Daa tako sam se uvijek zamisljala kao trudnica ljeti u haljinicama i japankama sa stomakom
9.7 :) tebii?
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Meni nema ni japanki ni sandala obzirom da moram nosit čarape od 120 dena. Ali ipak nije toliko neugodno koliko zvuči jer u njima đaka noge manje bole i otiču. Ja nosim špagerice, pamučne patike i lagane balerinke . .. inače sam umjesto hulahopki kupila samostojeće čarape. Lakše mi je kad mi nisu preko trbuha...
Ma sad tek vidim da ti pise u potpisu 09.07. ja sam tek 10.08. :) sad kad pricamo o haljinama, bas bi mogla slj tjedan malo u shopping. Te ljetne haljine se mogu nositi i nagodinu - bez stomaka nadam se 😂
CUUuu i ja nosim samostojece, lakse mi je. Ovo me sve previse stisce i smeta.
I venu sam si nasla na nozi. Tj.2 vene.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Pozdrav,ja sam u haljinicama i šlapicama ima već 10 dana,danas nam je 36+3.Meni su noge bile otečene ali sam izbacila sol i gazirane sokove(koje pijem radi kiseline jer povraćam)i sad su mi noge super.
Ja sam primjetila da malo oteknu prsti na nogama i oko zglobova - ali skroz malo - dok duze sjedim...ali ja nemam problema s piskenjem...mogu kad god...super zasad...budemo vidjeli kasnije jel bu gore
...molim Te za malo sreće....
Ja najvise nosim pidame kad moram strogo mirovat, nekad mi dode da i dr ide u pidami jer mi je skroz cudno obuci trudnicke hlace i majicu, totalno neprirodno.
Torbu jos nisam spremila iako sam po doktoru ipak vise trudna pa nije 34+3, neg 35+5.
Unatoc serklazi otvorena sam opet, ali sam optimisticna da cemo izgurat jos dva tjedna barem
Moja bebolina se smjestila na mjehur i piskim svake 2 minute
Što se tiče piškenja, meni po malo skroz curka tako da stalno nosim dnevni uložak i kad mislim da sam se ispiškila do kraja opet imam na dnevnom , ali sve je to normalno zbog pritiska na mjehur.
A što se tiče oticanja, meni noge ne, ali ruka desna ujutro ko kobasa...
Sortiraj odgovore
Najstariji