Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Ožujak 2021. 09:58

zoe🌸

Joja ja isto svoju planiram nazvat i zicat briseve, isto mi je bed jer mi je prosli mjesec dala uputnicu za hormone😅
    Aliii to je prva usluga od gin koju sam koristila od 2015. od kad placam zdravstveno🤦🏼‍♀️
    Nadam se da ce me narucit.. 🙉🙉_
    _
    Tina 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🍀❤️
    _
    Zene kak da vidim u necijem FF kad su bili odnosi? Pokusavam kod Pokloncic skuzit ali nikako mi ne ide faj FF😬

Evo ti kod mene primjer, slovo I..iksici ili AM odnosno PM ili 2 iksica ako je bio vise puta u danu 🙈🙊

Antonela122🐘🌠
    05. Ožujak 2021. 10:01

Joja💙

anaid

Pokloncicsuperrr, mislim da je vrijeme da proucim ovaj susret izmedu egg i spermica… bravo 😍😍😍😍
    Jojama kaj te boli briga, ima da ti napravi brisece socijalac, zato je i tamo. To uzimanje vriseva doslovno traje minutu, nek te nekam ugura. Ovih 400 kn rade potrosi na testice 😂😂
    Ja si ipak danas brojim 4 dpo, iako FF kaze 5. Ali neka, bolje da ne zurim naprijed 😁

Macko nisu meni brisevi samo 400…. Nego jos +200 gorivo i cestarina +minimalno 500 stat u ikei i city centar ahahah ne znam koliko mi se isplati…. Cekam mengu sad pa zovem socijalca narucit se…. Ako hoce super ako nece idem privatno.
    ____
    Jos malooo odbrojavaaasss 🤞🙏🌹

Nema oce nece to joj je posao,iz vlastitog iskustva govorim,najbolje uzmes neku bestiju pogledas simptome na internetu njoj ih izrecitiras i onda ce morat napraviti briseve jer ce imati opravdanu sumnju za to,a ne moze dokazati da nemas tegobe koje navedes jedino brisevima,brisevi privatnu su stvarno skupi,a imas ih pravo mukte odnosno besplatno napravit,sta bi placala bezveze,ne daj se zezat😉💪

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

05. Ožujak 2021. 10:05

Lucky nimfomanko sta skrivas🤣🤣 
    Hvala 😘😘 sad sam skuzila sta je sta 😄 Hope 😘
    _
    Joja ja cu ju zvat cim dobijem nalaz hormona, da se narucim na briseve, mislim da ce me narucit jer sam imala blago krvarenje u sred ciklusa i to sam joj javila, pa cu se pozvat na to🤔

05. Ožujak 2021. 10:10

Zoe ma nista,sad cekamo da se i ti bacis na mjerenje bazalne da te mozemo pratiti ☺️
    Curke sto se briseva tice, Socijalni ginekolog vam je duzan napraviti briseve,pogotovo ako vi to zatrazite,u suprotnom moze izletiti samo ako prijavite Ministarstvu jer je to direktno ugrozavanje vaseg zdravlja ako odbije,a to ne smije! Kao sto ne smije odbiti izdavanje uputnice za vadenje krvi,to doktori ne smiju jer jednom godisnje na zahtjev pacijenta mora izdati uputnicu bez obzira smatrao on da treba ili ne! A uostalom,reci mu da te uzasno pece dolje,svrbi i da si imala crvenilo blago,sa vidis kako ce te zafitiljit na stolac da napravi briseve! Malo preuvelicati pricu treba,ali to su nas nazalost i naucili da bi dobile sto nam pripada jednom godisnje bez obzira imale simptome ili ne..otidi i zatrazi briseve,odbiti ne smije, a ako proba,doc cemo sve s palicama i napravit sacekusu 😂😂😂🙊🙈

• anaid
    05. Ožujak 2021. 10:12

Doris bome nebrem, jer bas se nekak kroz noc po meni poklopilo pa neznam, al ako racunam da je jajce bilo jos zivo u ponedjeljak onda si kao racunam utorak 1dpo.
    Hope ti se jadna mucis s tim ciklusima, ali ajde bar je tempica ok, tj vidi se oo grafu da je O bila, otom potom kad, ali je bila.
    Joja dobro vele cure, zlazi da te nekaj muci i bok... a nisam znala da moras tolko putovat, onda se ne ispalti... nece to bit samo ikea, pa malo u city ili arenu  pa nes za pojest, za nedo bog da ides doma prazbih ruku.... i op eto te preko tisuce 😁😁 zovi samo zovi.. placamo zdrastveno i to je tvoje pravo !

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Antonela122🐘🌠
    05. Ožujak 2021. 10:13

Vi ste sve krive sto imam 3 ture vesmasine ne oprane,svaki put kad se hocu primit vesa,sjednem i krenem citat forum sram vas bilo😆😆

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

05. Ožujak 2021. 10:21

Anaid psoto sam radila u pon vadenje progesterona,onda je na 7DPO pokazalo O,a cak i da je 5DPO jer se frendic odlucil malo maknut u rikverc opet je O potvrdena..mislim bila je al je najgore sto ne znam kad ju iscekujem. Izgleda u razdoblju od 09.-11.03. Upucat cu se ak dobijem 8.3 pamonds ni FF nije pogodio hahaha 😂😂
    Lucky zasluzujemo svojih 5 minuta pa makar i u crnoj kronici 😎😂 i bravo za hopsic. Pa oni bi polomljeni bolove trpili samo da umoce😂🙈

Joja 🙏
    05. Ožujak 2021. 10:21

Zoe i antonela odlicnooo tako cu i ja onda hehe... Moram skupit hrabrosti.... Osjecam se ko jadnica kad tako moram molit.... Nekak mi je neugodno to.... Znam da doktori ne vole kad si same "zadajemo" pretrage... Al stvarno sam vec ocajna lol.... 
    Zoe ja unosim odnose al samo u plodnim danima.... Stavim PM za popodnevne i AM za dopodnevne skokove.... 😺 Dva u danu nisam imala ahaha

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

05. Ožujak 2021. 10:32

Joja ma ja to isto mrzim, ko da ih uslugu trazim, i to mi je koma. Ali moramooo se krenut borit za svoj prava haha. Mozemo mi to💪🏻

05. Ožujak 2021. 10:49

Malala mogu i ovako biti jednojajcani ako se jedna stanica podijeli🤭 drzim fige zeno, ovaj ciklus je tvoj🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.