Jutro zene 🥰 Jedno pitanje za one koje su vec bile trudne i koje su inace imale bolove u grudima prije menge. Kako se pokazalo onda u trudnoci? Ja oduvijek imam bolove u grudima nekad intenzivnije nekad manje ali bole me nakon ovulacije do M. Bas me zanima sta bude kad ostanem trudna?
Meni je bilo skoro isto ko i kad moram M dobit :/ ona punoća i bolne na dodir. Jedino sam kod druge trudnoće par dana prije nego sam test radila, imala pojačan neki bijeli iscjedak
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Jutroo 🎉
Kaća žao mi je zbog bijelića 😕
Cure ja si vec par dana stalno razmisljam nesto pa bi htjela cut vase misljenje... znaci mi aktivno radimo na bebi od 7 mjeseca 2020 , proslo je 3 mjeseca tj ciklusa od spontanog u 12 mjesecu ( di su mi svi rekli ODMAH ce se to opet ulovit) mislim 90% sam sigurna da necu bit trudna ni ovaj mjesec... Dali mislite da je vrijeme poduzet nesto? Mene je toga jako jako jako strah ... svega sto ima veze sa tim me je strah i bas sam tuzna kad mislim da necemo moc prirodno ali neznam vise sta da radim... kao ostala sam jedanput pa cu valjda opet ali kad je vrijeme da vise ne mislim tako nego da odemo jedan korak dalje ako me razumijete 🙈🙈🙈🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
A tu je moja sestra po muci s trakicama t.loza, a ja te trazim na onoj temiii🙉
Pozdrav susjede ja vas isto citam svaki dan, ali bome sam vas sat vremena citala koliko ste se raspisale, neka neka volim kad ste sto aktivnije, zelim da sto prije ugledate pikcine i plusice hehehehe pusaaaa susjediceeee slatke😘😘
Jutroo 🎉
Kaća žao mi je zbog bijelića 😕
Cure ja si vec par dana stalno razmisljam nesto pa bi htjela cut vase misljenje… znaci mi aktivno radimo na bebi od 7 mjeseca 2020 , proslo je 3 mjeseca tj ciklusa od spontanog u 12 mjesecu ( di su mi svi rekli ODMAH ce se to opet ulovit) mislim 90% sam sigurna da necu bit trudna ni ovaj mjesec… Dali mislite da je vrijeme poduzet nesto? Mene je toga jako jako jako strah … svega sto ima veze sa tim me je strah i bas sam tuzna kad mislim da necemo moc prirodno ali neznam vise sta da radim… kao ostala sam jedanput pa cu valjda opet ali kad je vrijeme da vise ne mislim tako nego da odemo jedan korak dalje ako me razumijete 🙈🙈🙈🙈
Jutro Maša, pa mislim da to još nije zabrinjavajuće iskreno, ali svakako ako želiš biti sigurna možeš napraviti dodatne pretrage po pitanju sp.hormona. O su tu po trakicama i sve je po tom pitanju ok?
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Tonia da meni su sad ciklusi bas uredni i skolski O na 15DC i potvrdim je trakicama... ja kad M spomenem dal cemo nesto poduzimat i on kaze isto da nebi jos ... neznam bas nisam sama pametna sta da radim :/
25.2. Imam pregled i ponovo radim papu pa cu malo popitat gin sta on preporuca ...
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Mašo na tvom mjestu ja bi si dala jos fore do ljeta tj 7 mj da bude godina dana. Ako do tad ne uspije (a hoce) onda izvaditi hormone i mozda napraviti jos par pretraga. Imas uredne M i O i mislim da je pitanje vremena kada ce se sve poklopiti da bde plusic ko kuca!
Slažem se s Anchy, al evo taman i pitaj svoj ginića kaj kaže, al mislim da se ne trebaš još sekirati, nije puno vremena prošlo :) Veliki je plus što je sve školski tako da mislim da ce uskoro i onaj pravi plus doći
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Hvala vam cure ❤️ Punooo ste me smirile 🥰
Ja se jos is kreveta nisam digla hahaha tako sam umorna 🙈🙈🙈🙈 idem kuhat 👌👌👌
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Ja sam vam cure moje mislila kako cu do kraja 3 mj biti debelo trudna i da ce mi lakse pasti taj period kad sam bebu izgubila. Biti ce mi jeben Uskrs, tocno pada na dan kad sam rodila prosle god. Sjetila sam se sad jer je danas pepelnica pa sam gledala kad Uskrs pada.. Znate zenski mozak vec sad razmisljam o tom datumu i kako ce mi biti tesko. Mislim da cu zbrisati na produz vik na more za Uskrs da si odvratim misli...
---
Kad smo kod toga jos imate fore upasti u jesenske ja znam da necu pa vec razmisljam o grupi zimske bebice.
Ja sam vam cure moje mislila kako cu do kraja 3 mj biti debelo trudna i da ce mi lakse pasti taj period kad sam bebu izgubila. Biti ce mi jeben Uskrs, tocno pada na dan kad sam rodila prosle god. Sjetila sam se sad jer je danas pepelnica pa sam gledala kad Uskrs pada.. Znate zenski mozak vec sad razmisljam o tom datumu i kako ce mi biti tesko. Mislim da cu zbrisati na produz vik na more za Uskrs da si odvratim misli…
—
Kad smo kod toga jos imate fore upasti u jesenske ja znam da necu pa vec razmisljam o grupi zimske bebice.
Anchy draga, taj dan si daj oduška i isplači, ja sam plakala tog 24.11. i 01.05. kad mi je termin bio..Bit će to teški dani, ali mora i to proći, zaboraviti nećeš nikada i ne smiješ... Ja isto mislim da ću ja u zimske, ali nema veze, ne sekiram se... Mene čak možda više strah plusa nego minusa sada, ali gurat moramo i nadat se moramo Šaljem pusu i zagrljaj
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi