A kako bi ljudima objasnila da sam ostala trudna dok mi je muz bio na drugom kraju Europe🤣🤣🤣
🙈 Ima i videa kak se to radi u detalje.. morat cu to proucit kak treba. 🤣 A di je 1000 trakica i testova, naci ce se i za ovo 🔜👨🏽🔬
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
A kako bi ljudima objasnila da sam ostala trudna dok mi je muz bio na drugom kraju Europe🤣🤣🤣
Dobra dobra Zoe hahah! Ti bolje nemoj selo ce pricati
Lucky moja ionako iskoristi sve iz frizidera, cak i ono s istekom roka 🤣
Zoe o tome nismo razmisljali 🤦🏽♀️😆
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Al uopce ne zvuci lose🤣🤣
_
Kaco tek sam sad procitala sve, bas mi je zao za testic ali sreta ides dalje odmah🥰 ide beba nakon propuhivanja☺️
_
Maki sutra cekamo tvoj hcg☺️
_
Sjetila sam se Kiky , mislim da je njoj sad nekad drugi pregled pa se nadam da ce nam javiti🥰🥰
_
Sanjarka kad je tvoj pregled?🥳
dobar daaaaan ☕ uhh dok sam vas pročitala, baš ste natipkale. A ja sam se radovala jutarnjoj kavi uz vas, na kraju nisam stigla od posla 😠
Kaća žao mi je za minus ❤️
Hope evo ovo nam je peti ciklus pokušvanja, ne godinu dana :) ma da se čini kao godina
Leah, Tonia i Mašo eto mogu i ja sjediti na dvije stolice :P
Mašo vezano za te pretrage, ja bi otišla čisto da eliminiram i tu varijantu kao da nešto nije u redu. Evo radim baš strategiju kako da mužu kažem da bi voljela da napravi spermiogram čisto da interveniramo ako nešto nije okej, jer mi se neda u svakom ciklusu rješavati po jednu stvar. Hoću bebu sad i odmah! 😍
Lhbaby oplakah na ovo sa špricom, msm da predložim to svom mužu da bi me zadavio s nečim 😂😂 tek bi onda pomislio da sam neka lujka...
Lucky hvala što si mi upropastila lazanje 😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Maki, Anchy, Jojabaš pogodi čovjeka, isto sam dušu ispustila, doslovno jecala kad sam prvi put čitala…ali dalo mi je neku utjehu <3
Luckyhehe savjetujem da pročitaš kad doma dođeš kad si solo :D
Lh baby nemrem vjerovat kaj si našla hahahaha umiremdoduše onim curama kojima muževi rade na putu, bi moglo pomoći hmmmm, al opet, čega svega ima
zabrij dođe ti svekrva, a ti stavila u zamrzivač nekoliko paketića sperme i ona kopa i nađe i kaže: o super imaš bešamela zamrznutog, ajmo radit lazanje
Ne ajme ne hahahaha podsjetilo me onaj film "Tajni život kućnih pomoćnica" kad je ona sluškinja u pitu stavila svoje govno hahahahaha
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Kaze moj muz na ovu aparaturu: sta sve zene nece smislit samo da se ne seksaju ahahahhaha..
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja 😂😂😂😂😂😂 hahahahahah ajme jesam se nasmijala sad 😂
mene je moj pitao da ga baš zanima hoćemo li se toliko seksati i kad ne budemo radili na bebi 😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Hvala cure na podršci nisam se ni nadala plusu, samo nismo dugo i ale sliku testa pa Reko da stavim 😂 veselim se HSG. Stigao mi je danas nalaz krvi i urina
Nije gin ništa komentirala malo povišene leukociti, ostalo kao i sve do sada, zlatna sredina
Lhbaby sunce mu poljubim da znaš da mi se godinama vrti ideja po glavi vibratora sa spremnikom za spermu hahahhha malo sam ku-ku, al dobra sam kakva sam mogla bit 😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sortiraj odgovore
Najstariji