Ej curke...da se i ja ukljucim u razgovor ..sta ima u tom setu za pupak ? Ja sam cula da bolje nicim ne tretirat pupicu
..nemam pojma...mi iduci tj krecimo sobicu i onda cemo napokon sve namontirat...robica je oprana i spremna...sad polako kupovati stvari za mamu za bolnicu
Nama je na tečaju rekla sestra da neka kupimo tyrosur prašak, bivacin sprej i sterilne gazice u ljekarni. A sad ovaj set iz dućana nemam pojma što sadrži...
A majketi i te patronazne...najbolje bi bilo kad bi se dogovorile vise ...svaka svoju politiku vodi...em sta se tice pupka em dojenja em kupanja...pa za poludit...a vidjet cemo sve kad nam stignu mali puheki
Ja tek naveliko pocinjem s kupovinom u 6mj kad odem na porodiljnji/bolovanje...prat cu krajem 6...jer ja planiram da me djete bude slusalo i bar desetak dana ranije islo van...Zasad narucili kolica i kupila dekicu i rolicu...robicu planiram kupiti u nextu i orchestri...ne znam jeste bile tam ali imaju ok cijene s onom njihovom karticom koju platite 120kn i cijelu godinu sve kupujete po 50 posto nizoj cijeni sav asortiman...i jos u next planiram...imaju dobar omjer cijene i kvalitete...necu se bedirat s tim jer ce oni to tako brzo prerasti...
Kupku planiram ili mustelinu (za 10 dm bodova svi su njihovi prozvodi za bebe do kraja mj 30 posto snizeni) ili curiage koju je seka koristila za cure...fakat dugo traje i nije iritirao kozu (to je zapravo sindet tj. sredstvo bez sapuna)
...molim Te za malo sreće....
Ma joj krivo sam ja to nešto zapamtila, sprej je Octenisept, a prašak Tyrosur.
A nama neki dan rekli na tečaju da se po novom samo koristi taj Octenisept sprej i da se samo s njim šprica i stavi se sterilna gaza i to je to. Očito svatko ima drugačiju praksu. Robica je spremna,dosta toga smo dobili. Sad čekam da ostatak kupimo što nam fali i da nam dođu neke stvari što smo naručili pa ću onda sve skupa oprati. Ovaj vikend planiramo kupit sve za bebu od kozmetike i stvari meni za bolnicu. I onda polako počet to slagat da sve bude spremno kad princeza dođe. Baš se veselim svemu tome i jedva čekam svoju curku
Mi smo u 33. tj i vecina stvarcica je spremna...jos oprati robicu, posteljinu i sve to i kupiti meni sve za bolnicu i bebici sto se kozmetike i tih sitnica tice...Sto se kreme tice nama su na tecaju rekli za sudokrem, ali mazati toliko tanak sloj da se jedva vidi i kao prvi mjesec kupanje samo u vodi i bez mazanja poslije. A istina je da svake god nova pravila i svaka patronazna ima svoje savjete. A sto se konzuma tice, tko se ovaj mj uclani u baby klub dobije pampers pelene ili vlazne maramice, pa si to proucite tko se nije uclanio.
joj te patronažne..ja ću za pupak čekati sve do poroda, onda ovisno o tome što će reći u bolnici poslat ćemo taticu da nam to kupi prije dolaska kući..svako ima drugu priču..:) kuma moja je kupila što je pročitala a onda joj je patronažna rekla da se ne smije više koristit ništa osim octenisepta i eto bezveze bačen novac..ja ću čekat, to mogu i na povratku iz bolnice usput kupit :) kremu za guzu isto imam JGL i sudocrem..ja imam još malo vremena pa neću još prati robicu ali tamo negdje od 33.tj ću polako krenuti :)
Sortiraj odgovore
Najstariji