Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renchiii
    18. Svibanj 2015. 21:34

Joj super Mrvica, baš mi je drago zbog pregleda...    Tak ti je i moja zvjerka cijeli 4D pregled prekrivala rukicama lice i okretala glavom ko da kaže pustite me na miru  Ali smo uspjeli tad spol saznati pa joj nismo zamjerili, tata je bio u sedmom nebu zbog kćerkice iako je mama bila uvjerena da je pišonja koliko me tukla...

Tinčica3
    18. Svibanj 2015. 22:25

Mrvica koji je to tjedan?
    Ja stucanje ne osjetim ili moj mali ne stuca😳 al' me zato izlupa cijelu. Mada ne mogu reci da boli, meni je to uzivancija. A mozda smo jos mali...

iva.lu
    19. Svibanj 2015. 05:52

Jucer smo bili 29+5...a stucanje ti osjetim kao kad bi stavila ruku na zilu kucavicu i onak osjetis kako lupa ravnomjerno...trbuh mi ne poskakuje ali lupka...bez brige mozda si osjetila ali se micao pa ti je bilo isprekidano...ja imam osjecaj kao da moj ne miruje...tj. kad god mislim o njemu on se uvijek pomakne nekako smo se uskladili...uvijek je u nekom pokretu...mislim da ce bit zivahno djete...tata mu je isti....samo da mu je nekaj radit...

...molim Te za malo sreće....

Filotea
    19. Svibanj 2015. 10:20

Moja curka isto dosta stuca, u danu zna i po par puta. I vidim da ju nekad to zivcira jer se sva uskomeša kad krene. A prije toga bude mirna,baš mi nekad to bude smiješno

iva.lu
    19. Svibanj 2015. 10:50

Tinčica vidiš da i tvoj bebač štuca 😄...mene baš veseli kak se tako opasno bliži dan kad ćemo ga upoznat...jeeeeedva čekam našu bubicu....bit će to neopisiva ljubav 💖💖💖💖

...molim Te za malo sreće....

Baby1
    19. Svibanj 2015. 14:50

Mrvica, baš mi je drago zbog vas!  Naš maleni isto na pregledu samo zabija glavu, a prošli put je uspjela potvrdit spol, al rekla je da se sav zabio glavom u posteljicu, kaže "neki stidljiv mališa". 
    I ja se nekad uhvatim da pomislim kako se dugo nije pomaknuo i onda se on pomakne, kao da želi poručiti "tu sam i sve je u redu", nešto prekrasno... 

Tinčica3
    19. Svibanj 2015. 19:25

Joooj mamike, ja se jako veselim toj bebi. Jos da rijesim strucni ispit u petak i da djeci zakljucim ocjene 01.06.  i ja sam sluzbeno gotova sa svojim obvezama! Nema vise putovanja 50km u jednom smjeru na posao. Ledja su me ubila.Onda tek pocinje uzivanje! Onda cemo sin, tata i ja svaki dan na more, kupanje, suncanje, setnjice, spavanje i izlezavanje, tu i tamo koji sladoled. Jooooooj jos maloooooo 😊😁😊😁😊

Baby1
    19. Svibanj 2015. 19:29

Tinčica, sretno na stručnom, ja vjerujem da će sve dobro proći! I onda uživancija... brzo će to!  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.