Evo nisam sve uspjela pročitati,pograbiti ću nakon tipkanja.
Htjela sam samo reci da sam se u odnosima vodila po knjizi when egg meet sperm,mislim uostalom vidi se na mom FF. A kaj se tiče poza,mislim da je misionarska bila ključna,u danima prije je doggy..sve neki brzinski seksici jer je mali bio doma (ups 🤷♀️🙊) i nisam držala noge na zidu uopće,dizanje nakon koju minutu i to ako i dapače,išla bi pisat nakon sat dva i to bi lijepo sve iscurilo,al me nije to puno bendalo..neki ciklus pun nade iskreno..
Pila sam sok od cikle svaki dan 2dcl do ovulacije,i onda jela srž ananasa od 1-5dpo.
Ginicka mi je ulila veeeeliku nadu u ovaj ciklus riječima Sad čim izostane menzes,uzeti heparin (imam nekaj bezazleno,a nije trombofilija,nisam čak ni zapamtila..PAI1,možda..)
I stvarno sam imala neki osjećaj da je to to sad,8dpo me ubio u pojam psihički,al već navečer na Kinezu mi je bila drugačija sjena i nada se budila. 🥰
—
Još uvijek to sve s rezervom gledam makar se sad već crtice lijepo vide,ali necu bit mirna dok ne prođu prva dva pregleda..🙏❤️
I još sam nekaj htjela reci.
Ja sam dugometražna trudilica,imam gro staza,sto s prvim sto s drugim djetetom.
Nikada ništa nisam konzumirala osim prenatala,i sad kad unosim hrpetine u sebe svega,ostala sam trudna (nadam se) 3,ali zapravo 2 pravi ciklus..
Sve to ima svoje,i fakat vjerujem iz dubine sebe da ste mi za petama sve..mislim nikam ja još nisam otišla,tu sam ❤️ Čekam vas ❤️
Hvala na izvjestaju draga nasa❤️ Od srca ti zelim da ova trudnoca bude najmirnija najdosadnija sa najdivnijim zavrsetkom 🙏
Joja dobro sam cim je petak i vikend pred namaTina drzim fige da testic pokaze plusic!
Zouzoe je to je pozitivno vidi se lijepa sjenica!
—-
Curke i ja bi silnooo htjela sa vama u zimske. Da se presilimo sve!
Draga idemo mi sve u zimske, sad kad riješimo sve ove sitne porblemčiće da vidiš kad se zaredamo
🙏🏼🤞🏻🍀
Ja sam se danas probudila sa bolovima u donjem dijelu leđa, danas mi je kao 5 dpo, a možda i 6, nisam sigurna pošto ne mjerim bazalnu.Al tu smo negdje.
Uglavnom imam nalete vručine u faci, iscjedak kakav treba biti…nos curi i tak….
Čekam sljedeći tjedan ko ozeblo sunce
Ak osi 6dpo tek ti danas može biti implantacija, držimo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 na najjače da se naleti vrućine i iscjetci (koje želje ) održe i dalje do plusa
Da znam ovaj mjesec sam baš posebno nestrpljiva
Hahaha, nikad nebi rekla da ću se tim željama toliko veseliti
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Vidim sad da su u Lab plusu 400 kn brisevi... Ne znam jel da si to sad odradim... Ufff. Tako me sramota zvat svog ginekologa socijalnog i pitat ga jel mogu kod njega to obavit... ovaj mjesec imam puno izdataka pa sam naknap s parama... Mislite da imamo pravo kod socijalnog to obavit ?
Lucky ne bi te htjela gnjavit. Vidjet ces kako ce ti pakirano doci pa javi... i bas si draga ❤️ ako budes imala viska, ja tebi uz pare posaljem slavonsku kobasicu i rakiju ahahhaha
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Pokloncic superrr, mislim da je vrijeme da proucim ovaj susret izmedu egg i spermica... bravo 😍😍😍😍
Joja ma kaj te boli briga, ima da ti napravi brisece socijalac, zato je i tamo. To uzimanje vriseva doslovno traje minutu, nek te nekam ugura. Ovih 400 kn rade potrosi na testice 😂😂
Ja si ipak danas brojim 4 dpo, iako FF kaze 5. Ali neka, bolje da ne zurim naprijed 😁
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Jutro cure…
Moj test ce te dobiti popodne…tempica ostala i dalje na 36,9…i tako evo već 3 dana
Jučer sam cijeli dan sa svekrvom oko kuće sa svekrvom i potpuno zaboravila da moram ići kupiti test, a posto ne živim u gradu nije mi jako blizu ljekarna ili dm..
Uz ovakav graf, sve simptome, tebi netreba test, mozes pocet kupovat pelene 😋😋
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Pokloncicsuperrr, mislim da je vrijeme da proucim ovaj susret izmedu egg i spermica… bravo 😍😍😍😍
Jojama kaj te boli briga, ima da ti napravi brisece socijalac, zato je i tamo. To uzimanje vriseva doslovno traje minutu, nek te nekam ugura. Ovih 400 kn rade potrosi na testice 😂😂
Ja si ipak danas brojim 4 dpo, iako FF kaze 5. Ali neka, bolje da ne zurim naprijed 😁
Anaid vidim ni ti se nebres odlučiti koji si dpo ko ni ja
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Pokloncicsuperrr, mislim da je vrijeme da proucim ovaj susret izmedu egg i spermica… bravo 😍😍😍😍
Jojama kaj te boli briga, ima da ti napravi brisece socijalac, zato je i tamo. To uzimanje vriseva doslovno traje minutu, nek te nekam ugura. Ovih 400 kn rade potrosi na testice 😂😂
Macko nisu meni brisevi samo 400.... Nego jos +200 gorivo i cestarina +minimalno 500 stat u ikei i city centar ahahah ne znam koliko mi se isplati.... Cekam mengu sad pa zovem socijalca narucit se.... Ako hoce super ako nece idem privatno.
____
Jos malooo odbrojavaaasss 🤞🙏🌹
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Moj se pak vraca u rikverc,drugi put ovaj ciklus 🙄 bit ce da sam neki fenomen po pitanju temperature pa ne zna sta bi ni kako bi 😂😂😂
Joja ja isto svoju planiram nazvat i zicat briseve, isto mi je bed jer mi je prosli mjesec dala uputnicu za hormone😅
Aliii to je prva usluga od gin koju sam koristila od 2015. od kad placam zdravstveno🤦🏼♀️
Nadam se da ce me narucit.. 🙉🙉_
_
Tina 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🍀❤️
_
Zene kak da vidim u necijem FF kad su bili odnosi? Pokusavam kod Pokloncic skuzit ali nikako mi ne ide faj FF😬
Sortiraj odgovore
Najstariji