Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    matteeaa
    20. Svibanj 2015. 09:48

Cure moje, imam još samo za sutra odradit na poslu i onda napokon dugo iščekivani gooooodiiišnjiiiiiiiiiiiiiiii
    Od ponedjeljka počinjem generalnu čistku po kući

lilili77
    20. Svibanj 2015. 10:41

curke...kako stojite sa kozmetikom za bebe...nemam pojma koju odabrati...čula sam sve pohvale za mustelu ali mi je to malo too much para..kakva imate iskustva sa penatenom..ili neka druga preporuka..hvala

bobica9
    20. Svibanj 2015. 10:52

Tinčica, sretno!

Ja sam odlučila uzeti samo onu kupku od mustele, prijateljica mi je to preporučila. Do kraja mjeseca je akcija u dm-u, za 10 bodova dobijete 30% popusta na mustelu pa ću to iskoristiti. Inače nisam ništa od kozmetike još nabavila, planiram ovih dana krenuti s nabavom pelena, dudica i ostaloga za bebu i stvari za sebe za bolnicu (na to sam skoro zaboravila ).

matteeaa
    20. Svibanj 2015. 11:03

meni je mama kupila onaj ruksak od nivee (bio 50% na popust) pa sam u njemu dobila svu tu kozmetiku tako da za početak neću ništa kupovati, a jučer sam kupila bočicu staklenu od nuk-a i dudicu.

Gricko3
    20. Svibanj 2015. 11:08

matteeaa

meni je mama kupila onaj ruksak od nivee (bio 50% na popust) pa sam u njemu dobila svu tu kozmetiku tako da za početak neću ništa kupovati, a jučer sam kupila bočicu staklenu od nuk-a i dudicu.

I ja sam od nuk-a dude i staklenu bocicu. 
    I kupila sam od Hipp-a sampon i ulje.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

bobica9
    20. Svibanj 2015. 11:13

I ja ću NUKovu dudicu. Koju ste uzele? Vidjela sam da u muelleru ima dosta vrsta pa me to malo zbunilo?

matteeaa
    20. Svibanj 2015. 11:17

Ja sam gledala da bude ona od 0 mjeseci i trebala mi je neka neutralna boja jer ne znam hoće li je dudati curica ili dečkić pa je tirkizno smeđa sa malom koalicom

Lollypop
    20. Svibanj 2015. 11:19

Ja sam kupila samo od mustele kupku, na 30% u dm-a, i necu nista vise od tih cuda kupovat. I jgl kremu, jer sam prekasno cula da je sudocrem najbolja krema.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

bobica9
    20. Svibanj 2015. 11:22

Imam tester od sudocrema pa za sada ne budem ništa uzimala. Ako mu ova bude dobra, lako kupim.
    matteeaa, znači uzela si onu najobičniju silikonsku dudu najmanje veličine?

matteeaa
    20. Svibanj 2015. 11:24

bobica

Imam tester od sudocrema pa za sada ne budem ništa uzimala. Ako mu ova bude dobra, lako kupim.
    matteeaa, znači uzela si onu najobičniju silikonsku dudu najmanje veličine?

da, najobičniju silikonsku, za od 0 mjeseci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI