Joja i Hope ako se do M ne pretvore u pluseve, iduci ciklus onda budu, cekate vi mene da se skupa prebacimo u zimske, hvala😝😝😘😘
Joja nalazi nisu, rekao je mozda u petak popodne pa cu dns popodne provjeriti😄
Jutro cure...
Moj test ce te dobiti popodne...tempica ostala i dalje na 36,9...i tako evo već 3 dana
Jučer sam cijeli dan sa svekrvom oko kuće sa svekrvom i potpuno zaboravila da moram ići kupiti test, a posto ne živim u gradu nije mi jako blizu ljekarna ili dm..
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Lucky danas sto posto kupujem, već sam ono nestrpljiva hahaha...malo danas kao da osjetom neke grčiće sljabe na lijevoj strani ( tu mi je i O bila, gin potvrdila).. Danas mi i službeno kasni 1 dan...znaci za ciklus u koji nisam polagala ni gram nade, na kraju možda ispadne dobitan hehe
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Luckydanas sto posto kupujem, već sam ono nestrpljiva hahaha…malo danas kao da osjetom neke grčiće sljabe na lijevoj strani ( tu mi je i O bila, gin potvrdila).. Danas mi i službeno kasni 1 dan…znaci za ciklus u koji nisam polagala ni gram nade, na kraju možda ispadne dobitan hehe
Ako već kasni, a tempica je tako visoka to mora da je plus 🙏🏼🤞🏻
Joj nadam se da si u pravu, jedino me malo sada muče ti grčevi...ali ajde znam da i u ranoj T ima grčeva..i nemam nikakav simptom, osim bolnih cica i donjeg dijela leđa...i zadnjih par dana mogu dodati vjetrove, jako puno..jedva ih kontroliram 😆
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Ali su puno slabiji nego menga grčevi, ovo je kao neko slabije povremeno probadanje
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Zoe i lucky nije mi vise uopce krivo zbog minusa hehe jedva cekam s vama u zimske :))
Lucky joj to meni predugo cekat ahahha morat cu nesto drugo smislit
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Vidim, vidim plusići na vidiku. Bravo curke.
Joja još se stigne pojaviti plusić, ništa nije gotovo dok ne stigne gospođa. Tako da ne otpisuj još ništa.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Joja dobro sam cim je petak i vikend pred nama
Tina drzim fige da testic pokaze plusic!
Zouzoe je to je pozitivno vidi se lijepa sjenica!
----
Curke i ja bi silnooo htjela sa vama u zimske. Da se presilimo sve!
Evo nisam sve uspjela pročitati,pograbiti ću nakon tipkanja.
Htjela sam samo reci da sam se u odnosima vodila po knjizi when egg meet sperm,mislim uostalom vidi se na mom FF. A kaj se tiče poza,mislim da je misionarska bila ključna,u danima prije je doggy..sve neki brzinski seksici jer je mali bio doma (ups 🤷♀️🙊) i nisam držala noge na zidu uopće,dizanje nakon koju minutu i to ako i dapače,išla bi pisat nakon sat dva i to bi lijepo sve iscurilo,al me nije to puno bendalo..neki ciklus pun nade iskreno..
Pila sam sok od cikle svaki dan 2dcl do ovulacije,i onda jela srž ananasa od 1-5dpo.
Ginicka mi je ulila veeeeliku nadu u ovaj ciklus riječima Sad čim izostane menzes,uzeti heparin (imam nekaj bezazleno,a nije trombofilija,nisam čak ni zapamtila..PAI1,možda..)
I stvarno sam imala neki osjećaj da je to to sad,8dpo me ubio u pojam psihički,al već navečer na Kinezu mi je bila drugačija sjena i nada se budila. 🥰
—
Još uvijek to sve s rezervom gledam makar se sad već crtice lijepo vide,ali necu bit mirna dok ne prođu prva dva pregleda..🙏❤️
I još sam nekaj htjela reci.
Ja sam dugometražna trudilica,imam gro staza,sto s prvim sto s drugim djetetom.
Nikada ništa nisam konzumirala osim prenatala,i sad kad unosim hrpetine u sebe svega,ostala sam trudna (nadam se) 3,ali zapravo 2 pravi ciklus..
Sve to ima svoje,i fakat vjerujem iz dubine sebe da ste mi za petama sve..mislim nikam ja još nisam otišla,tu sam ❤️ Čekam vas ❤️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Ja sam se danas probudila sa bolovima u donjem dijelu leđa, danas mi je kao 5 dpo, a možda i 6, nisam sigurna pošto ne mjerim bazalnu. Al tu smo negdje.
Uglavnom imam nalete vručine u faci, iscjedak kakav treba biti...nos curi i tak....
Čekam sljedeći tjedan ko ozeblo sunce
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Sortiraj odgovore
Najstariji