Ja sam uzela od mustele kupku i kremu,dudice sam uzela aventove i od aventa staklenu bočicu. Meni se isto ta od nuka svidjela staklena ali na kraju je muž odabrao ovu aventovu staklenu Kremu za guzu sam uzela JGL pa ćemo vidjet kakva će nam biti. Čula sam da je i od biobaze dobra krema za guzu...
Kod nas gdje god sve za curice
Ma vjerujem da cu pripremit jednu kombinaciju manji broj i jednu veci, pa cemo vidjeti koja ce nam trebati
Hmh, vidim da ste sve uzele i bočice. Ja nisam planirala. Sad ste mi dale za razmišljati...
I ja sam uzela sudocrem i dudu silikonsku od 0 mjeseci u baby centru dvi su u paketicu roze haha a bocu staklenu sam jedva nasla a da je sa rozim i to u ljekarni sve bile sa plavim i zelenim.
Za izlazak sam pripremila br 56 i jos se mislin dal da ipak kupim za izlazak broj 50 hmm
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Da se malo vratim na bočice i dudice - ako još nekome treba, babycenter ima 20% na NUK!
onda cu ostat na 56 broju :)
Bobica, hvala za info o popustu . Cure, kako ste vi rijesile lokaciju za previjanje? Jucer mi je bila svekrva i cudi se kako to bebu previjati bocno, da je to neprirodno...ko da sam ja smislila "komode za previjanje" koje su iskoristive za robicu, stvari, i zapravo su tipicne komode (sta nama treba, nemamo kud sa robicom)....nemam mjesta da bebu stavim prema sebi na komodi...sta savjetujete?
I moja komoda je takva ka tvoja
Uzela sam u Mulleru na kupon Hippovo ulje i gel za kosu i tijelo, premda ga neću koristiti ispočetka. I u Mulleru isto Aventove dvije dudice od 0 mj.
Sortiraj odgovore
Najstariji