Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    16. Svibanj 2015. 13:50

Daa tako sam se uvijek zamisljala kao trudnica ljeti u haljinicama i japankama sa stomakom 

9.7 :) tebii?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

CUUuu
    16. Svibanj 2015. 14:09

Meni nema ni japanki ni sandala obzirom da moram nosit čarape od 120 dena. Ali ipak nije toliko neugodno koliko zvuči jer u njima đaka noge manje bole i otiču. Ja nosim špagerice, pamučne patike i lagane balerinke . .. inače sam umjesto hulahopki kupila samostojeće čarape.  Lakše mi je kad mi nisu preko trbuha...

Tinčica3
    16. Svibanj 2015. 14:20

Ma sad tek vidim da ti pise u potpisu 09.07. ja sam tek 10.08. :) sad kad pricamo o haljinama, bas bi mogla slj tjedan malo u shopping. Te ljetne haljine se mogu nositi i nagodinu - bez stomaka nadam se 😂

CUUuu i ja nosim samostojece, lakse mi je. Ovo me sve previse stisce i smeta.

Lollypop
    16. Svibanj 2015. 14:45

I venu sam si nasla na nozi. Tj.2 vene.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

ifv-Nora
    16. Svibanj 2015. 17:38

Pozdrav,ja sam u haljinicama i šlapicama ima već 10 dana,danas nam je 36+3.Meni su noge bile otečene ali sam izbacila sol i gazirane sokove(koje pijem radi kiseline jer povraćam)i sad su mi noge super.

iva.lu
    17. Svibanj 2015. 06:46

Ja sam primjetila da malo oteknu prsti na nogama i oko zglobova - ali skroz malo - dok duze sjedim...ali ja nemam problema s piskenjem...mogu kad god...super zasad...budemo vidjeli kasnije jel bu gore

...molim Te za malo sreće....

Buco tvoj
    17. Svibanj 2015. 15:30

Ja najvise nosim pidame kad moram strogo mirovat, nekad mi dode da i dr ide u pidami jer mi je skroz cudno obuci trudnicke hlace i majicu, totalno neprirodno. 
    Torbu jos nisam spremila  iako sam po doktoru ipak vise trudna pa nije 34+3, neg 35+5. 
    Unatoc serklazi otvorena sam opet, ali sam optimisticna da cemo izgurat jos dva tjedna barem 
    Moja bebolina se smjestila na mjehur i piskim svake 2 minute 

Baby1
    17. Svibanj 2015. 17:54

Što se tiče piškenja, meni po malo skroz curka tako da stalno nosim dnevni uložak i kad mislim da sam se ispiškila do kraja opet imam na dnevnom , ali sve je to normalno zbog pritiska na mjehur. 
    A što se tiče oticanja, meni noge ne, ali ruka desna ujutro ko kobasa... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.