Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    15. Svibanj 2015. 13:00

Ma možda je stvarno najbolje pričekati da se bebač rodi pa onda muža poslat do ljekarne po to...neke sestre kažu da se mora ovako, neke onako...tko bi više znao kakva će ga patronažna dopasti  A sterilne komprese i vatice vjerojatno nisu naodmet...

CUUuu
    15. Svibanj 2015. 17:11

Pozdrav,
    Evo ja danas imala pregled. Sve super. Mali braco raste i fino napreduje.  Jedino moje vene na nogama ne izgledaju dobro. Naručila sam se na ultrazvuk vena pa će odlučit treba li mi neka terapija ili su čarape za vene dovoljne

Lollypop
    15. Svibanj 2015. 21:46

Meni noge pocele oticat. Vec. Jebente zivote na sto ce to liciti za 2 miseca 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Gricko3
    16. Svibanj 2015. 11:38

Meni noge stanu samo u japanke :(

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.