Ženice pa gdje ste mi vi, jeste li mi dobro?
Evo ja prestala raditi ima negdje sredina prošlog tjedna-eto taj čuveni GO više i došao.
Moraa priznati da još tarapane nema, jer smo u velikim radovima oko kuće i slično.
Baby1 i ja curkam ima već dva tjedna i to mi je tako grozno, osjećam se tako ne higijenski. Ne znam kako bi to opisala.
Mene još bebica stalno udara, idemo u srijedu na pregled pa me baš zanima je li okrenulo glavu prema dolje. Nekako sam nemirna dok ne saznam.
Jesu li se vaše okrenule ili?
Moja zenska se okrenula vec u 27 tjednu kad je planirala i izaci i od tad dubi na glavi
.
Ja sam bila sa 33 tjedna na pregledu i lijepo se već namjestila. Po tome kak me lupa rekla bi da je još uvijek na položaju
Ja mislila da se neznam brisati i da sam postala sporkacunka Nikak mi nije bilo jasno kako to da mi se gacice uprljaju nakon pola dana nosenja a tusiram se svaki dan
sad i ja nosim dnevne uloske...
Moj se deckic okrenuo, na zadnjem pregledu je glava bila dolje, valjda ce tako i ostat :) zivahan je i bocka stalno, bas uzivamo u tome nekad ne mogu vjerovat kako je to lijepi osjecaj kad me bocne nogom, onak, fakat prekrasno
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
I moja od 27. tt dubi na glavi, u sri idemo na pregled pa ćemo vidjeti što dalje... Pokusat cu malo popričati s doktorom o porodu ako uspjem s obzirom da je to u petrovoj ko na traci...
Moja u 28 tj nije bila još okrenuta,ali sad na zadnjem pregledu sa 32 tj se vidjelo da je glavicom prema dolje
Bok pepa!
Moja je uglavnom nagurana s desne strane i od početka više voli biti na toj strani. U početku dok je bila skroz mala stalno sam je osjećala skroz dolje u lijevoj preponi, a sad lupka većinom desno rukama i nogama. Tako da je uglavnom okrenuta prema naprijed i ni guzu ni glavu baš ne osjetim. Valjda je okrenuta tako jer mi je i posteljica sprijeda!
Sortiraj odgovore
Najstariji