Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    matteeaa
    20. Svibanj 2015. 11:03

meni je mama kupila onaj ruksak od nivee (bio 50% na popust) pa sam u njemu dobila svu tu kozmetiku tako da za početak neću ništa kupovati, a jučer sam kupila bočicu staklenu od nuk-a i dudicu.

bobica9
    20. Svibanj 2015. 11:13

I ja ću NUKovu dudicu. Koju ste uzele? Vidjela sam da u muelleru ima dosta vrsta pa me to malo zbunilo?

matteeaa
    20. Svibanj 2015. 11:17

Ja sam gledala da bude ona od 0 mjeseci i trebala mi je neka neutralna boja jer ne znam hoće li je dudati curica ili dečkić pa je tirkizno smeđa sa malom koalicom

Lollypop
    20. Svibanj 2015. 11:19

Ja sam kupila samo od mustele kupku, na 30% u dm-a, i necu nista vise od tih cuda kupovat. I jgl kremu, jer sam prekasno cula da je sudocrem najbolja krema.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

bobica9
    20. Svibanj 2015. 11:22

Imam tester od sudocrema pa za sada ne budem ništa uzimala. Ako mu ova bude dobra, lako kupim.
    matteeaa, znači uzela si onu najobičniju silikonsku dudu najmanje veličine?

Doris7
    20. Svibanj 2015. 11:38

Ja sam isto kupila Nukovu dudicu a sa flasicom muku mucim jer kod nas u dm-u samo roze 
    A za robicu za izlazak iz rodilista iskreno ne znam koji broj bi kupila posto ne znam kolika ce biti bebica 

matteeaa
    20. Svibanj 2015. 11:47

Ja sam uspjela naći u Bipi staklenu NUK-ovu sa zelenim travkicama i zelenom dudom - zadnja staklena.Ja trebam neutralne boje.
    Ja čekam pregled i ultrazvuk u ponedjeljak pa možda budem pametnija što se tiče veličine, iako mislim da od 50 neću ništa kupovat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.