Evo naiđoh na ovaj članak pa da ga podijelim i s vama…
http://www.in-portal.hr/in-portal-news/moderna-vremena/8261/strucnjaci-upozoravaju-paracetamol-u-trudnoci-moze-smanjiti-razinu-testosterona-kod-djecaka
Uvijek svugdje piše da je paracetamol bezopasan u trudnoći tako da evo dobro je znati da se ne pretjeruje osobito kod nosi muškiće
Meni je baš čudno da sam tako malo dobila. Znači realno bi bilo nekih 5,5kg od početka trudnoće. I još je sve u trbuhu i cickama. A guza koja inače marljivo skuplja kile miruje. Nije da se bunim, samo mi je neobično. Mislila sam da ću probujati. Još stignem.
Meni se otelo danas kontroli. Inace pazim, ne prezderavam se. Ali danas.... kao da nisam jela 15 dana. Cijeli dan jedem. I na poslu je bio domjenak i ta hrana je bila non stop na stolu i ja sam jela kao da mi je zadnje. Ne znam koji mi je.
Osim toga bila sam rijesiti neki racun u PBZ-u u Puli. Velike pohvale! Ne samo da su me primili odmah, nego su mi donijeli stolicu i stavili na sred poslovnice kod saltera na kojem sam morala nesto ispuniti. Pa da te 3 min ne stojim. Bili mi je cak i neugodno od ljubaznosti. Nisam navikla.
Evo mene sa uzv-a. Nasa mala bumbarica u 34tt ima 2650 g i oko 40 cm!!
Samo da usporedim, mene je mama rodila u terminu sa 48 cm i 2900 g..
Mi nemamo za sina jos uvijek
Mogu se voziti avionom u 32 tjednu? Jedna cura mi je rekla ni slucajno, zbog tlaka i ne znam cega?
A ja citam da mogu. Croatia Airlines kaze da se moze uz lijecnicku potvrdu do 36 tjedna.
Sta vi mislite? Kratka ruta. Rijeka- osijek
Sortiraj odgovore
Najstariji