Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    matteeaa
    18. Svibanj 2015. 10:38

ma ja sam se bojala da ću od dnevnih pokupit kakve gljivice, sva sreća pa nisam, ali ne bi mogla bez njih bit na poslu, ne da mi se za vrijeme radnog vremena mijenjat gaćice

Mary36
    18. Svibanj 2015. 11:37

Joj cure ja sam vjerovala da će u trudnoći sve biti super: nema više uložaka, nema bolova od menge, sexa koliko hočeš i ne moraš ništa paziti pritom, čista bajka. Možeš misliti, bolilo me gore nego menga, stalno nešto, pa mirovanje, seksualni život gotovo propao . A što ću, još malo .

Lollypop
    18. Svibanj 2015. 13:13

Mary

Joj cure ja sam vjerovala da će u trudnoći sve biti super: nema više uložaka, nema bolova od menge, sexa koliko hočeš i ne moraš ništa paziti pritom, čista bajka. Možeš misliti, bolilo me gore nego menga, stalno nešto, pa mirovanje, seksualni život gotovo propao . A što ću, još malo .

Da, a ovi dnevni jos gori od onih obicnih higijenskih.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Buco tvoj
    18. Svibanj 2015. 11:42

A da ne pricamo o tome kak su mi pricali da je to 9 mjeseci u kojima nemas brige uzivas u trbuscicu koji raste i sve divno i krasno, a vidi sad. Osluskujes jel se mice, pa strepis jel srceko kuca, pa kad ides na wc gledas da nema krvi, da nema vode..... I tako od pocetka 

Bebily
    18. Svibanj 2015. 11:43

ja se okrenem onda na drugi bok da shvati da mamici baš i ne paše kako se smjestila  već sad se razumijemo 

bobica9
    18. Svibanj 2015. 12:56

I onda je to kao blaženo stanje...
    Ja sam u početku stalno koristila uloške, pa sam prestala jer su me smetali. Onda mi je rekao dr da koristim Lactogyn vaginalne kapsule pa sam opet počela i uloške stavljati. A baš mi idu na živce, i prije su me znali iritirati. Sad sam u fazi mijenjanja gaća nekoliko puta na dan.

Bebily, meni je to tako slatko kad se nagura na jednu stranu, onda ga mazim malo pa se okrenem.

Bebily
    18. Svibanj 2015. 13:38

ah to Blaženo stanje, samo problemi  al zato nas čeka najljepša nagrada

Baby1
    18. Svibanj 2015. 14:11

Aaa jeste se raspisale!  Prvo, dobro došla Pepa! 
    Meni je prošli put dr. objasnila gdje je šta, maleni je smješten na desnoj strani, a nogice su mu prebačene na lijevu pa tako obično i osjetim pokrete, a rukice jako rijetko osjetim, samo ponekad ujutro male pokrete skroz dolje nisko. Uglavnom mi je desna strana tvrda, a na lijevoj je kao "rupa". 
    Ma ja nema šanse da ne koristim dnevne ul., pa bila bi sva mokra... 

Baby1
    18. Svibanj 2015. 14:11

Aaa jeste se raspisale!  Prvo, dobro došla Pepa! 
    Meni je prošli put dr. objasnila gdje je šta, maleni je smješten na desnoj strani, a nogice su mu prebačene na lijevu pa tako obično i osjetim pokrete, a rukice jako rijetko osjetim, samo ponekad ujutro male pokrete skroz dolje nisko. Uglavnom mi je desna strana tvrda, a na lijevoj je kao "rupa". 
    Ma ja nema šanse da ne koristim dnevne ul., pa bila bi sva mokra... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI