Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Beba16
    17. Svibanj 2015. 19:12

Ženice pa gdje ste mi vi, jeste li mi dobro?
    Evo ja prestala raditi ima negdje sredina prošlog tjedna-eto taj čuveni GO više i došao.
    Moraa priznati da još tarapane nema, jer smo u velikim radovima oko kuće i slično. 

Baby1 i ja curkam ima već dva tjedna i to mi je tako grozno, osjećam se tako ne higijenski. Ne znam kako bi to opisala.

Mene još bebica stalno udara, idemo u srijedu na pregled pa me baš zanima je li okrenulo glavu prema dolje. Nekako sam nemirna dok ne saznam.

Jesu li se vaše okrenule ili?

Buco tvoj
    17. Svibanj 2015. 20:28

Moja zenska se okrenula vec u 27 tjednu kad je planirala i izaci  i od tad dubi na glavi .

Mary36
    17. Svibanj 2015. 20:31

Ja sam bila sa 33 tjedna na pregledu i lijepo se već namjestila. Po tome kak me lupa rekla bi da je još uvijek na položaju 

Lollypop
    17. Svibanj 2015. 21:27

Ja mislila da se neznam brisati i da sam postala sporkacunka   Nikak mi nije bilo jasno kako to da mi se gacice uprljaju nakon pola dana nosenja a tusiram se svaki dan  sad i ja nosim dnevne uloske...

Moj se deckic okrenuo, na zadnjem pregledu je glava bila dolje, valjda ce tako i ostat :) zivahan je i bocka stalno, bas uzivamo u tome  nekad ne mogu vjerovat kako je to lijepi osjecaj kad me bocne nogom, onak, fakat prekrasno 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

renchiii
    17. Svibanj 2015. 22:20

I moja od 27. tt dubi na glavi, u sri idemo na pregled pa ćemo vidjeti što dalje... Pokusat cu malo popričati s doktorom o porodu ako uspjem s obzirom da je to u petrovoj ko na traci...

Filotea
    17. Svibanj 2015. 22:59

Moja u 28 tj nije bila još okrenuta,ali sad na zadnjem pregledu sa 32 tj se vidjelo da je glavicom prema dolje

Mary36
    17. Svibanj 2015. 23:30

Bok pepa!
    Moja je uglavnom nagurana s desne strane i od početka više voli biti na toj strani. U početku dok je bila skroz mala stalno sam je osjećala skroz dolje u lijevoj preponi, a sad lupka većinom desno rukama i nogama. Tako da je uglavnom okrenuta prema naprijed i ni guzu ni glavu baš ne osjetim. Valjda je okrenuta tako jer mi je i posteljica sprijeda!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.