14:48

Toni će se zvati!  Ja oprala sve što se dalo skinuti, nije se ništa dogodilo, u mašini sam prala. Al kožu radije ne bi...

Lollypop
    29. Svibanj 2015. 14:49

Koji doktor moze dat potvrdu da se neces poroditi?  Nisu bogovi.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

iva.lu
    29. Svibanj 2015. 16:13

Mi odradili zadnji radni dan...napokon....sad samo opusteno...nas sin se bude zvao Luka....dugo smo vijećali i imali brdo prijedloga...na svako je jedno od nas negodovalo...nije nas briga sto ime nije posebno i tko god sto komentira bit ce odrezan...neki vec jesu... on je nas i jedni tako da nas bas briga sto ih ima jos stotinu...bolje i tako nego da izvodimo kerefeke i trazimo dlaku u jajetu s nekim posebnim specijalnim nebuloznim imenima....ali tko voli nek izvoli ja osobno ne bi nikad nekom rekla zasto je bas to ime odabrao (u negativnom smislu) svatko ima svoje razloge

...molim Te za malo sreće....

Ivaaaa
    29. Svibanj 2015. 16:45

Antonio, al mu već tepam Tonić 

Filotea
    29. Svibanj 2015. 17:54

Naša curica će se zvati Marta,imali smo isto hrpu prijedloga ali oko Marte smo se najviše složili 

Gricko3
    29. Svibanj 2015. 18:38

I mi imamo imena spremljena vec dugooo dugooo. Nasa curica ce se zvat Naomi 
    Ja cu navlake od kolica oprat jer mi nekako smrde, neznan...

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

bobica9
    29. Svibanj 2015. 19:13

Sad sam proučila upute. Piše da se može oprati na laganom programu na 30. A ne znam. Još ću si razmisliti.

Bublica123
    29. Svibanj 2015. 19:38

Bas su sve lijepa imena...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.