Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjera
    17. Veljača 2021. 17:14

vjera

Joja💙

vjera

Pozdrav cure,zanima me jel imate kakav kontakt za kupiti roze lh trakice, ali preko njuškala.ja imam curu koja mi samo može plave nabaviti,a nekako mislim da plave nisu točne, tj.da pokažu dosta ranije dvije crtice,jer sam bila kod gin.i kaže ona meni za 3 do 4 dana ce biti ovulacija,ja dosla kuci i napravim trakicu,kad ona pozitivna..a sa rozima imam dobro iskustvo ali ne mogu ih nikako nabaviti🤔

Kako mislis da pokazu ranije dvije crtice? U principu lh trakice cijeli ciklus pokazuju dvije crtice sto ne znaci i da su pozitivne. Tek kad kontrolna bude jednaka ili tamnija od testne, znaci da imas pozitivnu trakicu i to zovemo pik…. Ovulacija se dogadja od 12 do naaajvise 48 sati nakon pika ( neki kazu najvise do 36 sati)..….

Meni je na pregledu jajna stanica bila 13 mm,i kada sam napravila trakicu testna je bila tamnija od kontrolne,tj.pozitivna,sto po velicini jajne stanice nikako ne bi smjela biti

Krivo😁,kontrolna tamnija od testne...ma koristim trakice 2 godine,i prvu godinu koristenja sam imala roze i tada se desila trudnoca  i onda nikako doci do tih rozi...

....pokusavamo od 08 2018
    Spontani u 9 tj.02 2020
    Uzimam gynositol,maca prah,cink

vjera
    17. Veljača 2021. 17:20

vjera

vjera

Joja💙

vjera

Pozdrav cure,zanima me jel imate kakav kontakt za kupiti roze lh trakice, ali preko njuškala.ja imam curu koja mi samo može plave nabaviti,a nekako mislim da plave nisu točne, tj.da pokažu dosta ranije dvije crtice,jer sam bila kod gin.i kaže ona meni za 3 do 4 dana ce biti ovulacija,ja dosla kuci i napravim trakicu,kad ona pozitivna..a sa rozima imam dobro iskustvo ali ne mogu ih nikako nabaviti🤔

Kako mislis da pokazu ranije dvije crtice? U principu lh trakice cijeli ciklus pokazuju dvije crtice sto ne znaci i da su pozitivne. Tek kad kontrolna bude jednaka ili tamnija od testne, znaci da imas pozitivnu trakicu i to zovemo pik…. Ovulacija se dogadja od 12 do naaajvise 48 sati nakon pika ( neki kazu najvise do 36 sati)..….

Meni je na pregledu jajna stanica bila 13 mm,i kada sam napravila trakicu testna je bila tamnija od kontrolne,tj.pozitivna,sto po velicini jajne stanice nikako ne bi smjela biti

Krivo😁,kontrolna tamnija od testne…ma koristim trakice 2 godine,i prvu godinu koristenja sam imala roze i tada se desila trudnoca i onda nikako doci do tih rozi…

https://ibb.co/jZThd3z o ovome govorim

Spontani u 9 tj.02 2020

Joja 🙏
    17. Veljača 2021. 17:21

Lucky oodlicnoo :) nadam se da ce ti se sve poklopit.... Sad se malo odmorite od kalkulacija :) 
    Vjera da jasno hehe. I meni su najbolje roze. Mjeris li bazalnu tempicu? Ona je ubiti najbolji pokazatelj ovulacije...

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

LHBaby1
    17. Veljača 2021. 17:26

Kaća ti sj preduhitrila ideju 😜

Lucky pa super vijesti, tako da ce to proletiti i vec si natrag u igri i HSG-u 😍

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

17. Veljača 2021. 17:30

Sto se tih trakica tice,mislim da jednostavno ne odgovaraju svakoj iste trakice jer nam i hormoni u razlicitim kolicinama luce LH,zato i postoje jace osjetljive i manje osjetljive,meni recimo roze i plave nikako ne odgovaraju iako plavih jos imam ihaha doma,dok su mi zelene bile super iako sad pokusavam prvi ciklus sa femometer trakicama pa cu vidjet kako one funkcioniraju,nego dajte vi meni recite,je ta vasa dilerica betty ima i zelene LH trakice i koliko cijeni komad da vidim ja jel bi mi bilo isplativije tako ili onako? Lijena sam sad guglat,uvalila se u ovo sjedalo u busu ko da mi je zadnje putovanje 😂😂😂😂

17. Veljača 2021. 17:34

Ipak sam sama proguglala,njah njah,sto ja znam koje su ove moje osjetljivosti,znam samo da su zelene 😂😂😂 a i malo mi je puno po komadu 3kn 😱😱😱 to kad bude hitni slucaj 🙈🤭

Anchy_23 🌈 🌸
    17. Veljača 2021. 17:39

Lucy ma supeeer. Pa ti ces to zasamarat u 2 tj. Milina 😊😊 
    Anci op op drzim ti fige na najjace za ovaj ciklus 🍀💪

vjera
    17. Veljača 2021. 17:40

Joja💙

Lucky oodlicnoo :) nadam se da ce ti se sve poklopit…. Sad se malo odmorite od kalkulacija :)
    Vjera da jasno hehe. I meni su najbolje roze. Mjeris li bazalnu tempicu? Ona je ubiti najbolji pokazatelj ovulacije…

Jesam,a i bazalna me je nesto zezala zadnjih par mjeseci,tek mi je 5dana  prije menstruacije bila povišena,nakon spontanog se sve nešto izbucalo sa tom temperaturom,tako da se na nista nisam mogla osloniti 🙄😏...ili bi narasla 3 dana i onda pala na 36,5 i tako ostala..a mjerim je uvijek u isto vrijeme..ma izludilo me.

Spontani u 9 tj.02 2020

Loza 💙😇
    17. Veljača 2021. 17:41

Hope nova sam u ovome, ali ako smijem pitati koliko ti platiš te svoje i gdje a da su pritom povoljnije od ovih? Meni se to nije učinilo puno, za 60kn sam dobila 20 lh i 3 hcg. Sad kad znam da mogu još više uštedjeti - pričaj ženo, šta si ušutila 😂 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    17. Veljača 2021. 17:43

Lucky drago mi je što će ti terapija brzo proći 🥰 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.