Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinčica3
    29. Svibanj 2015. 11:54

Dobro kako vi stavite taj ticker?? otišla sam na lilypie. tamo sam sve napravila, dobila taj kod i gdje ga onda zaljepim? nije žvaka za seljaka...

bobica9
    29. Svibanj 2015. 12:21

Probaj ovo izabrati na kraju PseudoHTML, UBBCode and BB Code [lilypie.com] umjesto HTML.

Tinčica3
    29. Svibanj 2015. 13:05

bobica

Probaj ovo izabrati na kraju PseudoHTML, UBBCode and BB Code [lilypie.com] umjesto HTML.

Bobice kraljice!!! 

bobica9
    29. Svibanj 2015. 12:23

Jel budete vi prale presvlake za kolica? Ja sam mislila, i sad si razmišljam kako. Imam PP kolica i dio navlaka je od kože pa ne bi htjela da se uništi...

Tinčica3
    29. Svibanj 2015. 13:22

bobica

Jel budete vi prale presvlake za kolica? Ja sam mislila, i sad si razmišljam kako. Imam PP kolica i dio navlaka je od kože pa ne bi htjela da se uništi…

ja uopće nisam razmisljala o tome, znam da su naši dijelovi isto skidivi i perivi, ali nemam pojma... jel ima kakvo uputstvo za pranje?

Lollypop
    29. Svibanj 2015. 14:42

bobica

Jel budete vi prale presvlake za kolica? Ja sam mislila, i sad si razmišljam kako. Imam PP kolica i dio navlaka je od kože pa ne bi htjela da se uništi…

Ja necu. Komplicirano mi je to  stavit cu mu tetru ispod glave. Eventualno da bas sve smrdi po kini bi prala, ali mislim da ne smrdi. Jos mi je u paketu sve pa se ne prasi.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Doris7
    29. Svibanj 2015. 15:12

bobica

Meni jucer stigla kolica, pa jedva sam skuzila kako se slaze koji dio, mislim da nemam snage jos i za pranje presvlaka..dosta su me nazivcirala 

CUUuu
    29. Svibanj 2015. 12:55

Marin. Za prvu trudnoću smo imali muško i žensko ime. Rodila se cura tako da je Marin još od onda na čekanju. ..

Ivaaaa
    29. Svibanj 2015. 13:00

Cure koje su na čuvanju trudnoće, što ćete sa GO napraviti, hocete ga iskoristiti prije porodiljnog ili ostaviti...

Tinčica3
    29. Svibanj 2015. 13:26

Ivaaaa

Cure koje su na čuvanju trudnoće, što ćete sa GO napraviti, hocete ga iskoristiti prije porodiljnog ili ostaviti…

Ja radim u školi, pa su meni rekli da si sačuvam godišnji i da ga onda iskoristim zadnji mjesec porodiljnog i da onda mogu tih mjesec dana koje mi ostane od porodiljnog čuvati i iskoristiti do osme godine djetetova života. Valjda sam dobro skužila.

bobica9
    29. Svibanj 2015. 13:30

Ivaaaa

Cure koje su na čuvanju trudnoće, što ćete sa GO napraviti, hocete ga iskoristiti prije porodiljnog ili ostaviti…

Ja sam iskoristila GO prije otvaranja komplikacija. Imala sam i pola starog i još cijeli novi tako da se skupilo. Znam da ga poslije ne bi imala kad iskoristiti.

dea32
    29. Svibanj 2015. 15:37

Ivaaaa

Ja sam iskoristila sav go i par slobodnih dana prije komplikacija.. A od ove god cu iskoristit sav nakon porodiljnoj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI