Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobica9
    21. Svibanj 2015. 12:53

Moj bucek je na zadnjem pregledu u 26tt (to sam išla na 4d) imao 1170g i dr je rekao da je 2 tj veći, odnosno da odgovara mjerama za 28tt. Toliko bi i imao po zadnjoj m. A 2 tj. prije toga sam bila na redovnom pregledu i moj dr je rekao da je i dalje 2 tj. manji i da ostaje termin 10.8. Pa sad ne znam.
    A dobila sam tek 4,5kg. Sve mi pojede taj mali...

iva.lu
    21. Svibanj 2015. 13:07

Ja sam dosad dobila 10kg...stvarno ne znam o cem to ovisi...znam samo da je rekel da ce bit preko 3500 tezak ak ovak nastavi...ali ja sam imala cikluse od 25 dana tako da mislim da je on zato veci...jos mi nisu pomakli termin...budem vidjela 3.6 na merkuru sto ce dr reci za termin...ja se nekako i nadam da bu mrvica dosla bar tjedan ranije....aaaaaaali to su samo moje zelje...tko zna kaj si ovaj mali bu zmislil 😏

...molim Te za malo sreće....

renchiii
    21. Svibanj 2015. 13:23

Mene ne opterećuju te kile i mjere jer da me vidite izgledam ko da sam dobila 10kg a ne 18 tako da mi nitko nis ne govori kad me vidi ovak zgodnu . Al ja sam visoka i sve mi je u trbuh otislo i ogroman je tak da se stvarno ta kilaža nigdje drugo ne vidi... a sto se tiče bebica oni znaju fulati i do 500g. Moja malena je imala sa 33 tjedna 2300, debelica, sad čekamo 3.6. pregled i uzv pa ćemo vidjeti. Blizi nam se polako termin, a isto se nadam da će malo uranit jer je velika i ja sam već dugo otvorena pa da baš ne zagazimo u one ljetne vrućine...

Ja sam kupila dudicu i bočicu od aventa i jednu sam dobila uz izdajalicu tommee tippee i imam 2 staklene od prijateljice za koje trebam dudice nabaviti, mislim da su MAM. Nadam se da ću sve cickom riješavati i da nam neće trebati, ali to sam sve po sniženjima naletila. 

Komodu nisam kupovala jer ju nemam di staviti pa ću se snalaziti sa veš mašinom, krevetom itd... iako sam našla u Kidiozu čvrstu podlogu koja ide na kinderbet pa možda to kupim ako me baš leđa budu mučila.

Za kupanje imam HIPPovo ulje i razmisljam kupiti Mustelinu kupku sad kad sam pročitala tu na forumu  da ju koriste na neonatologiji iako mi svi govore samo voda, ali bih htjela malo nečega, ipak će biti ljeto pa da ju osvježim nečim mirisnim barem iza prvog mjeseca...

bobica9
    21. Svibanj 2015. 14:09

Tinčica, ja ću u Petrovu! 
    Ni ja se ne zamaram tim mjerama, čak mi dr ni ne kaže kojiki je, samo da odgovara mjerama. Meni dosta!
    Jel bila koja u Lidlu danas? Ja došla ambiciozno u 8 i jedva sam kaj ugrabila... Ovih najmanjih brojeva nije više bilo, a za dečke je baš slabo ostalo i ovih 62/68.

renchiii
    21. Svibanj 2015. 14:29

Ja sam bila prekjučer, ništa nisam našla, sve već probrano. Ali nije ni veliki lidl, onaj na laništu pa se nisam ni začudila... Danas idem u hm po trudničku dugu haljinu jer ne stanem u nista ljetno, guza mi je narasla, a sve imam neke traper hlačice i uske haljinice pa se kuham u tajcama kad ugrije vani...

Ivaaaa
    21. Svibanj 2015. 15:38

Gdje ste kupile spavacice za dojenje? Nekako mi se cine super one s bretelicama i sta se spusta dolje sa grudi...inace mi sve izgledaju ko da idem do nekog zdenca po vodu... ili su skupe..ugl nikako pronaci nesto...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.