Hope inače imam plodnu sluz, nije uvijek jednakog intenziteta ali tu je. Ovaj mjesec mi je bila slabija i to par dana u periodu kada su mi trakice tamnile, zato sam nekad testirala i dva puta dnevno.
Inače nemam drugih simptoma u vrijeme o. Ciklusi mi traju u rasponu od 27 do 33 dana, ma da je to najčešće 30-32 dana, ostalo su izuzetci.
😂😂😂 Jesi me nasmijala za medicinsko čudo, hahahah bit ću vam pokusni kunić 🐰
Okej,sad si na 24DC…ako racunamo i najduzi period od 33 dana i RECIMO,skolsku lutealnu fazuuu 😂😂😂 ispada da je O bila 19 iliti prije 5 dana ili ti 11.2. Kasno navecer po trakici kao sto sam i nagadala? Dakleee onda bi po tome trebala iducu M dobitiiiii 26.2. Ako me matematika sluzi u ove kasne sate? E sad me zanima jel ce biti tako okvirno,sad ovisno kolika ti je lutealna faza,ali ako je skolska,moglo bi biti da si napravila trakicu na 11.2. Nakon sto je bio nagli skok LH i taj je vec bio u padu. Ovo je samo moj moguci scenarij 🙈
I sve to ima smisla i tako sam i ja to tumačila do jutros kad sam vidjela kako mi je temp skočila. I sve mi zasebno ima smisla:
- da mi je o bila na 19dc zbog trakica
- da mi je o bila na 23dc zbog temp
ali kad sve to povežeš ništa nema smisla. Ako je o bila na 23dc nemam se čemu nadati jer nismo pokrili te dane zbog male upalice koju sam imala.
Aliii na grafu ti je od 11.2. Kako vidim 3 dana uzastopno isla gore temp sto bi ukazivalo da je mozda i doslo do O sto se slaze i sa grafom i sa ciklusom matematicki i svakako? Nije nuzno kljuc da mora biti svaki dan ista,bitno je da bar 3 dana za redom raste da bi bila potvrda O,mozda grijesim ali tako sam ja skuzila 🙈 a ako sam krivo skuzila,onda me bas zanima kako ce se moj graf ponasat,vidi ga u ovih 9 dana do sada😄...ali pricekat cemo da dode M pa cemo pametnije od nule krenuti i doc cemo do pametnog zakljucka tvog ciklusa 💪🏻💪🏻💪🏻 Radujem se rjesavanju ovog misterija 😁😁😁😁
btw baš mi se sviđa što ste tako "brbljave" 😁😁😁😁
P.S. ako se ti nemas cemu nadati za O 23dc,kako da ti ja objasnim kad sam imala O na 56DC? Nadmasi to,izazivam te 😂 bolje i 23 nego 56🤭🙈
Anchy baš mi je drago da imaš super gin pa ti tako sve lijepo objasnila i vraćala te na stol radi briseva još. Složila ti je super plan. Ne znam kako je okolo, al meni je moja gin rekla da me specijalist na humanoj u splitu neće ni primit bez briseva, hormona i spermia. Kod tebe ne dolazi do o pa će možda tebi bit drugačije. Ne bi htjela da dođeš tamo pa te dočeka ono klasično hrvatsko "fali papir". Probaj s vrkutom kako ti je i savjetovala pa da odradiš i hormone za svaki slučaj. Želim ti svu sriću svijeta i strpljenje, i da vještica dođe što prije. 🥰
t.loza dobro došla i što prije otišla na trudničke teme 🥰 može jedan čokoladni 😁
Ja se javi sutra već oko 6 i po s testom. Kontam da će bit snješko Bijelić, vidit ćemo. U svakom slučaju će bit dobro, ako nema plusa odo se propuhat 😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaća hvala na dobrodošlici, slobodno se posluži 😁 🙏 da ugledaš plusić sutra!
Hope 56dc? Fakkkk, dobra si. I ulovila si ju tad? Čestitam na strpljenju. Koliko dugo već raditw na bebi? Vidim da si imala 3 biokem, žao mi je zbog toga ❤️
Ma i ja sam si to mislila za temperaturu da je dobro što se penje uopće, ma da moj graf nije ni sličan grafovima drugih cura. Ja sam svoj ciklus bila otpisala još na 14dc jer sam bila nestrpljiva da trakice počnu tamniti 😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Muko moja nema me pola sata a vi trac party odvalile heheh. E pa dok ste vi tipkale, MM i ja bacili prvi seksić ovaj ciklus... Evo me bas lezim s nogama u zraku 🤗.... nema jos iscjetka ni na vidiku.... Al nema da fulamo nesto ovaj ciklus....
Nego ,
Tloza vidjet cemo tempicu kroz par dana pa cemo bit pametnije.... Nije bitno koje trakice koristis vazno da su iste cijeli ciklus..... Bar dok ne skuzis kako se ponasaju... Đeni su roze s njuskala top!
Kaća cekamo sutra :*
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Kaća hvala na dobrodošlici, slobodno se posluži 😁 🙏 da ugledaš plusić sutra!
Hope 56dc? Fakkkk, dobra si. I ulovila si ju tad? Čestitam na strpljenju. Koliko dugo već raditw na bebi? Vidim da si imala 3 biokem, žao mi je zbog toga ❤️
Ma i ja sam si to mislila za temperaturu da je dobro što se penje uopće, ma da moj graf nije ni sličan grafovima drugih cura. Ja sam svoj ciklus bila otpisala još na 14dc jer sam bila nestrpljiva da trakice počnu tamniti 😂
Nismo bas bas onda radili na bebi,to je vise bilo ako bude Bogu hvala,ako ne,bit ce,iiii time sam dosla do 3 biokemijske evo,a pocetkom godine sam krenula na obradu svih hormona,muz treba napraviti spermio,bas sam danas dobila i nalaze OGTT-a sto sam morala napravit. Kod mene apsolutno sve stima za sad,jos moram napraviti progesteron za tjedan i pol,ako to bude okej,onda jedino moze biti problem u tajmingu,u spermiograme se ne kuzim bas pa ne znam jel los spermio moze utjecati ikako na to da dode do biokemijske u smisli da je los spermij oplodio JS pa zato propada ili tog nema kod njih? Imam ja i podsvjesti dosta tih pitanja ali hvatam dan za danom,bit ce,na laksi ili tezi nacin,samo da bude ☺️ Vi ste vidim u pokusajima vec godinu dana,nadam se da ce i kod vas brzo taj plusic 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Muko moja nema me pola sata a vi trac party odvalile heheh. E pa dok ste vi tipkale, MM i ja bacili prvi seksić ovaj ciklus… Evo me bas lezim s nogama u zraku 🤗…. nema jos iscjetka ni na vidiku…. Al nema da fulamo nesto ovaj ciklus….
Nego ,Tlozavidjet cemo tempicu kroz par dana pa cemo bit pametnije…. Nije bitno koje trakice koristis vazno da su iste cijeli ciklus….. Bar dok ne skuzis kako se ponasaju… Đeni su roze s njuskala top!
Kaća cekamo sutra :*
Ja kontala da samo na mene ova veljaca utjece da se samo tjeram od pocetka ciklusa,vidim sad nisam jedina i odmah mi je lakse 🤭🤣🤣
Tliza dobrodosla i na ovu temu, sretno 🤞 znam da ovo na kraju nije koktel ali ja bi jedan 😂
Anchy nadam se da ce ti onda vjestica doci sto prije pa onda da mozes dalje 🥰
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro trudilice, evo kako sam i obećala
Snješko Bijelić 😂
☕ Je na stolu, jeste se naspavale
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌