A nama neki dan rekli na tečaju da se po novom samo koristi taj Octenisept sprej i da se samo s njim šprica i stavi se sterilna gaza i to je to. Očito svatko ima drugačiju praksu. Robica je spremna,dosta toga smo dobili. Sad čekam da ostatak kupimo što nam fali i da nam dođu neke stvari što smo naručili pa ću onda sve skupa oprati. Ovaj vikend planiramo kupit sve za bebu od kozmetike i stvari meni za bolnicu. I onda polako počet to slagat da sve bude spremno kad princeza dođe. Baš se veselim svemu tome i jedva čekam svoju curku

Mi smo u 33. tj i vecina stvarcica je spremna...jos oprati robicu, posteljinu i sve to i kupiti meni sve za bolnicu i bebici sto se kozmetike i tih sitnica tice...Sto se kreme tice nama su na tecaju rekli za sudokrem, ali mazati toliko tanak sloj da se jedva vidi i kao prvi mjesec kupanje samo u vodi i bez mazanja poslije. A istina je da svake god nova pravila i svaka patronazna ima svoje savjete. A sto se konzuma tice, tko se ovaj mj uclani u baby klub dobije pampers pelene ili vlazne maramice, pa si to proucite tko se nije uclanio.
joj te patronažne..ja ću za pupak čekati sve do poroda, onda ovisno o tome što će reći u bolnici poslat ćemo taticu da nam to kupi prije dolaska kući..svako ima drugu priču..:) kuma moja je kupila što je pročitala a onda joj je patronažna rekla da se ne smije više koristit ništa osim octenisepta i eto bezveze bačen novac..ja ću čekat, to mogu i na povratku iz bolnice usput kupit :) kremu za guzu isto imam JGL i sudocrem..ja imam još malo vremena pa neću još prati robicu ali tamo negdje od 33.tj ću polako krenuti :)

Ma možda je stvarno najbolje pričekati da se bebač rodi pa onda muža poslat do ljekarne po to...neke sestre kažu da se mora ovako, neke onako...tko bi više znao kakva će ga patronažna dopasti A sterilne komprese i vatice vjerojatno nisu naodmet...
Ma možda je stvarno najbolje pričekati da se bebač rodi pa onda muža poslat do ljekarne po to…neke sestre kažu da se mora ovako, neke onako…tko bi više znao kakva će ga patronažna dopastiA sterilne komprese i vatice vjerojatno nisu naodmet…
Ma da, ja nisam ništa još kupila konkretno za tretiranje pupka osim tog seta-mislim nikakakv prašak ni sprej, to ću vidjet što će reći u bolnici pa lako kupimo kasnije...

Pozdrav,
Evo ja danas imala pregled. Sve super. Mali braco raste i fino napreduje. Jedino moje vene na nogama ne izgledaju dobro. Naručila sam se na ultrazvuk vena pa će odlučit treba li mi neka terapija ili su čarape za vene dovoljne

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji