Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby1
    18. Svibanj 2015. 17:29

E da, to štucanje...to su kao mali trzaji. To je meni neugodno, a sad kak je njemu ne znam... Prvo sam si mislila "pa šta se trza tako, da mu nije nešto!?" Kao da se cijeli zatrese. Meni to bude i po nekoliko puta dnevno, a vama??

bobica9
    18. Svibanj 2015. 17:42

Hmh, ja to ne osjećam baš tako jako. Lagani ritmički trzaji. Ponekad nekoliko puta na dan, a nekad uopće ne osjetim.

Buco tvoj
    18. Svibanj 2015. 17:46

A da nekad u zadnje vrijeme cak i cesto mi skoci na leda na nekakav zivac i u tom trenu me i mjehur zaboli i kicma. A kad se krene gurat na mjehur mogu sjediti na wc satima. 

kachi
    18. Svibanj 2015. 17:49

Ja sam do sada primila tek u travnju jedne i sjele su tek oko 20. Očekujem ih tako i ovaj mjesec.

kachi
    18. Svibanj 2015. 17:50

Ovo se odnosilo na komplikacije, ali tek sad vidim da ima između dosta teksta. Trudnički smotani mozak. 

Baby1
    18. Svibanj 2015. 18:01

Ma ne osjećam ni ja baš TAKO JAKO, nego imam osjećaj da se bebeč jadan sav onak zatrese od tog štucanja. Uglavnom, ne znam baš kako bi objasnila...ali nije mi baš to ugodno, samo čekam da prođe  Buco tvoj, i mene nekad zna mjehur zabolit, kao da me nešto probode  Onda odmah moram ići piškiti.

Buco tvoj
    18. Svibanj 2015. 19:32

Ja mrzim kad me na grlicu pika, bas me zna propiknuti, a kak imam serklaz nije ni malo ugodno... 

renchiii
    18. Svibanj 2015. 20:43

I moja štuca često... Obično kad legnem na leđa ili kad popijem puno vode odjednom, a pijem ko deva inače... Ja dosta jako osjetim i počela sam jako rano osjećati to štucanje, u početku me brinulo ali sad vise ne jer mama kaze da sam ja po cijele dane štucala, i u trbuhu i ko beba, da sam ju izluđivala.
    Meni je najgori osjećaj kad me kontrakcije stisnu, onda mi pritišće i mjehur i debelo crijevo i kičmu, mrzim to... a i ona me zna po cerviksu ili mjehuru mlatnuti samo tako, imam osjećaj ko da se glavom zabija, prije su to bili ostri udarci, a sad vise tupo probadanje...i zna me po preponama škakljati, rekla bi rukicama...

Mamatobe
    18. Svibanj 2015. 20:52

Moja curka isto dosta štucka.  Jako je vidljivo poskakivanje trbuha i kad ležim i kad sjedim. Inače se više smješta na lijevoj strani trbuha.

iva.lu
    18. Svibanj 2015. 21:24

Sad bili na pregledu...jedva se pokazal tati...rukice je stalno drzal preko ociju i glave...kao da razmislja o necem...i onda si uzme nogicu i stavlja na lice...ja sam se zacudila kak su tak gipki...veli da mu je kosica pocela rasti...teski smo 1700grama i 39 dugi...veli da ce biti preko 3500 i 50....zivi bili pa vidjeli...samo da je sve uredu...i dalje je u istoj pozi...samo kaj se djete zabavlja evo ga sad gura me i rukicama i nogicama...pojela vocnu salatu pa je zivnuo...na pregledu je samo htio da ga ostavimo na miru...hehe

...molim Te za malo sreće....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.