Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Doris7
    18. Svibanj 2015. 15:40

Super, hvala 

renchiii
    18. Svibanj 2015. 16:03

Bome ste se raspisale! 
    I ja imam imam osjećaj da mi je lijeva strana prazna, a u desnoj je tulum i ako povremeno me poskaklja i u lijevoj... Bas bi volila znati di je sta jer kad se protegne iskoci mi kvržica lijevo kod pupka i desno malo veca kvrga ili skroz desno iznad kuka sitna kvržica... pretpostavljam rame-guza-noge pošto je glavica dolje, ali nisam sigurna...ali super mi je kad me nogicama probada, bas ju mogu poskakljat i onda poludi... vec je i tata to skuzio i bas se zaigraju

Bublica123
    18. Svibanj 2015. 16:20

I meni lijeva strana praznaprdonja se protegnuo po desnoj ko kiflica 

Mary36
    18. Svibanj 2015. 16:25

Izgleda da im se sviđaju desne strane 

iva.lu
    18. Svibanj 2015. 17:05

Moj je glavom dolje...guza lijevo desno lijevo desno...i tako mijenja poze cijeli dan...taj mali se guzi a nogicama voli udarati samo kad su mu na desnoj strani...pa kad lezim na desnom boku zna me to tak zaskakljat da mi se smije...bas neobican osjecaj...ali voli se guziti oko pupka...dovoljno je da sjednem zacas gledam kak radi krugove oko pupka...bas se vidi kako kruzi...glava mu je dolje pa rukice ponekad osjetim kao da me lagano skaklja dolje nisko kao sto je vec jedna od vas napisala...cesto osjetim i kad stuca...to mi nije bas ugodni jer imam osjecaj da i njemu bas ne pase...pa uvijek drzim fige da sto prije prode 

...molim Te za malo sreće....

Buco tvoj
    18. Svibanj 2015. 17:20

Moja curka najvise voli poceti stucati kad se ja namjestim za spavanje. I to se bas zgura na onaj bok na kojem lezim. I struca po 45 min, a ja nemogu zaspati. Ili kad ne znam sta radi, ali ko da mi sa noktima grebe po unutrsnjosti maternice ili po kostima zdjelice. Sva se najezim.

bobica9
    18. Svibanj 2015. 17:21

I moj često štuca! Ko mali pijanac! Čitala sam da bebama to nije tako neugodno kao nama pa se tako tješim.
    Čini mi se kao da se naučio na neki moj uobičajeni raspored obroka i ako ujutro dulje spavam, poludi! Tako da nema šanse da ostanem duže u krevetu jer su to takvi udarci da nemam izbora nego bacit se na doručak.

Mary36
    18. Svibanj 2015. 17:28

I moja je štucavac  Svaki dan je bar jednom uhvati...ne osječam baš da me grebe, ali nekada mi zna radit nešto jako neugodno i bolno, otprilike imam osjećaj da mi pokušava zavrtiti mjehurom i iščupati ga...brrr. To mi baš nije drago, jednom me tak povukla da me par dana bolilo...valjda misli da su moji organi igračke .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.