Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonkica111
    05. Ožujak 2021. 12:21

🦋Anitram-3-🦋

Ja prijavljujem pojacanje bolova dolje. Onako menstrualno pravih. Onak osjecam povlacenje. Dolje imam osjecaj da cu procuriti svaki tren. Mljecni iscjedak. I cice me pocele boliti. Zivcana sam do ludila. Sve mi smeta. Vruce mi je i imam osjecaj da gorim. A tempica laganih 37. 🤷‍♀️

Ja sam ti imala bolove u leđima i trbuhu... Naravno, mislila sam da je ovulacija jer mi bude kasnija malo. Al izgleda da je ovulacija bila u pravilno vrijeme cca 14 dc., a ti bolovi su očito bili implatacija.... Tako da želim ti moj scenarij 😄

Joja 🙏
    05. Ožujak 2021. 12:21

Lucky🍀

https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/zimske-bebe-2021-22-82225
    Evo je, morala sam ❤️

Ahahahhaha kraljice

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    05. Ožujak 2021. 12:24

Joja💙

Ja nisam normalna!!! Naravno da sam rastavila jutrosnji frer na sastavne i rastavne dijelove pa sad vidim (nepostojecu) sjenu…. Moj muz ne vidi nista 🤦…. Jako stresno…. Jel vama bacao lazne sjene?
    Tesko mi je uslikat… Stvarno nemojte me stedit s laznom nadom.. ak ne vidite bolje recite da nema nista pa da se opustim

ne znam zasto si to radim 🥺 nikad nisam bila takva 😪

Ja nažalost ne vidim, ali već sutra možda pokaže jasno vidljivu crticu. Držim fige

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Joja 🙏
    05. Ožujak 2021. 12:25

DorisS

Joja💙

Ja nisam normalna!!! Naravno da sam rastavila jutrosnji frer na sastavne i rastavne dijelove pa sad vidim (nepostojecu) sjenu…. Moj muz ne vidi nista 🤦…. Jako stresno…. Jel vama bacao lazne sjene?
    Tesko mi je uslikat… Stvarno nemojte me stedit s laznom nadom.. ak ne vidite bolje recite da nema nista pa da se opustim

Ja nažalost ne vidim, ali već sutra možda pokaže jasno vidljivu crticu. Držim fige

Kad ti kreces s piskanjem 😘

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    05. Ožujak 2021. 12:31

Joja💙

DorisS

Joja💙

Kad ti kreces s piskanjem 😘

Pa recimo oko srijede  Tad ću biti 10/11 dpo. 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Joja 🙏
    05. Ožujak 2021. 12:40

Cure jel ima u dmu ili bipi nekakvih osjetljivih testica za kupit? First sign?

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

05. Ožujak 2021. 12:40

Lucky 🥳🥳🥳 ja sam se prijavila u zimske🙋🏼‍♀️❤️
    _
    Joja ja nazalost ne vidim😔 iskreno mislim da bi za frer 11 dpo (u slucaju normalne impl) trebala biti bas vidljiva crtica. 😬
    _
    Anchy mogla bi pisnut koju lh, ja se nadam da su jajnici lijeni pa da se samo malo duze kuhaju foliklici🤭 da ce biti O sad nekad pa M. 😄

Joja 🙏
    05. Ožujak 2021. 12:46

zoe🌸

Lucky 🥳🥳🥳 ja sam se prijavila u zimske🙋🏼‍♀️❤️
    _
    Joja ja nazalost ne vidim😔 iskreno mislim da bi za frer 11 dpo (u slucaju normalne impl) trebala biti bas vidljiva crtica. 😬
    _
    Anchy mogla bi pisnut koju lh, ja se nadam da su jajnici lijeni pa da se samo malo duze kuhaju foliklici🤭 da ce biti O sad nekad pa M. 😄

A istina 😔 hehe veselim se zimskim bebama.. 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

05. Ožujak 2021. 12:52

Joja glavu gore, ako nista nova ovulacija ti je za tjedan dana😂 blago tebi🥰❤️ stignes i s iducom O u jesenske😅
    Imala sam super osjecaj za tebe ovaj ciklus, i vidjet cemo sutra preksutra. 🤞🏻 
    Dns ako frer nije pokazao nece bas ni neki drugi test😕

Pokloncic13
    05. Ožujak 2021. 12:58

Joja ja sam jučer kupila u bipi first sign,onako plastificirani i taj mi je prvi pokazao nešto..već kroz plastiku pa sam ga rastavljala i fakat je tak da ono,nije bas slabo osjetljiv,na 9DPO solidno..
    A kaj se tiče jesenskih ili zimskih beba,sve kaj mi je iza 1.11 meni je zima 🙊🤷‍♀️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.