Neki dan sam vidjela neke dobre u Lantei, nisu trudničke, ali imaju gumbiće i mislim da su bile oko 80 kn. I u Pletixu znaju imati trudničkih spavačica koje ne izgledaju loše.
Ja sam bila u Lidlu danas ujutro, bila je ludnica totalna, kao da se dijeli :-) Kupila sam one kompletice po dva bodija i dvoje hlacice br. 50/56... valjda ce nositi koji tjedan...i dva grudnjaka za dojenje, kome treba i tko moze neka si pogleda, predivni su i super stoje kada se obuku.
Dobro ste vi to ugrabile, žene!
Meni se tako nije dalo ići u Lidl jer sam znala da će biti opsada. Vidjela sam sve te prekrasne stvari i grudnjake za dojenje, ali nikako se nisam mogla prisiliti da odem i grabim se tamo sa ženama. Jednostavno trenutno nemam živaca za to! Kupit ću još koji grudnjak u Mulleru nakon poroda, a za bebu imam i dovoljno svega za početak...
Meni su grudnjaci sada taman, u 34.sam tj i sada sam isla u Lidl ipak uzeti br veci ali nema vise skoro nicega tako da se nadam da ce mi i ostati taman :-)
Nisam imala živaca za grudnjake, ali sam si uzela jednu majicu i haljinu. Za mališu sam uzela po jedan paket bodića s dugim i kratkim rukavima i paket hlaćica, sve vel.62/68. Bodići mi se čine dosta veliki u usporedbi s nipconovima. Ili nipcon ima malo manje bodiće?? Usporedila sam jedan iz c&a s ovim od n. i on je isto malo veći. Jako me zbunjuju te veličine. Ma sva sam se pogubila, mozak mi se isključio...
Jooj ja totalno zaboravila na akciju u Lidlu, nadam se da ce do sutra ostati onih hlacica
i ja danas bila u lidlu...i ugrabila one mornarske bodije i hlačice:))grudnjak i haljinu..koju ću nositi sad u trudnoći kao haljinu a nosit ću je i kao spavaćicu u bolnicu jer je super lagana a za te novce se teško može naći spavačica..
također danas kupila i kozmetiku za bebu..hipp..pa ćemo vidjeti..i nešto za mene za bolnicu ostalo mi još jednokratne gaćice i kućni ogrtač algani..ko zna gdje ima jeftinih jer ih planiram nositi samo za vrijeme posjeta..
još jedan problem mi se danas pojavio...hemeroidi...savjeti,preporuke,kreme..sve je dobrodošlo
Sortiraj odgovore
Najstariji