Pozdrav cure,zanima me jel imate kakav kontakt za kupiti roze lh trakice, ali preko njuškala.ja imam curu koja mi samo može plave nabaviti,a nekako mislim da plave nisu točne, tj.da pokažu dosta ranije dvije crtice,jer sam bila kod gin.i kaže ona meni za 3 do 4 dana ce biti ovulacija,ja dosla kuci i napravim trakicu,kad ona pozitivna..a sa rozima imam dobro iskustvo ali ne mogu ih nikako nabaviti🤔
....pokusavamo od 08 2018
Spontani u 9 tj.02 2020
Uzimam gynositol,maca prah,cink
Hvala cure na podršci nisam se ni nadala plusu, samo nismo dugo i ale sliku testa pa Reko da stavim 😂 veselim se HSG. Stigao mi je danas nalaz krvi i urina
Nije gin ništa komentirala malo povišene leukociti, ostalo kao i sve do sada, zlatna sredina
Lhbaby sunce mu poljubim da znaš da mi se godinama vrti ideja po glavi vibratora sa spremnikom za spermu hahahhha malo sam ku-ku, al dobra sam kakva sam mogla bit 😂
Imala sam ti i ja u 12.mj na sistematskom malo povišene leukocite u urinu-u pa me samo pitala da li sam nedavno bila na kakvoj terapiji tabletama ili ako sam pila neke tablete, pa sam rekla da nisam-i rekla je da se to zna tako dogoditi i da samo pijem više tekućine (a stvarno jedva tekućine unosim u sebe). Tako da mislim da je ovo sve ok :)
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Pozdrav cure,zanima me jel imate kakav kontakt za kupiti roze lh trakice, ali preko njuškala.ja imam curu koja mi samo može plave nabaviti,a nekako mislim da plave nisu točne, tj.da pokažu dosta ranije dvije crtice,jer sam bila kod gin.i kaže ona meni za 3 do 4 dana ce biti ovulacija,ja dosla kuci i napravim trakicu,kad ona pozitivna..a sa rozima imam dobro iskustvo ali ne mogu ih nikako nabaviti🤔
Hjoj ja ti njih preko ali expresa kupujem, za njuškalo na žalost ne znam :/
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
hej ja samo ukucam u google betty lh trakice i izbaci mi u prvom oglasu njen oglas na njuškalu :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Hvala cure na podršci nisam se ni nadala plusu, samo nismo dugo i ale sliku testa pa Reko da stavim 😂 veselim se HSG. Stigao mi je danas nalaz krvi i urina
Nije gin ništa komentirala malo povišene leukociti, ostalo kao i sve do sada, zlatna sredina
Lhbaby sunce mu poljubim da znaš da mi se godinama vrti ideja po glavi vibratora sa spremnikom za spermu hahahhha malo sam ku-ku, al dobra sam kakva sam mogla bit 😂
Imala sam ti i ja u 12.mj na sistematskom malo povišene leukocite u urinu-u pa me samo pitala da li sam nedavno bila na kakvoj terapiji tabletama ili ako sam pila neke tablete, pa sam rekla da nisam-i rekla je da se to zna tako dogoditi i da samo pijem više tekućine (a stvarno jedva tekućine unosim u sebe). Tako da mislim da je ovo sve ok :)
Hvala ti, liječila sam kandidu pa vjerojatno zato su malo povišeni
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
hej ja samo ukucam u google betty lh trakice i izbaci mi u prvom oglasu njen oglas na njuškalu :)
I dobijes roze?
Spontani u 9 tj.02 2020
I dobijes roze?
ja sam dobila roze prošli puta, a nisam ništa naglašavala. Mi smo komunicirali preko maila, kako god naglasi joj da hoćeš roze
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
I dobijes roze?
ja sam dobila roze prošli puta, a nisam ništa naglašavala. Mi smo komunicirali preko maila, kako god naglasi joj da hoćeš roze
Hvala ti ,evo poslala sam joj mail i taman se dogovaram😊
Spontani u 9 tj.02 2020
Kako mislis da pokazu ranije dvije crtice? U principu lh trakice cijeli ciklus pokazuju dvije crtice sto ne znaci i da su pozitivne. Tek kad kontrolna bude jednaka ili tamnija od testne, znaci da imas pozitivnu trakicu i to zovemo pik.... Ovulacija se dogadja od 12 do naaajvise 48 sati nakon pika ( neki kazu najvise do 36 sati)..….
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Kako mislis da pokazu ranije dvije crtice? U principu lh trakice cijeli ciklus pokazuju dvije crtice sto ne znaci i da su pozitivne. Tek kad kontrolna bude jednaka ili tamnija od testne, znaci da imas pozitivnu trakicu i to zovemo pik…. Ovulacija se dogadja od 12 do naaajvise 48 sati nakon pika ( neki kazu najvise do 36 sati)..….
Meni je na pregledu jajna stanica bila 13 mm,i kada sam napravila trakicu testna je bila tamnija od kontrolne,tj.pozitivna,sto po velicini jajne stanice nikako ne bi smjela biti
Spontani u 9 tj.02 2020
Sortiraj odgovore
Najstariji