Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CUUuu
    28. Svibanj 2015. 20:34

Evo naiđoh na ovaj članak pa da ga podijelim i s vama…
    http://www.in-portal.hr/in-portal-news/moderna-vremena/8261/strucnjaci-upozoravaju-paracetamol-u-trudnoci-moze-smanjiti-razinu-testosterona-kod-djecaka

CUUuu
    28. Svibanj 2015. 20:36

Uvijek svugdje piše da je paracetamol bezopasan u trudnoći tako da evo dobro je znati da se ne pretjeruje osobito kod nosi muškiće

bobica9
    28. Svibanj 2015. 21:12

Meni je baš čudno da sam tako malo dobila. Znači realno bi bilo nekih 5,5kg od početka trudnoće. I još je sve u trbuhu i cickama. A guza koja inače marljivo skuplja kile miruje. Nije da se bunim, samo mi je neobično. Mislila sam da ću probujati. Još stignem.

Tinčica3
    28. Svibanj 2015. 22:39

Meni se otelo danas kontroli. Inace pazim, ne prezderavam se. Ali danas.... kao da nisam jela 15 dana. Cijeli dan jedem. I na poslu je bio domjenak i ta hrana je bila non stop na stolu  i ja sam jela kao da mi je zadnje. Ne znam koji mi je.

Osim toga bila sam rijesiti neki racun u PBZ-u u Puli. Velike pohvale! Ne samo da su me primili odmah, nego su mi donijeli  stolicu i stavili na sred poslovnice kod saltera na kojem sam morala nesto ispuniti. Pa da te 3 min ne stojim. Bili mi je cak i neugodno od ljubaznosti. Nisam navikla.

dea32
    29. Svibanj 2015. 09:58

Evo mene sa uzv-a. Nasa mala bumbarica u 34tt ima 2650 g i oko 40 cm!!
    Samo da usporedim, mene je mama rodila u terminu sa 48 cm i 2900 g.. 

Bublica123
    29. Svibanj 2015. 10:17

Curke jel imate imena za. svoje bebice?

Tinčica3
    29. Svibanj 2015. 10:46

Mi nemamo za sina jos uvijek 

Mogu se voziti avionom u 32 tjednu? Jedna cura mi je rekla ni slucajno, zbog tlaka i ne znam cega? 
    A ja citam da mogu. Croatia Airlines kaze da se moze uz lijecnicku potvrdu do 36 tjedna.

Sta vi mislite? Kratka ruta. Rijeka- osijek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.