Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    05. Ožujak 2021. 20:28

Hvala vam cure ❤
    I ja od sada mjerim samo da potvrdom O i prestajem, neću mjeriti cijeli ciklus 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

05. Ožujak 2021. 20:35

Lucky🍀

Hopeforyou

Tina jebemu sunce! Grliiiiiim,bit ce plusic,selimo se brzo sve na zimske bebe ❤️❤️
    Sto se temperature i grafova tice,ne vjerujem vise ni tome,tocno da nisam vadila progesteron bi sad pizdila jel bilo ovulacije il ne kad se ni moj graf nemre odlucit 😂😂😂 e da i ja sam napravila test,ne vidim nista. Lazna uzbuna jucer hahahaha 🙊🙈

Oooo jebem majcicu i tom tvom testu, a jesu nas izigrali ovih dana 🤦🏻‍♀️ a ja mislila kako cu roknut na listu najmanje 4 plusica ovaj mjesec, kako li sam naivna 😏

Ako nista,sad kad je snijesko,onaj jucerasnji smatram greskom,ali svakako ne baca evaporacijske cak ni par sati nakon testiranja s cime sam ultra jako zadovoljna 👌🏻👌🏻👌🏻

Joja 🙏
    05. Ožujak 2021. 20:42

Hopeforyou

Lucky🍀

Hopeforyou

Tina jebemu sunce! Grliiiiiim,bit ce plusic,selimo se brzo sve na zimske bebe ❤️❤️
    Sto se temperature i grafova tice,ne vjerujem vise ni tome,tocno da nisam vadila progesteron bi sad pizdila jel bilo ovulacije il ne kad se ni moj graf nemre odlucit 😂😂😂 e da i ja sam napravila test,ne vidim nista. Lazna uzbuna jucer hahahaha 🙊🙈

Oooo jebem majcicu i tom tvom testu, a jesu nas izigrali ovih dana 🤦🏻‍♀️ a ja mislila kako cu roknut na listu najmanje 4 plusica ovaj mjesec, kako li sam naivna 😏

Ako nista,sad kad je snijesko,onaj jucerasnji smatram greskom,ali svakako ne baca evaporacijske cak ni par sati nakon testiranja s cime sam ultra jako zadovoljna 👌🏻👌🏻👌🏻

Ajde zeno pa rano ti je. Ako si tek 9dpo onda jos imas vremena... Pa 9 i 10 dpo puno zena (vecina) ima sasvim uredne implantacije. Zacece na 11 dpo se nesto malo poveca postotak neuspješnih trudnoca a tek svaki sljedeci dan je znacajno rizicniji....  Proucavam to cijeli dan i ne kuzim kad smo si mi to zabrijale da nam se svima mora implantirat 6 dpo ahahha.... Drzim ti fige jos uvijek i ne odustaj... Ja nikad vise necu piskat prije 12dpo al nikad!!! 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

05. Ožujak 2021. 20:45

Tina jebemu misa tako mi je zao, bas sam bila sigurna da je to to😔😔 kad se muz vraca? 

• anaid
    05. Ožujak 2021. 20:46

Tina jebemu, ja sam bila sigurna da je to to... bas mi zao, stvarbo je sve zvucalo predobro...
    Mi stigli na Krk, malo odmorit mozak, pospremit stan, napunit baterije 😀
    Bas sam opustena i misl9m da mi to i treba...
    Ocu i ja u zimske bebe, zapravo sam oduvjek htjela ljetnu, da slavimo rockas skupa, ma sad da i bude po najvecoj zimi, ma moze, i po snjegu, sve moze...
    Anchy i MM slavi 18.11 :) sad jos kad je to praznik, lik slavi rockase ko malo djete... to mora i zakuska,mora i torta 😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

tina25
    05. Ožujak 2021. 20:54

Zoe a tek je otišao, sigurno ne još neka 2 mj otprilike...možda ako se smiri ova korona odem malo kod njega ali ne znam još nista 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

05. Ožujak 2021. 21:17

Tina drzi se, proci ce to, moj kad je isao iza blagdana koma mi je bilo, ali evo vec proslo 2 mjeseca i vraca se za 3 tjedna🤗
    Odmori se malo od svega ovoga, mozak na pasu i bit ce sve okej❤️❤️ zimske bebice su nase🥳

Antonela122🐘🌠
    05. Ožujak 2021. 21:18

Tina zao mi je na minusu
    Jojo sorry al ja sam se skoro upiskila od smijeha kad sam vidla test,pa di ga nade i kud te pogodi, bit ce da ko ga je sastavljao ga je krivo okrenuo ja stvarno ne znam, lijepo odes s njim u ljekarnu i dobis novi,na to imate pravo sa svakim neispravnim testom za trudnocu,to je koda dobis robu s greskom odnosno to i je tako

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Antonela122🐘🌠
    05. Ožujak 2021. 21:20

Sanjarka ako citas mozes mi molim te opisati kakvi su ti lh testici bili otprilike u kojem dpo danu,kad su bas bili tamni,a kad ne,ja sam 6dpo a LH trakice trebaju na ozivljavanje mrtve skroz jedva nek sjena?

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Antonela122🐘🌠
    05. Ožujak 2021. 21:25

Lucky🍀

Antonela122🐘🌠

Sanjarka ako citas mozes mi molim te opisati kakvi su ti lh testici bili otprilike u kojem dpo danu,kad su bas bili tamni,a kad ne,ja sam 6dpo a LH trakice trebaju na ozivljavanje mrtve skroz jedva nek sjena?

Ako se ja dobro sjecam, lh se ne budi odmah nakon implantacije, bude pik tek kasnije, tamo oko 11, 12dpo, kad na hcg testu jos nije ona zestoka pluscina nego lagana crtica e onda lh vec vristi, ali puno prije ne, jos imas fore 😊🤞🏻

Tnx🤞🤞

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.