Ja sam primjetila da malo oteknu prsti na nogama i oko zglobova - ali skroz malo - dok duze sjedim...ali ja nemam problema s piskenjem...mogu kad god...super zasad...budemo vidjeli kasnije jel bu gore
...molim Te za malo sreće....
Ja najvise nosim pidame kad moram strogo mirovat, nekad mi dode da i dr ide u pidami jer mi je skroz cudno obuci trudnicke hlace i majicu, totalno neprirodno.
Torbu jos nisam spremila iako sam po doktoru ipak vise trudna pa nije 34+3, neg 35+5.
Unatoc serklazi otvorena sam opet, ali sam optimisticna da cemo izgurat jos dva tjedna barem
Moja bebolina se smjestila na mjehur i piskim svake 2 minute
Što se tiče piškenja, meni po malo skroz curka tako da stalno nosim dnevni uložak i kad mislim da sam se ispiškila do kraja opet imam na dnevnom , ali sve je to normalno zbog pritiska na mjehur.
A što se tiče oticanja, meni noge ne, ali ruka desna ujutro ko kobasa...

Ženice pa gdje ste mi vi, jeste li mi dobro?
Evo ja prestala raditi ima negdje sredina prošlog tjedna-eto taj čuveni GO više i došao.
Moraa priznati da još tarapane nema, jer smo u velikim radovima oko kuće i slično.
Baby1 i ja curkam ima već dva tjedna i to mi je tako grozno, osjećam se tako ne higijenski. Ne znam kako bi to opisala.
Mene još bebica stalno udara, idemo u srijedu na pregled pa me baš zanima je li okrenulo glavu prema dolje. Nekako sam nemirna dok ne saznam.
Jesu li se vaše okrenule ili?
Beba, ja tako curkam od negdje početka drugog tromjesečja tako da sam sad već navikla. Prvo sam mislila da se ne obrišem dobro, ali onda mi je došlo do mozga Samo moj muž još uvijek ne može shvatit "zašto ja toliko dnevnih uložaka trošim??" jer ih stalno kupujem...
Naš bebač isto već duže vrijeme dubi na glavi i samo neka tako i ostane Ja isto prije svakog pregleda strepim da se okrenuo jer je dosta aktivan pa me dr. svaki put smiruje da je sve ok.

Moja zenska se okrenula vec u 27 tjednu kad je planirala i izaci i od tad dubi na glavi
.
Ja sam bila sa 33 tjedna na pregledu i lijepo se već namjestila. Po tome kak me lupa rekla bi da je još uvijek na položaju

Ja mislila da se neznam brisati i da sam postala sporkacunka Nikak mi nije bilo jasno kako to da mi se gacice uprljaju nakon pola dana nosenja a tusiram se svaki dan
sad i ja nosim dnevne uloske...
Moj se deckic okrenuo, na zadnjem pregledu je glava bila dolje, valjda ce tako i ostat :) zivahan je i bocka stalno, bas uzivamo u tome nekad ne mogu vjerovat kako je to lijepi osjecaj kad me bocne nogom, onak, fakat prekrasno
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
I moja od 27. tt dubi na glavi, u sri idemo na pregled pa ćemo vidjeti što dalje... Pokusat cu malo popričati s doktorom o porodu ako uspjem s obzirom da je to u petrovoj ko na traci...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji