Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    05. Ožujak 2021. 09:04

Pokloncic13

Evo nisam sve uspjela pročitati,pograbiti ću nakon tipkanja.
    Htjela sam samo reci da sam se u odnosima vodila po knjizi when egg meet sperm,mislim uostalom vidi se na mom FF. A kaj se tiče poza,mislim da je misionarska bila ključna,u danima prije je doggy..sve neki brzinski seksici jer je mali bio doma (ups 🤷‍♀️🙊) i nisam držala noge na zidu uopće,dizanje nakon koju minutu i to ako i dapače,išla bi pisat nakon sat dva i to bi lijepo sve iscurilo,al me nije to puno bendalo..neki ciklus pun nade iskreno..
    Pila sam sok od cikle svaki dan 2dcl do ovulacije,i onda jela srž ananasa od 1-5dpo.
    Ginicka mi je ulila veeeeliku nadu u ovaj ciklus riječima Sad čim izostane menzes,uzeti heparin (imam nekaj bezazleno,a nije trombofilija,nisam čak ni zapamtila..PAI1,možda..)
    I stvarno sam imala neki osjećaj da je to to sad,8dpo me ubio u pojam psihički,al već navečer na Kinezu mi je bila drugačija sjena i nada se budila. 🥰

Još uvijek to sve s rezervom gledam makar se sad već crtice lijepo vide,ali necu bit mirna dok ne prođu prva dva pregleda..🙏❤️
    I još sam nekaj htjela reci.
    Ja sam dugometražna trudilica,imam gro staza,sto s prvim sto s drugim djetetom.
    Nikada ništa nisam konzumirala osim prenatala,i sad kad unosim hrpetine u sebe svega,ostala sam trudna (nadam se) 3,ali zapravo 2 pravi ciklus..
    Sve to ima svoje,i fakat vjerujem iz dubine sebe da ste mi za petama sve..mislim nikam ja još nisam otišla,tu sam ❤️ Čekam vas ❤️

Hvala na izvjestaju draga nasa❤️ Od srca ti zelim da ova trudnoca bude najmirnija najdosadnija sa najdivnijim zavrsetkom 🙏

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Ožujak 2021. 09:11

Lucky🍀

Anchy_23 🌈

Joja dobro sam cim je petak i vikend pred namaTina drzim fige da testic pokaze plusic!
    Zouzoe je to je pozitivno vidi se lijepa sjenica!
    —-
    Curke i ja bi silnooo htjela sa vama u zimske. Da se presilimo sve!

Draga idemo mi sve u zimske, sad kad riješimo sve ove sitne porblemčiće da vidiš kad se zaredamo

🙏🏼🤞🏻🍀

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    05. Ožujak 2021. 09:22

Lucky🍀

DorisS

Ja sam se danas probudila sa bolovima u donjem dijelu leđa, danas mi je kao 5 dpo, a možda i 6, nisam sigurna pošto ne mjerim bazalnu.Al tu smo negdje.
    Uglavnom imam nalete vručine u faci, iscjedak kakav treba biti…nos curi i tak….
    Čekam sljedeći tjedan ko ozeblo sunce

Ak osi 6dpo tek ti danas može biti implantacija, držimo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 na najjače da se naleti vrućine i iscjetci ( koje želje ) održe i dalje do plusa

Da znam  ovaj mjesec sam baš posebno nestrpljiva
    Hahaha, nikad nebi rekla da ću se tim željama toliko veseliti

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Joja 🙏
    05. Ožujak 2021. 09:34

Vidim sad da su u Lab plusu 400 kn brisevi... Ne znam jel da si to sad odradim... Ufff. Tako me sramota zvat svog ginekologa socijalnog i pitat ga jel mogu kod njega to obavit... ovaj mjesec imam puno izdataka pa sam naknap s parama... Mislite da imamo pravo kod socijalnog to obavit ? 
    Lucky ne bi te htjela gnjavit. Vidjet ces kako ce ti pakirano doci pa javi... i bas si draga ❤️ ako budes imala viska, ja tebi uz pare posaljem slavonsku kobasicu i rakiju ahahhaha

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• anaid
    05. Ožujak 2021. 09:38

Pokloncic superrr, mislim da je vrijeme da proucim ovaj susret izmedu egg i spermica... bravo 😍😍😍😍
    Joja ma kaj te boli briga, ima da ti napravi brisece socijalac, zato je i tamo. To uzimanje vriseva doslovno traje minutu, nek te nekam ugura. Ovih 400 kn rade potrosi na testice 😂😂
    Ja si ipak danas brojim 4 dpo, iako FF kaze 5. Ali neka, bolje da ne zurim naprijed 😁

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• anaid
    05. Ožujak 2021. 09:40

tina25

Jutro cure…
    Moj test ce te dobiti popodne…tempica ostala i dalje na 36,9…i tako evo već 3 dana
    Jučer sam cijeli dan sa svekrvom oko kuće sa svekrvom i potpuno zaboravila da moram ići kupiti test, a posto ne živim u gradu nije mi jako blizu ljekarna ili dm..

Uz ovakav graf, sve simptome, tebi netreba test, mozes pocet kupovat pelene 😋😋

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    05. Ožujak 2021. 09:42

anaid

Pokloncicsuperrr, mislim da je vrijeme da proucim ovaj susret izmedu egg i spermica… bravo 😍😍😍😍
    Jojama kaj te boli briga, ima da ti napravi brisece socijalac, zato je i tamo. To uzimanje vriseva doslovno traje minutu, nek te nekam ugura. Ovih 400 kn rade potrosi na testice 😂😂
    Ja si ipak danas brojim 4 dpo, iako FF kaze 5. Ali neka, bolje da ne zurim naprijed 😁

Anaid vidim ni ti se nebres odlučiti koji si dpo ko ni ja 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Joja 🙏
    05. Ožujak 2021. 09:46

anaid

Pokloncicsuperrr, mislim da je vrijeme da proucim ovaj susret izmedu egg i spermica… bravo 😍😍😍😍
    Jojama kaj te boli briga, ima da ti napravi brisece socijalac, zato je i tamo. To uzimanje vriseva doslovno traje minutu, nek te nekam ugura. Ovih 400 kn rade potrosi na testice 😂😂

Macko nisu meni brisevi samo 400.... Nego jos +200 gorivo i cestarina +minimalno 500 stat u ikei i city centar ahahah ne znam koliko mi se isplati.... Cekam mengu sad pa zovem socijalca narucit se.... Ako hoce super ako nece idem privatno.
    ____
    Jos malooo odbrojavaaasss 🤞🙏🌹

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

05. Ožujak 2021. 09:51

anaid

Moj se pak vraca u rikverc,drugi put ovaj ciklus 🙄 bit ce da sam neki fenomen po pitanju temperature pa ne zna sta bi ni kako bi 😂😂😂

05. Ožujak 2021. 09:52

Joja ja isto svoju planiram nazvat i zicat briseve, isto mi je bed jer mi je prosli mjesec dala uputnicu za hormone😅
    Aliii to je prva usluga od gin koju sam koristila od 2015. od kad placam zdravstveno🤦🏼‍♀️
    Nadam se da ce me narucit.. 🙉🙉_
    _
    Tina 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🍀❤️
    _
    Zene kak da vidim u necijem FF kad su bili odnosi? Pokusavam kod Pokloncic skuzit ali nikako mi ne ide faj FF😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.