Mi nemamo za sina jos uvijek
Mogu se voziti avionom u 32 tjednu? Jedna cura mi je rekla ni slucajno, zbog tlaka i ne znam cega?
A ja citam da mogu. Croatia Airlines kaze da se moze uz lijecnicku potvrdu do 36 tjedna.
Sta vi mislite? Kratka ruta. Rijeka- osijek
Mogu se voziti avionom u 32 tjednu? Jedna cura mi je rekla ni slucajno, zbog tlaka i ne znam cega?
A ja citam da mogu. Croatia Airlines kaze da se moze uz lijecnicku potvrdu do 36 tjedna.
Definitivno bolje avionom nego autom ja bi isla bez straha

Ja se nebi usudila.. Pitaj dr dal je u redu. Navodno zbog visokog tlaka zraka, ostali ljudi ne osjete toliko, al da bebi smeta

čak mi ni auto nije opcija, ne mogu toliko voziti sama, a muž odlazi na poslovno putovanje, a busom se ide 9 sati od pule do osijeka!! Ej 9 sati!!! ja isto mislim da idem aviončekom. za 2 sata sam tamo, milinica. hvala :)
čak mi ni auto nije opcija, ne mogu toliko voziti sama, a muž odlazi na poslovno putovanje, a busom se ide 9 sati od pule do osijeka!! Ej 9 sati!!! ja isto mislim da idem aviončekom. za 2 sata sam tamo, milinica. hvala :)
Ma koja 2 sata...ja sam od zg do splita za 35min...tako ces i ti ako odlucis ici

Joj, dea. baš je mala bumbarica!
Tinčica, najbolje da pitaš svog dr jel smiješ letiti, iako sam ja čula da se smije do 36tt, kod nekih kompanija do 33tt. E, da, i mene ti tako zna uloviti glad, i ne mogu prestati jesti...
Naš sinčić će se zvati Lovro!

Ma meni je trudnoća školska i non stop negdje brijemo,da me muž može voziti išla bi sa autom, to mi nije problem, stanemo 12x ako treba i super, ali mi je 9 sati busom ipak previse. Leđa bi mi otkazala. Pitati ću svakako svoju doktoricu, samo me zanimalo što vi mislite i je li išla koja avionom. Zvala sam ja Croatiu Airlines, oni su mi rekli da se može putovati do 36 tjedna, ali uz doktorsku potvrdu da se neću poroditi u tom periodu.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji