Hahaha Ma sigurno prolaziš!! Još se malo napravi da ti je jaaako teško i vruće pa te neće maltretirati...
Tinčica sretno
Ja na faksu imam tipa koji ne zeli trudnicu pustiti na ispit, bez obzira kolko je trudna , ali ako se vidi trbuh bar malo kod njega na ispit nemoze jer se frajer panicno boji da mu se zena ne porodi na ispitu
Tinčica i nas dvoje držimo fige za ispit...bit će to veliko olakšanje vjerojatno 😃
...molim Te za malo sreće....
Tinčica, sretno! Ja svakodnevno isto učim za ispite na dodatnom studiju koji moram završiti u odredjenom roku, a znam da ću poslije moći još manje, tako da znam kako je učiti u ovom stanju. Ali se isto uvijek nadam malo blažim kriterijima zbog okruglice.
Dosad nisam imala baš nekih pogodnosti, ali valjda mi je trbuh bio premali.
Hvala vam mamice, divne ste ❤️❤️❤️
To je, ja se nadam, moj zadnji ispit u zivotu (osim ako me nesto ne opali za par godina).
Mogla sam ga ostaviti i rijesavati kad se vratim sa porodiljnog, ali nekako ne mogu zamisliti da ucim sa malom bebom i ostavljam je svakih mjesec dana da bi isla u Zagreb na pripreme.
Bolje sada, trudnoca je hvala Bogu uredna, glava kolko - tolko funkcionira. Ucila jesam. Nek me malo i sreca pomazi i to ce valjda biti dosta za prolaz :)
Mamatobe i tebi sretno na tvojim ispitima! Ma mi cemo to sve rijesiti zbog bebaca u stomaku! Mirne i pametne mame, sretne i vesele bebe 😜
Mislite na mene u petak u 11h :D
Pozdrav trudnicama i ubrzo ljetnim bebicama, malo sam iscitala ko ima kad termine. Ja sam rodila prosle godine na ljeto 7.07
Spasilo me kisno ljeto,ali predivno je imati ljetnu bebu. Drzite se jos malo ,i odmorite se.
Cure moje, imam još samo za sutra odradit na poslu i onda napokon dugo iščekivani gooooodiiišnjiiiiiiiiiiiiiiii
Od ponedjeljka počinjem generalnu čistku po kući
curke...kako stojite sa kozmetikom za bebe...nemam pojma koju odabrati...čula sam sve pohvale za mustelu ali mi je to malo too much para..kakva imate iskustva sa penatenom..ili neka druga preporuka..hvala
Tinčica, sretno!
Ja sam odlučila uzeti samo onu kupku od mustele, prijateljica mi je to preporučila. Do kraja mjeseca je akcija u dm-u, za 10 bodova dobijete 30% popusta na mustelu pa ću to iskoristiti. Inače nisam ništa od kozmetike još nabavila, planiram ovih dana krenuti s nabavom pelena, dudica i ostaloga za bebu i stvari za sebe za bolnicu (na to sam skoro zaboravila ).
Sortiraj odgovore
Najstariji