Ja prijavljujem pojacanje bolova dolje. Onako menstrualno pravih. Onak osjecam povlacenje. Dolje imam osjecaj da cu procuriti svaki tren. Mljecni iscjedak. I cice me pocele boliti. Zivcana sam do ludila. Sve mi smeta. Vruce mi je i imam osjecaj da gorim. A tempica laganih 37. 🤷♀️
Ja sam ti imala bolove u leđima i trbuhu... Naravno, mislila sam da je ovulacija jer mi bude kasnija malo. Al izgleda da je ovulacija bila u pravilno vrijeme cca 14 dc., a ti bolovi su očito bili implatacija.... Tako da želim ti moj scenarij 😄
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/zimske-bebe-2021-22-82225
Evo je, morala sam ❤️
Ahahahhaha kraljice
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ja nisam normalna!!! Naravno da sam rastavila jutrosnji frer na sastavne i rastavne dijelove pa sad vidim (nepostojecu) sjenu…. Moj muz ne vidi nista 🤦…. Jako stresno…. Jel vama bacao lazne sjene?
Tesko mi je uslikat… Stvarno nemojte me stedit s laznom nadom.. ak ne vidite bolje recite da nema nista pa da se opustimne znam zasto si to radim 🥺 nikad nisam bila takva 😪
Ja nažalost ne vidim, ali već sutra možda pokaže jasno vidljivu crticu. Držim fige
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Ja nisam normalna!!! Naravno da sam rastavila jutrosnji frer na sastavne i rastavne dijelove pa sad vidim (nepostojecu) sjenu…. Moj muz ne vidi nista 🤦…. Jako stresno…. Jel vama bacao lazne sjene?
Tesko mi je uslikat… Stvarno nemojte me stedit s laznom nadom.. ak ne vidite bolje recite da nema nista pa da se opustimne znam zasto si to radim 🥺 nikad nisam bila takva 😪
Ja nažalost ne vidim, ali već sutra možda pokaže jasno vidljivu crticu. Držim fige
Kad ti kreces s piskanjem 😘
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Kad ti kreces s piskanjem 😘
Pa recimo oko srijede Tad ću biti 10/11 dpo.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Cure jel ima u dmu ili bipi nekakvih osjetljivih testica za kupit? First sign?
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Lucky 🥳🥳🥳 ja sam se prijavila u zimske🙋🏼♀️❤️
_
Joja ja nazalost ne vidim😔 iskreno mislim da bi za frer 11 dpo (u slucaju normalne impl) trebala biti bas vidljiva crtica. 😬
_
Anchy mogla bi pisnut koju lh, ja se nadam da su jajnici lijeni pa da se samo malo duze kuhaju foliklici🤭 da ce biti O sad nekad pa M. 😄
Lucky 🥳🥳🥳 ja sam se prijavila u zimske🙋🏼♀️❤️
_
Joja ja nazalost ne vidim😔 iskreno mislim da bi za frer 11 dpo (u slucaju normalne impl) trebala biti bas vidljiva crtica. 😬
_
Anchy mogla bi pisnut koju lh, ja se nadam da su jajnici lijeni pa da se samo malo duze kuhaju foliklici🤭 da ce biti O sad nekad pa M. 😄
A istina 😔 hehe veselim se zimskim bebama..
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Joja glavu gore, ako nista nova ovulacija ti je za tjedan dana😂 blago tebi🥰❤️ stignes i s iducom O u jesenske😅
Imala sam super osjecaj za tebe ovaj ciklus, i vidjet cemo sutra preksutra. 🤞🏻
Dns ako frer nije pokazao nece bas ni neki drugi test😕
Joja ja sam jučer kupila u bipi first sign,onako plastificirani i taj mi je prvi pokazao nešto..već kroz plastiku pa sam ga rastavljala i fakat je tak da ono,nije bas slabo osjetljiv,na 9DPO solidno..
A kaj se tiče jesenskih ili zimskih beba,sve kaj mi je iza 1.11 meni je zima 🙊🤷♀️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji