Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Antonela122🐘🌠
    05. Ožujak 2021. 11:09

Lucky🍀

Inače bez obzira što je dragi u bolovima, jučer je pao hops samo takav, bilo je i vrijeme

Zagrijavanje pocinje prije maratona🤟👌 neka neka za 9 mj budes i ti bila u bolovima😊 mislim porodajnim nadam se da me se ne bi krivo shvatilo😅

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Ožujak 2021. 11:10

Malala super drzim fige da upali od prve 

05. Ožujak 2021. 11:12

malala

Al ste se raspisale…. Ne stignem sad čitati.
    Folikul 15 mm, dr.je rekla da je lijep. 🥰
    Sutra navečer štoperica i pon inseminacija. 🙏🤞
    Sutra uj test na koronu. Već mi dosta ovog buđenja u 5 i vožnje, ali još 2x, izdržat ću. 😉

Bravo,bravo,bravooooo nadam se da je to to,da se selis na zimske bebice s nama 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Slobodno otvori prva sezonu 🙊🙈🙈🙈

tina25
    05. Ožujak 2021. 11:13

Malala držim ti 🤞🏻🤞🏻, nadam se da ce uspjeti...sretno 🥰🥰

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

05. Ožujak 2021. 11:14

Kad se otvaraju zimske bebe?🤔🤗

05. Ožujak 2021. 11:17

zoe🌸

Bas sam gledala,sa ciklusom od 35 dana znaci najduzim bi zadnja M trebala bit 09.03..interesantno,bas da vidimo tko onda treba dobiti 🙄🙄🙄🙈

Joja 🙏
    05. Ožujak 2021. 11:26

malala

Al ste se raspisale…. Ne stignem sad čitati.
    Folikul 15 mm, dr.je rekla da je lijep. 🥰
    Sutra navečer štoperica i pon inseminacija. 🙏🤞
    Sutra uj test na koronu. Već mi dosta ovog buđenja u 5 i vožnje, ali još 2x, izdržat ću. 😉

Wooow sretnooo
    E mico a sta je stoperica hehe oprosti, nisam u tim vodama. Gdje ides na postupak, kako si zadovoljna? Jesu ti preporucili kakve dodatke prehrani da si uzimas?

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

05. Ožujak 2021. 11:38

Nego,jel vrijeme za otpisivanje ciklusa? Vidim uzivo nesto jaaaako slabasno,ali ne vjerujem 😂😂

05. Ožujak 2021. 11:40

Lucky🍀

Hopeforyou

zoe🌸

Bas sam gledala,sa ciklusom od 35 dana znaci najduzim bi zadnja M trebala bit 09.03..interesantno,bas da vidimo tko onda treba dobiti 🙄🙄🙄🙈

Ako si T sada onda si još u jesenskim, ja sam već sto put računala, one kojima je O oko 21.3. te već idu u zimske

Ma ne ide vise nitko na jesenske! Svi u zimske,i pokloncic cemo navuc k nama u grupu 🤣🤣🤣 sto se islo u jesenske islo se! 😁😁😁

05. Ožujak 2021. 11:46

Lucky🍀

Hopeforyou

Nego,jel vrijeme za otpisivanje ciklusa? Vidim uzivo nesto jaaaako slabasno,ali ne vjerujem 😂😂

Ja tu nekako kao da nista ne vidim 😏

Ja isto na slici ne vidim,uzivo da nesto slabo,zato pitam jel mogu zatvorit ovaj ciklus? 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.