Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CUUuu
    20. Svibanj 2015. 15:06

Tincice sretno na stručnom...

Ja nisam kupila bočice. Svakako hoću i to od aventa jer imam njihovu izdajalicu pa da mi pašu navoji. Bez obzira na dojenje zgodno je imati par bočica za povremeno izdajanje bilo da želite da neko pričuva bebu ili ako treba regulirati proizvodnju mlijeka...

Meni se sviđa njihaljka  od tiny lova i to sam odlučila kupit... i cabriofix as ali to ću i zadnji čas. Ako nađem neku dobru polovnu kupit ću ako ne to će mm kupit kad dođe po nas u rodilište. Imam Quinny kolica s košarom.

CUUuu
    20. Svibanj 2015. 15:09

A što se tiče Mustele ja sam je koristila s Lucijom i trajala mi je godinu dana 1 boca kupke jer se toga vrlo malo troši. Tako da se isplati. A ako postoji neko manje pakiranje još bolje. Ja sam uzela nju jer sam vidjela da je koriste na neonatologiji, a kako sam rodila ranije sve sam kupovala nakon poroda...

• Beba16
    20. Svibanj 2015. 19:04

Ej žene.... evo mene sa pregleda... djete se okrenulo na glavicu-tako da sam mirna.
    a što se tiče kila... u znači 29+3 tjednu je beba procjenjena na oko 1100 grama.
    kolike su vaše težine beba u tom tjednu?

Filotea
    20. Svibanj 2015. 19:06

Moja je sa 28 tj imala 1100g

Doris7
    20. Svibanj 2015. 19:30

Moj je sa 28tj bio 1300 Sad sa 32 tt je vec presisao 2kg 

• Beba16
    21. Svibanj 2015. 10:49

U mene izgleda neki mršavko naspram vaših mjera. Sve mjere ostale - glave, bedre i slično odgovaraju tjednu trudnoće.
    Je li to možda ima veze s time zato što ne dobijam previše na kilaži do sada svega 11 kg?

Bebily
    21. Svibanj 2015. 11:24

ja bočicu još nisam kupila ali morat ću jednu uzeti iako se nadam da mi neće tako skoro trebati  dudice su aventove to smo prvo kupili kada smo saznali spol  ja sam jučer bila na kontroli kod svog doktora i opet mi nije htio radit uzv nego mi dao uputnicu za vinogradsku..toliko me nervira da je to strašno..a sestra, koja je samo na zamjeni, je rekla da sam previše kg dobila u zadnja 3tjedna  a ja dobila 1,5kg WTF???? ona kaže da je normalno oko 700grama..ma nek se stjera..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.