Bobica, hvala za info o popustu . Cure, kako ste vi rijesile lokaciju za previjanje? Jucer mi je bila svekrva i cudi se kako to bebu previjati bocno, da je to neprirodno...ko da sam ja smislila "komode za previjanje" koje su iskoristive za robicu, stvari, i zapravo su tipicne komode (sta nama treba, nemamo kud sa robicom)....nemam mjesta da bebu stavim prema sebi na komodi...sta savjetujete?
Bobica, hvala za info o popustu. Cure, kako ste vi rijesile lokaciju za previjanje? Jucer mi je bila svekrva i cudi se kako to bebu previjati bocno, da je to neprirodno…ko da sam ja smislila "komode za previjanje" koje su iskoristive za robicu, stvari, i zapravo su tipicne komode (sta nama treba, nemamo kud sa robicom)….nemam mjesta da bebu stavim prema sebi na komodi…sta savjetujete?
I meni je malo čudno to bočno previjanje. Mi smo uzeli ovu:
www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/S69035889/#/S29046601
Nismo ju još složili, ali sam je gledala u Ikei i baš je velika ova ploha za previjanje. Još ima mjesta na njoj za odložiti razne sitnice.

I moja komoda je takva ka tvoja

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Uzela sam u Mulleru na kupon Hippovo ulje i gel za kosu i tijelo, premda ga neću koristiti ispočetka. I u Mulleru isto Aventove dvije dudice od 0 mj.

Tincice sretno na stručnom...
Ja nisam kupila bočice. Svakako hoću i to od aventa jer imam njihovu izdajalicu pa da mi pašu navoji. Bez obzira na dojenje zgodno je imati par bočica za povremeno izdajanje bilo da želite da neko pričuva bebu ili ako treba regulirati proizvodnju mlijeka...
Meni se sviđa njihaljka od tiny lova i to sam odlučila kupit... i cabriofix as ali to ću i zadnji čas. Ako nađem neku dobru polovnu kupit ću ako ne to će mm kupit kad dođe po nas u rodilište. Imam Quinny kolica s košarom.

A što se tiče Mustele ja sam je koristila s Lucijom i trajala mi je godinu dana 1 boca kupke jer se toga vrlo malo troši. Tako da se isplati. A ako postoji neko manje pakiranje još bolje. Ja sam uzela nju jer sam vidjela da je koriste na neonatologiji, a kako sam rodila ranije sve sam kupovala nakon poroda...

Ej žene.... evo mene sa pregleda... djete se okrenulo na glavicu-tako da sam mirna.
a što se tiče kila... u znači 29+3 tjednu je beba procjenjena na oko 1100 grama.
kolike su vaše težine beba u tom tjednu?
Ej žene…. evo mene sa pregleda… djete se okrenulo na glavicu-tako da sam mirna.
a što se tiče kila… u znači 29+3 tjednu je beba procjenjena na oko 1100 grama.
kolike su vaše težine beba u tom tjednu?
Mi smo bili u ponedjeljak ma 29+5 tt i ima 1720g i 39 cm....s tim da je rekao da je za 10 dana veci po mjerama
...molim Te za malo sreće....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji