A da ne pricamo o tome kak su mi pricali da je to 9 mjeseci u kojima nemas brige uzivas u trbuscicu koji raste i sve divno i krasno, a vidi sad. Osluskujes jel se mice, pa strepis jel srceko kuca, pa kad ides na wc gledas da nema krvi, da nema vode..... I tako od pocetka
ja se okrenem onda na drugi bok da shvati da mamici baš i ne paše kako se smjestila već sad se razumijemo
I onda je to kao blaženo stanje...
Ja sam u početku stalno koristila uloške, pa sam prestala jer su me smetali. Onda mi je rekao dr da koristim Lactogyn vaginalne kapsule pa sam opet počela i uloške stavljati. A baš mi idu na živce, i prije su me znali iritirati. Sad sam u fazi mijenjanja gaća nekoliko puta na dan.
Bebily, meni je to tako slatko kad se nagura na jednu stranu, onda ga mazim malo pa se okrenem.
ah to Blaženo stanje, samo problemi al zato nas čeka najljepša nagrada
Aaa jeste se raspisale! Prvo, dobro došla Pepa!
Meni je prošli put dr. objasnila gdje je šta, maleni je smješten na desnoj strani, a nogice su mu prebačene na lijevu pa tako obično i osjetim pokrete, a rukice jako rijetko osjetim, samo ponekad ujutro male pokrete skroz dolje nisko. Uglavnom mi je desna strana tvrda, a na lijevoj je kao "rupa".
Ma ja nema šanse da ne koristim dnevne ul., pa bila bi sva mokra...
Aaa jeste se raspisale! Prvo, dobro došla Pepa!
Meni je prošli put dr. objasnila gdje je šta, maleni je smješten na desnoj strani, a nogice su mu prebačene na lijevu pa tako obično i osjetim pokrete, a rukice jako rijetko osjetim, samo ponekad ujutro male pokrete skroz dolje nisko. Uglavnom mi je desna strana tvrda, a na lijevoj je kao "rupa".
Ma ja nema šanse da ne koristim dnevne ul., pa bila bi sva mokra...
Blaženo je stanje zbog selektivnog pamćenja. Ja se iz prve trudnoće sjećam samo lijepih stvari, a sad nisam toliko blažena, ali nakon godinu dvije vjerojatno ću i ovu trudnoću pamtit kao blaženo stanje. Naravno jasno mi je da cure koje su na strogom mirovanju i u stalnom strahu ne mogu taj dio zaboravit ali ovo mislim na ova zatezanja i svakodnevne bezazlene probleme koje spajaju pod redovnu trudnoću. ..
Cure da li koja od vas prima komplikacije? Kojeg datuma sjedaju ako netko zna? Ja ovaj mjesec prvi put dobivam, a ne znam kad bi to trebalo sjest
Sortiraj odgovore
Najstariji