Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    05. Ožujak 2021. 13:02

zoe🌸

Joja glavu gore, ako nista nova ovulacija ti je za tjedan dana😂 blago tebi🥰❤️ stignes i s iducom O u jesenske😅
    Imala sam super osjecaj za tebe ovaj ciklus, i vidjet cemo sutra preksutra. 🤞🏻
    Dns ako frer nije pokazao nece bas ni neki drugi test😕

A znam da nece ... Nije mi za tjedan dana al je za dva tjedna hehe. Doci ce i to.... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Ožujak 2021. 13:11

I ja sam ostavila porukicu u zimskim, i dok sam je pisala sam razmisljala kako bi bilo divno da se preselim za stvarno na tu temu!
    Zoe pisnem danas lh, ali bas pricam sa kolegicama na poslu sve nas glava boli, izgleda da je do promjene vremena najavili su kisu i zahladenje...

05. Ožujak 2021. 13:28

Tina cekam tvoj test ko ozeblo sunce.🤣
    Dajte svi popiskajte plusice, tako je dobar osjecaj jer onda znam da cu i ja doci na red jednom🤭🥳

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Ožujak 2021. 13:30

Mene uvijek kad su pitali u koje sam godisnje doba rodena bi rekla zima  a rodena sam 18.11. 
    Ali eto kao dijete meni je uvijek bila zima i ne bi vjerovale znala sam za rockas praviti snjegovica i grudati se vani, to su bile zime. 
    Tako da Pokloncic pricekaj nas jos malo i stizemo na zimske!
    Joja tebi je minus zbog kolektiva ti bi sa nama na zimovanje 

05. Ožujak 2021. 13:34

Pokloncic ce paralelno pratit teme, ako prenese bebaca 10-ak dana to je vec prava zima🤭 nema veze sto nije kalendarski😄

Joja 🙏
    05. Ožujak 2021. 13:40

Hehehejhe da znate da ste me razveselile i navukle na zimske bebe hehehe❄️.. Ja sam rodjena u 12 mj pa nek mi beba bude za rodjendan🎂 a vama pod bor 🎄 ili u cizmicu 🥾.... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

05. Ožujak 2021. 13:42

Joja skuzila sam da svi kad se s foruma povuku malo zatrudne🤣 moramo to isprobat😅😅

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Ožujak 2021. 13:50

Lucky🍀

zoe🌸

Joja skuzila sam da svi kad se s foruma povuku malo zatrudne🤣 moramo to isprobat😅😅

je vraga ću isprobat, vjerojatno bi bez obzira škicala, tako da mi dođe na isto, a bolje da vas izluđujem sa simptomima i glupostima nego muža ili još gore - da nemam kome reć

Takva sam i ja. Sad sam tu i ne mrdam. Nekad malo manje tipkam kad sam na vikendu ili odputujemo negdje ali citam stalno. A ne znam sta bi na poslu da nema foruma. Malo malo udem da vidim jel neka od vas sto napisala. Jos me nisu skuzili pa mogu tipkati paralelno uz posao.

05. Ožujak 2021. 13:55

Anchy , Lucky mene vam je forum spasio, inace kad sam na poslu bi citala ove nase glupe portale i vijesti i to mi je bilo uzas jer su nasi mediji koma. Il drustvene mreze i izmisljeni zivoti influencera. 😂 a ovo mi je bas za mozak na pasu🥰 i jos nemam s kim drugim o svojim mislima i simptomima, di ces bolje😄❤️

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Ožujak 2021. 14:03

zoe🌸

Anchy , Lucky mene vam je forum spasio, inace kad sam na poslu bi citala ove nase glupe portale i vijesti i to mi je bilo uzas jer su nasi mediji koma. Il drustvene mreze i izmisljeni zivoti influencera. 😂 a ovo mi je bas za mozak na pasu🥰 i jos nemam s kim drugim o svojim mislima i simptomima, di ces bolje😄❤️

Istina od kad tu tipkam uopce ne citam portale. A na fejs i insta udem ujutro i popodne kad dodem s posla. 
    Super mi je ovo za bas to sto si napisala mozak na pasu i imam osjecaj da brbljam sa prijateljicama 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.