Inače bez obzira što je dragi u bolovima, jučer je pao hops samo takav, bilo je i vrijeme
Zagrijavanje pocinje prije maratona🤟👌 neka neka za 9 mj budes i ti bila u bolovima😊 mislim porodajnim nadam se da me se ne bi krivo shvatilo😅
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Al ste se raspisale…. Ne stignem sad čitati.
Folikul 15 mm, dr.je rekla da je lijep. 🥰
Sutra navečer štoperica i pon inseminacija. 🙏🤞
Sutra uj test na koronu. Već mi dosta ovog buđenja u 5 i vožnje, ali još 2x, izdržat ću. 😉
Bravo,bravo,bravooooo nadam se da je to to,da se selis na zimske bebice s nama 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Slobodno otvori prva sezonu 🙊🙈🙈🙈
Malala držim ti 🤞🏻🤞🏻, nadam se da ce uspjeti...sretno 🥰🥰
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Kad se otvaraju zimske bebe?🤔🤗
Bas sam gledala,sa ciklusom od 35 dana znaci najduzim bi zadnja M trebala bit 09.03..interesantno,bas da vidimo tko onda treba dobiti 🙄🙄🙄🙈
Al ste se raspisale…. Ne stignem sad čitati.
Folikul 15 mm, dr.je rekla da je lijep. 🥰
Sutra navečer štoperica i pon inseminacija. 🙏🤞
Sutra uj test na koronu. Već mi dosta ovog buđenja u 5 i vožnje, ali još 2x, izdržat ću. 😉
Wooow sretnooo
E mico a sta je stoperica hehe oprosti, nisam u tim vodama. Gdje ides na postupak, kako si zadovoljna? Jesu ti preporucili kakve dodatke prehrani da si uzimas?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Nego,jel vrijeme za otpisivanje ciklusa? Vidim uzivo nesto jaaaako slabasno,ali ne vjerujem 😂😂
Kad se otvaraju zimske bebe?🤔🤗
Bas sam gledala,sa ciklusom od 35 dana znaci najduzim bi zadnja M trebala bit 09.03..interesantno,bas da vidimo tko onda treba dobiti 🙄🙄🙄🙈
Ako si T sada onda si još u jesenskim, ja sam već sto put računala, one kojima je O oko 21.3. te već idu u zimske
Ma ne ide vise nitko na jesenske! Svi u zimske,i pokloncic cemo navuc k nama u grupu 🤣🤣🤣 sto se islo u jesenske islo se! 😁😁😁
Nego,jel vrijeme za otpisivanje ciklusa? Vidim uzivo nesto jaaaako slabasno,ali ne vjerujem 😂😂
Ja tu nekako kao da nista ne vidim 😏
Ja isto na slici ne vidim,uzivo da nesto slabo,zato pitam jel mogu zatvorit ovaj ciklus? 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji