Lucky sestro ti ko da hvatas O a ne M 😂😂 predobra si hahahahahaha
Joja mislim da je definitivno zakljucak da CB ne valja,pisaj nesto drugo bilo koje marke 😂
A kad smo kod pisanja,odo i ja pis pis 🤣
Joja jaooo kud bas upiknes takav test pa ja ne vjerujem 🙈 nista sutra ujutro ponovo ako imas neki jos doma 🤞🍀
Cure evo me, žao mi je što se tako dugo čekale...ja evo tek sada došla doma, idem piškit pa vam javim
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Ništa 🥺🥺
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Ništa 🥺🥺
Ma nemoguce nakon svega 🤔 daj da vidimo ....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Na nema ničega, ne vrijedi ni sjenu tražiti jer na dan kašnjenja bi lijepa crta već trebala biti
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
https://ibb.co/T83s3cg
Evo ga moj ☃
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Ma ja nisam ni pokušavala tražiti nikakvu sjenu, trebala bi već lijepa crta biti na dan kašnjenja...do prije 2 dana nisam ni malo imala nade u ovaj ciklus i onda ova dva dana puna nade , i sada totalno razočaranje
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Ma ja nisam ni pokušavala tražiti nikakvu sjenu, trebala bi već lijepa crta biti na dan kašnjenja…do prije 2 dana nisam ni malo imala nade u ovaj ciklus i onda ova dva dana puna nade , i sada totalno razočaranje
Bas uzasan osjecaj, znam 🥴😔😪 uzmi si dan za tugovanje pa kreces ispocetka. Nije mi bas jasno kako ti je tempica tako visoka al ajde... Znala je i meni svakakva bit i uopce nije mjerilo.... Dobra je jedino za potvrdit ovulaciju...
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Tina jebemu sunce! Grliiiiiim,bit ce plusic,selimo se brzo sve na zimske bebe ❤️❤️
Sto se temperature i grafova tice,ne vjerujem vise ni tome,tocno da nisam vadila progesteron bi sad pizdila jel bilo ovulacije il ne kad se ni moj graf nemre odlucit 😂😂😂 e da i ja sam napravila test,ne vidim nista. Lazna uzbuna jucer hahahaha 🙊🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji