Ja sam isto kupila Nukovu dudicu a sa flasicom muku mucim jer kod nas u dm-u samo roze
A za robicu za izlazak iz rodilista iskreno ne znam koji broj bi kupila posto ne znam kolika ce biti bebica
Ja sam uspjela naći u Bipi staklenu NUK-ovu sa zelenim travkicama i zelenom dudom - zadnja staklena.Ja trebam neutralne boje.
Ja čekam pregled i ultrazvuk u ponedjeljak pa možda budem pametnija što se tiče veličine, iako mislim da od 50 neću ništa kupovat.

Ja sam uzela od mustele kupku i kremu,dudice sam uzela aventove i od aventa staklenu bočicu. Meni se isto ta od nuka svidjela staklena ali na kraju je muž odabrao ovu aventovu staklenu Kremu za guzu sam uzela JGL pa ćemo vidjet kakva će nam biti. Čula sam da je i od biobaze dobra krema za guzu...

Kod nas gdje god sve za curice
Ma vjerujem da cu pripremit jednu kombinaciju manji broj i jednu veci, pa cemo vidjeti koja ce nam trebati
Hmh, vidim da ste sve uzele i bočice. Ja nisam planirala. Sad ste mi dale za razmišljati...

I ja sam uzela sudocrem i dudu silikonsku od 0 mjeseci u baby centru dvi su u paketicu roze haha a bocu staklenu sam jedva nasla a da je sa rozim i to u ljekarni sve bile sa plavim i zelenim.
Za izlazak sam pripremila br 56 i jos se mislin dal da ipak kupim za izlazak broj 50 hmm
I ja sam uzela sudocrem i dudu silikonsku od 0 mjeseci u baby centru dvi su u paketicu roze haha a bocu staklenu sam jedva nasla a da je sa rozim i to u ljekarni sve bile sa plavim i zelenim.
Za izlazak sam pripremila br 56 i jos se mislin dal da ipak kupim za izlazak broj 50 hmm
Mislim da nije potrebno, bolje da je bebi malo komodnije, nije to neka razlika.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Da se malo vratim na bočice i dudice - ako još nekome treba, babycenter ima 20% na NUK!

onda cu ostat na 56 broju :)

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji