Tonia bas sam neki dan naisla na nekakav tekst o spontanima, rodenju mrtvorodenceta ili gubitka novorodenceta. I sve kako su opisali tako i je.. Strah strepnja...mucim se za taj plus i toliko ga zelim a kad si zamislim da cu ga ugledati odmah mi je muka i 1000 pitanja.... sta sad...
Treba izdrzati 40 tt i roditi. Lijepo su napisali da ce zene koje su u kasnijoj T izgubile bebu najvise strahovati do tog tjedna kad su izgubile dijete, ko ce docekati onda 30tt
Ali necu sad o tome...treba prvo ostati T nece to tako skoro kod mene
Anchy u svakom slucaju ti preporucujem da za Uskrs odete na more, bila trudna do tad ili ne.... malo ces se opustit i bit ce ti lakse... Ne trebaju ti lose misli sad... Puno toga je u glavi.... To su teski trenuci za tebe i muza i probajte si naci neku zanimaciju tih dana...
Mašo vjerojatno te zivcira kad ti svi govore bit ce beba uskoro, sve je uredno a ti znas da nejde + jos si imala biokemijsku... Al slozi si neki plan u glavi i njega se drzite ... Ne kazem da trebate odma krenut na pretrage al mozete si svaki mjesec nesto drugo uvodit... Mozda da probas s nekim suplementima na prirodnoj bazi? Napravi muzu mix oraha i meda.... Evo moj to tamani ko lud hehehe (inace voli slatko) kupi si neki super vitamin d3... Mozda od 2000 ili 4000 i to ce skroz okrenut na pozitivu
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
lucky i bolje da nema O ili da ne znas da je bilo. Bar ces u miru odraditi terapiju i ne zaliti za propustenom prilikom.
Biti ce to sve ok. Kad ti zavrsis sa terapijom i ja cu nadam se pretrage i onda idemo po nase bebice
Anchy ovo je jedan tekst koji mi je jednom prijateljica poslala, tulila sam ko kišna godina, ali nekako me umirio, ako imaš volje, pročitaj: https://www.novizivot.net/trogodisnjakinja-pitala-znas-li-zasto-je-bogu-trebalo-toliko-vremena-da-ti-da-bebu/
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Lucky sad u napad na beštiju.
Maša anchy ti je sve lijepo objasnila, pričaj sa gin al svi su oni istog mišljenja. Mladi zdravi par, do godinu dana pokušavanja. Već si ostala trudna. Sad je samo igra brojeva, kad ćeš upasti u onaj ciklus da se sve posloži ❤️
Anchy sigurno će bit teško, napravi šta god možeš da izbaciše sve emocije iz sebe. Nekad moramo bit sretni, a nekad tužni i to je sve dio života.❤️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Maki994 isto pitanje i mene zanima.. 🙈 meni nekad grudi pocnu 6/7dpo i skroz do M budu bolne i otecene, a zadnje vrijeme odmah nakon ovulacije pa do M.
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Lucky pa znas kaj, prati ti LH trakice i ovaj ciklus bez obzira, tako da vidis da li je bila ovulacija itd.. Onak informativno, da iduci ciklus budes spremna i naoruzana kad brisevi dodju cisti ☺️
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Lucky ja bi ma tvom mjestu pratila i trakice i bazalnu... Cisto da znas kad ce menga i da li je bila prirodna ovulacija. :)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Tonia ajme kakav tekst.. isplakala sam se kao kisna godina.. predivno 😭❤️❤️❤️
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞