Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobica9
    14. Svibanj 2015. 15:24

Wow, cure, pa vi ste stvarno spremne! Mi ovaj vikend farbamo sobicu i onda ćemo posložiti komodu i kindać. Planiram početi s nabavkom kozmetike i tih sitnica, i za mališu i za sebe za bolnicu. A robicu i posteljinu ću prati negdje u 7.mj, sad mi je stvarno prerano.

Mary36
    14. Svibanj 2015. 16:00

Ja sam sve prekrila s velikom plahtom da mi se ne praši, ali ja sam i malo trudnija od vas. Baby1 super za bebača, polako se primičemo kraju! Vidim da si slikicu promjenila, pa sam te jedva prepoznala. A što češ, vizualni sam tip.

Baby1
    14. Svibanj 2015. 16:18

Da, da promijenila sam sad kad je potvrđeno konačno!!  Čak sam i ja koja inače to ništa ne kuži na UZV vidjela pišu haha. 
    Ma ja volim da je nama to sve spremno, i sad dok još mogu sam sve ispeglala, doduše na rate jer me kičma rasturala, ali uspjela sam!! 

Mary36
    14. Svibanj 2015. 16:51

Tak isto i ja...a peglala sam četiri dana kako me sve boljelo od tog sjedenja. Sva sreća da je gotovo, mislim da ne bih više mogla za neka dva, tri tjedna...a tek to vješanje malog vešića...pola dana sam provodila vješajući i sparujući čarapice . A i trebalo je iskoristiti to lijepo vrijeme za sušenje veša!

Mary36
    14. Svibanj 2015. 16:54

A i ja sam shopping rano obavila jer sam od trećeg mjeseca na mirovanju, pa sam htjela sve unaprijed jer sam znala da će mi pred kraj biti to sve teže...čim se osjećam par dana dobro iskoristim to za akciju

Baby1
    14. Svibanj 2015. 18:01

Tako sam i ja one vruće dane iskoristila za pranje veša! Isto razmišljamo.  
    Ja stvarno nemam više šta za kupiti jer smo sve kupili, za kozmetiku smo se odlučili Hippovu i to minimalno, ulje sam uzela i gel za pranje tijela i kose, ali to neću na početku koristiti. Jedino kremu za guzu još nisam odlučila koju... 
    iskreno, sve mi je teže hodati po trgovinama jer pomalo otičem  osobito kad je vruće!

Mary36
    14. Svibanj 2015. 19:34

Joj kako smo smiješne, ja sam isto to što i ti uzela od Hippa  I isto tako ne mislim odmah koristiti. E sjetila sam se da još nemam set za njegu pupka i mužu moramo kupiti odijelo za bolnicu . Budemo to od jednom kad smo kraj neke ljekarne... Kremu sam uzela JLG na kraju, srednje pakiranje za slučaj da mi nije neka.
    Isto mi jako smeta vrućina...danas se bolje osječam čim je malo hladnije.

Baby1
    14. Svibanj 2015. 20:13

Imam uzorke JGL i Sudokrema (za koji sam čula jako pozitivne reakcije) pa ćemo vidjeti koja će nam bolje odgovarati. Set za njegu pupka sam uzela u Konzumu to.to. Ja sam ti gledala da što više iskoristim razne kupone, tipa Muller, Konzum, dm...ono što mi treba, naravno, tako da sam pribavila većinu stvari ranije. 

Mary36
    14. Svibanj 2015. 20:51

Da, ja sam isto te popuste skupljala i sve na njih uzela. Znači u većim konzumima ima taj set za njegu pupka? Mogli bi i mi to onda tamo uzeti. Ja se jedino još u konzum nisam prijavila u dječji klub jer imam samo mali konzum u blizini, al niš budem rekla mužu da me odbaci jednom do većeg zbog tih pelena koje se dobiju. Jel ima i popust na set za pupak ako se učlanim u konzum dječji klub?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.