Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    17. Svibanj 2015. 23:45

Meni isto ko Mary samo sto mi je uvijek nagurana u desnu stranu. I kad legnem na leda bas se vidi :-)

• Beba16
    18. Svibanj 2015. 09:19

Pepa dobrodošla.

Mene žene buba sa svake strane i lijeve i desne. Kažu ako je nešto izobličeno i full tvrdo da je glava, a ako je izobličeno i mekanije da je guza. Iskreno, ne bi znala kako je u mene. Osjetim doli na desnoj strani pritisak i nešto tvrdo, a sad je li to moja kost ili ne, ne mogu procjeniti.

Dnevni ulošci se troše konstantno, ja kupim onaj paket od 60 komada pa sam mirna neko vrijeme.

matteeaa
    18. Svibanj 2015. 09:24

Joj, a baš sam se veselila kako bar za vrime trudnoće neću morat razmišljat o ulošcima, a sad ih koristim još više nego inače

Bebily
    18. Svibanj 2015. 09:47

Dobrodošla pepa 
    Kada ti je termin?
    Mene moja curka lupa ko luda  baš zna i zaboliti..u 23.tt je bila glavom okrenuta dolje a sada neznam, po udarcima i izbočinama nemogu zaključiti ali je češće na lijevoj strani. Sinoć je isto tako bila smještena lijevo tako da je desna strana trbuha prazna na dodir a desna napeta ko puška..u srijedu idemo na kontrolu pa možda saznamo i kako je smještena 

bobica9
    18. Svibanj 2015. 10:00

Dobrodošla, pepa!
    Moj mališa je na zadnjem pregledu bio glavicom prema dolje i uglavnom je na lijevoj strani. Bebily, i moj se isto tako smjesti da mi je jedna strana trbuha prazna, a druga izgleda kao velika kvrga.

matteeaa
    18. Svibanj 2015. 10:30

sorry pepa, ja zaboravila, dobrodošla

matteeaa
    18. Svibanj 2015. 10:38

ma ja sam se bojala da ću od dnevnih pokupit kakve gljivice, sva sreća pa nisam, ali ne bi mogla bez njih bit na poslu, ne da mi se za vrijeme radnog vremena mijenjat gaćice

Mary36
    18. Svibanj 2015. 11:37

Joj cure ja sam vjerovala da će u trudnoći sve biti super: nema više uložaka, nema bolova od menge, sexa koliko hočeš i ne moraš ništa paziti pritom, čista bajka. Možeš misliti, bolilo me gore nego menga, stalno nešto, pa mirovanje, seksualni život gotovo propao . A što ću, još malo .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.