Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    18. Svibanj 2015. 11:42

A da ne pricamo o tome kak su mi pricali da je to 9 mjeseci u kojima nemas brige uzivas u trbuscicu koji raste i sve divno i krasno, a vidi sad. Osluskujes jel se mice, pa strepis jel srceko kuca, pa kad ides na wc gledas da nema krvi, da nema vode..... I tako od pocetka 

Bebily
    18. Svibanj 2015. 11:43

ja se okrenem onda na drugi bok da shvati da mamici baš i ne paše kako se smjestila  već sad se razumijemo 

bobica9
    18. Svibanj 2015. 12:56

I onda je to kao blaženo stanje...
    Ja sam u početku stalno koristila uloške, pa sam prestala jer su me smetali. Onda mi je rekao dr da koristim Lactogyn vaginalne kapsule pa sam opet počela i uloške stavljati. A baš mi idu na živce, i prije su me znali iritirati. Sad sam u fazi mijenjanja gaća nekoliko puta na dan.

Bebily, meni je to tako slatko kad se nagura na jednu stranu, onda ga mazim malo pa se okrenem.

Bebily
    18. Svibanj 2015. 13:38

ah to Blaženo stanje, samo problemi  al zato nas čeka najljepša nagrada

Baby1
    18. Svibanj 2015. 14:11

Aaa jeste se raspisale!  Prvo, dobro došla Pepa! 
    Meni je prošli put dr. objasnila gdje je šta, maleni je smješten na desnoj strani, a nogice su mu prebačene na lijevu pa tako obično i osjetim pokrete, a rukice jako rijetko osjetim, samo ponekad ujutro male pokrete skroz dolje nisko. Uglavnom mi je desna strana tvrda, a na lijevoj je kao "rupa". 
    Ma ja nema šanse da ne koristim dnevne ul., pa bila bi sva mokra... 

Baby1
    18. Svibanj 2015. 14:11

Aaa jeste se raspisale!  Prvo, dobro došla Pepa! 
    Meni je prošli put dr. objasnila gdje je šta, maleni je smješten na desnoj strani, a nogice su mu prebačene na lijevu pa tako obično i osjetim pokrete, a rukice jako rijetko osjetim, samo ponekad ujutro male pokrete skroz dolje nisko. Uglavnom mi je desna strana tvrda, a na lijevoj je kao "rupa". 
    Ma ja nema šanse da ne koristim dnevne ul., pa bila bi sva mokra... 

Baby1
    18. Svibanj 2015. 14:12

Ups, ne znam zašto mi je komentar otišao dva puta, sorry!

CUUuu
    18. Svibanj 2015. 15:07

Blaženo je stanje zbog selektivnog pamćenja. Ja se iz prve trudnoće sjećam samo lijepih stvari, a sad nisam toliko blažena, ali nakon godinu dvije vjerojatno ću i ovu trudnoću pamtit kao blaženo stanje. Naravno jasno mi je da cure koje su na strogom mirovanju i u stalnom strahu ne mogu taj dio zaboravit ali ovo mislim na ova zatezanja i svakodnevne bezazlene probleme koje spajaju pod redovnu trudnoću. ..

Doris7
    18. Svibanj 2015. 15:15

Cure da li koja od vas prima komplikacije? Kojeg datuma sjedaju ako netko zna? Ja ovaj mjesec prvi put dobivam, a ne znam kad bi to trebalo sjest 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.