meni je mama kupila onaj ruksak od nivee (bio 50% na popust) pa sam u njemu dobila svu tu kozmetiku tako da za početak neću ništa kupovati, a jučer sam kupila bočicu staklenu od nuk-a i dudicu.
I ja ću NUKovu dudicu. Koju ste uzele? Vidjela sam da u muelleru ima dosta vrsta pa me to malo zbunilo?
Ja sam gledala da bude ona od 0 mjeseci i trebala mi je neka neutralna boja jer ne znam hoće li je dudati curica ili dečkić pa je tirkizno smeđa sa malom koalicom
Ja sam kupila samo od mustele kupku, na 30% u dm-a, i necu nista vise od tih cuda kupovat. I jgl kremu, jer sam prekasno cula da je sudocrem najbolja krema.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Imam tester od sudocrema pa za sada ne budem ništa uzimala. Ako mu ova bude dobra, lako kupim.
matteeaa, znači uzela si onu najobičniju silikonsku dudu najmanje veličine?
Ja sam isto kupila Nukovu dudicu a sa flasicom muku mucim jer kod nas u dm-u samo roze
A za robicu za izlazak iz rodilista iskreno ne znam koji broj bi kupila posto ne znam kolika ce biti bebica
Ja sam uspjela naći u Bipi staklenu NUK-ovu sa zelenim travkicama i zelenom dudom - zadnja staklena.Ja trebam neutralne boje.
Ja čekam pregled i ultrazvuk u ponedjeljak pa možda budem pametnija što se tiče veličine, iako mislim da od 50 neću ništa kupovat.
Sortiraj odgovore
Najstariji