Dobro kako vi stavite taj ticker?? otišla sam na lilypie. tamo sam sve napravila, dobila taj kod i gdje ga onda zaljepim? nije žvaka za seljaka...
Jel budete vi prale presvlake za kolica? Ja sam mislila, i sad si razmišljam kako. Imam PP kolica i dio navlaka je od kože pa ne bi htjela da se uništi...
Jel budete vi prale presvlake za kolica? Ja sam mislila, i sad si razmišljam kako. Imam PP kolica i dio navlaka je od kože pa ne bi htjela da se uništi…
ja uopće nisam razmisljala o tome, znam da su naši dijelovi isto skidivi i perivi, ali nemam pojma... jel ima kakvo uputstvo za pranje?
Jel budete vi prale presvlake za kolica? Ja sam mislila, i sad si razmišljam kako. Imam PP kolica i dio navlaka je od kože pa ne bi htjela da se uništi…
Ja necu. Komplicirano mi je to stavit cu mu tetru ispod glave. Eventualno da bas sve smrdi po kini bi prala, ali mislim da ne smrdi. Jos mi je u paketu sve pa se ne prasi.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Meni jucer stigla kolica, pa jedva sam skuzila kako se slaze koji dio, mislim da nemam snage jos i za pranje presvlaka..dosta su me nazivcirala

Marin. Za prvu trudnoću smo imali muško i žensko ime. Rodila se cura tako da je Marin još od onda na čekanju. ..

Cure koje su na čuvanju trudnoće, što ćete sa GO napraviti, hocete ga iskoristiti prije porodiljnog ili ostaviti...
Cure koje su na čuvanju trudnoće, što ćete sa GO napraviti, hocete ga iskoristiti prije porodiljnog ili ostaviti…
Ja radim u školi, pa su meni rekli da si sačuvam godišnji i da ga onda iskoristim zadnji mjesec porodiljnog i da onda mogu tih mjesec dana koje mi ostane od porodiljnog čuvati i iskoristiti do osme godine djetetova života. Valjda sam dobro skužila.
Cure koje su na čuvanju trudnoće, što ćete sa GO napraviti, hocete ga iskoristiti prije porodiljnog ili ostaviti…
Ja sam iskoristila GO prije otvaranja komplikacija. Imala sam i pola starog i još cijeli novi tako da se skupilo. Znam da ga poslije ne bi imala kad iskoristiti.

Ja sam iskoristila sav go i par slobodnih dana prije komplikacija.. A od ove god cu iskoristit sav nakon porodiljnoj

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji