Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Ožujak 2021. 11:49

Hopeforyou

Nego,jel vrijeme za otpisivanje ciklusa? Vidim uzivo nesto jaaaako slabasno,ali ne vjerujem 😂😂

Ma kakvo otpisivanje na 9dpo. No no 

05. Ožujak 2021. 11:51

🦋Anitram-3-🦋

Hopeforyou

Nego,jel vrijeme za otpisivanje ciklusa? Vidim uzivo nesto jaaaako slabasno,ali ne vjerujem 😂😂

Ma kakvo otpisivanje na 9dpo. No no

9 ili 11? Vise ni ff ne znam,a ni ja 😂😂😂😂

05. Ožujak 2021. 11:52

Ja prijavljujem pojacanje bolova dolje. Onako menstrualno pravih. Onak osjecam povlacenje. Dolje imam osjecaj da cu procuriti svaki tren. Mljecni iscjedak.  I cice me pocele boliti. Zivcana sam do ludila. Sve mi smeta. Vruce mi je i imam osjecaj da gorim. A tempica laganih 37. 🤷‍♀️

Kaća
    05. Ožujak 2021. 11:53

S obzirom da ništa ne znaš hope najbolje se pravit lud. Nema otpisivanje još 
    Lucky bolje bit prva u zimskima, nego doć u jesenske a on već na pola puta. Dok ti dođeš do poroda, one guraju kolica 
    Malala baš mi je drago za folikul kako napreduje ❤️❤️🥰 
    Poklončić to je to želim ti urednu trudnoću 🤩

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    05. Ožujak 2021. 11:55

Martina tek si 7dpo. Sigurno se nešto kači. Kakvi mega grčevi šta ti je.

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Ožujak 2021. 11:59

Hope kod tebe jos svasta moze biti🤞🏻
    I zimske su nase 100% ja cu se sa vama preseliti na zimske makar ne bila T hahaha
    ---
    Prijavljujem cudnu glavobolju i valunge....nadam se da je to najava da stize M

05. Ožujak 2021. 12:02

Necu u jesenskeeeee,necem u jesenskeeeee! Necu stavljat tu testove vise do pocetka 4.mj tako da budem zimska prava 😂😂😂😂
    Anitram volim tooooo! Mozda implantacija uuuu mirisi lijepoooo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Kaćo moja,ne moram se ja pravit luda kad jesam 😂
    Lucky ja sam lavica,strpljenje kod mene u rjecniku ne postoji 😂😂😂😂

Joja 🙏
    05. Ožujak 2021. 12:12

Ja nisam normalna!!! Naravno da sam rastavila jutrosnji frer na sastavne i rastavne dijelove pa sad vidim (nepostojecu) sjenu.... Moj muz ne vidi nista 🤦.... Jako stresno.... Jel vama bacao lazne sjene? 
    Tesko mi je uslikat... Stvarno nemojte me stedit s laznom nadom.. ak ne vidite bolje recite da nema nista pa da se opustim
     ne znam zasto si to radim 🥺 nikad nisam bila takva 😪

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

05. Ožujak 2021. 12:16

Joja💙

Ja nisam normalna!!! Naravno da sam rastavila jutrosnji frer na sastavne i rastavne dijelove pa sad vidim (nepostojecu) sjenu…. Moj muz ne vidi nista 🤦…. Jako stresno…. Jel vama bacao lazne sjene?
    Tesko mi je uslikat… Stvarno nemojte me stedit s laznom nadom.. ak ne vidite bolje recite da nema nista pa da se opustim

Vidiiiim fuuul slabasno nesto,ali me muci sto ne vidim boju 🤨🤨🤨 nista,morat ces ponoviti testic 🤞🏻🤞🏻🤞🏻💪🏻💪🏻

Joja 🙏
    05. Ožujak 2021. 12:21

Hopeforyou

Joja💙

Ja nisam normalna!!! Naravno da sam rastavila jutrosnji frer na sastavne i rastavne dijelove pa sad vidim (nepostojecu) sjenu…. Moj muz ne vidi nista 🤦…. Jako stresno…. Jel vama bacao lazne sjene?
    Tesko mi je uslikat… Stvarno nemojte me stedit s laznom nadom.. ak ne vidite bolje recite da nema nista pa da se opustim

Vidiiiim fuuul slabasno nesto,ali me muci sto ne vidim boju 🤨🤨🤨 nista,morat ces ponoviti testic 🤞🏻🤞🏻🤞🏻💪🏻💪🏻

A ja vidim kad svijetlim ispod testa al to je tako slaaaabo. Jel moguce da mi je stvarno jucer popodne bila implant ... Katastrofa..... Pisnut cu preksutra ili sutra navecer drugi frer.... Imam mullerove testice al nema sanse da mi oni pokazu ista

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.