Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Filotea
    20. Svibanj 2015. 11:50

Ja sam uzela od mustele kupku i kremu,dudice sam uzela aventove i od aventa staklenu bočicu. Meni se isto ta od nuka svidjela staklena ali na kraju je muž odabrao ovu aventovu staklenu  Kremu za guzu sam uzela JGL pa ćemo vidjet kakva će nam biti. Čula sam da je i od biobaze dobra krema za guzu...

Doris7
    20. Svibanj 2015. 11:50

Kod nas gdje god sve za curice 
    Ma vjerujem da cu pripremit jednu kombinaciju manji broj i jednu veci, pa cemo vidjeti koja ce nam trebati 

bobica9
    20. Svibanj 2015. 12:27

Hmh, vidim da ste sve uzele i bočice. Ja nisam planirala. Sad ste mi dale za razmišljati...

Gricko3
    20. Svibanj 2015. 12:29

I ja sam uzela sudocrem i dudu silikonsku od 0 mjeseci u baby centru dvi su u paketicu roze haha a bocu staklenu sam jedva nasla a da je sa rozim i to u ljekarni sve bile sa plavim i zelenim. 
    Za izlazak sam pripremila br 56 i jos se mislin dal da ipak kupim za izlazak broj 50 hmm

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

bobica9
    20. Svibanj 2015. 13:33

Da se malo vratim na bočice i dudice - ako još nekome treba, babycenter ima 20% na NUK!

Gricko3
    20. Svibanj 2015. 14:07

onda cu ostat na 56 broju :)

Ivaaaa
    20. Svibanj 2015. 14:51

Bobica, hvala za info o popustu . Cure, kako ste vi rijesile lokaciju za previjanje? Jucer mi je bila svekrva i cudi se kako to bebu previjati bocno, da je to neprirodno...ko da sam ja smislila "komode za previjanje" koje su iskoristive za robicu, stvari, i zapravo su tipicne komode (sta nama treba, nemamo kud sa robicom)....nemam mjesta da bebu stavim prema sebi na komodi...sta savjetujete?

Gricko3
    20. Svibanj 2015. 14:57

I moja komoda je takva ka tvoja

Baby1
    20. Svibanj 2015. 14:58

Uzela sam u Mulleru na kupon Hippovo ulje i gel za kosu i tijelo, premda ga neću koristiti ispočetka. I u Mulleru isto Aventove dvije dudice od 0 mj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.