Meni isto ko Mary samo sto mi je uvijek nagurana u desnu stranu. I kad legnem na leda bas se vidi :-)
Pepa dobrodošla.
Mene žene buba sa svake strane i lijeve i desne. Kažu ako je nešto izobličeno i full tvrdo da je glava, a ako je izobličeno i mekanije da je guza. Iskreno, ne bi znala kako je u mene. Osjetim doli na desnoj strani pritisak i nešto tvrdo, a sad je li to moja kost ili ne, ne mogu procjeniti.
Dnevni ulošci se troše konstantno, ja kupim onaj paket od 60 komada pa sam mirna neko vrijeme.
Joj, a baš sam se veselila kako bar za vrime trudnoće neću morat razmišljat o ulošcima, a sad ih koristim još više nego inače
Dobrodošla pepa
Kada ti je termin?
Mene moja curka lupa ko luda baš zna i zaboliti..u 23.tt je bila glavom okrenuta dolje a sada neznam, po udarcima i izbočinama nemogu zaključiti ali je češće na lijevoj strani. Sinoć je isto tako bila smještena lijevo tako da je desna strana trbuha prazna na dodir a desna napeta ko puška..u srijedu idemo na kontrolu pa možda saznamo i kako je smještena
Dobrodošla, pepa!
Moj mališa je na zadnjem pregledu bio glavicom prema dolje i uglavnom je na lijevoj strani. Bebily, i moj se isto tako smjesti da mi je jedna strana trbuha prazna, a druga izgleda kao velika kvrga.
ma ja sam se bojala da ću od dnevnih pokupit kakve gljivice, sva sreća pa nisam, ali ne bi mogla bez njih bit na poslu, ne da mi se za vrijeme radnog vremena mijenjat gaćice
Joj cure ja sam vjerovala da će u trudnoći sve biti super: nema više uložaka, nema bolova od menge, sexa koliko hočeš i ne moraš ništa paziti pritom, čista bajka. Možeš misliti, bolilo me gore nego menga, stalno nešto, pa mirovanje, seksualni život gotovo propao . A što ću, još malo
.
Sortiraj odgovore
Najstariji