Hvala svima na potpori! Cure najbolje ste!
Evo skuhala si termosicu pola lit vrkute pa ajmo udri po njoj. Uz aqua feminu mora nesto odraditi...
A rekao je muz ako ne dode da ce on odcepiti pa cemo vidjeti 😉
Evo skuhala si termosicu pola lit vrkute pa ajmo udri po njoj. Uz aqua feminu mora nesto odraditi…
Bravo za muža! Vidiš kako će se on žrtvovati 😂😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jutro trudilice, evo kako sam i obećala
Snješko Bijelić 😂
☕ Je na stolu, jeste se naspavale
Bemti 🤨
Dobro jutro i tebi! Nisam bas nesto spavala budem popodne kad dodem sa posla jednu rundu hehe
Evo skuhala si termosicu pola lit vrkute pa ajmo udri po njoj. Uz aqua feminu mora nesto odraditi…
Bravo za muža! Vidiš kako će se on žrtvovati 😂😂
Da jadan bas ga zalim 🤣
Snješko Bijelić 😂
Bemti 🤨
Dobro jutro i tebi! Nisam bas nesto spavala budem popodne kad dodem sa posla jednu rundu hehe
Ma joj uopće nisam polagala nade u ovaj ciklus ne sekiram se. Sad sam baš uzbuđena zbog postupka. Ima da me srede onda udarnički, ako treba ja ću svoga vezati za krevet kad budu plodni dani 😂 nema mrdanja
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Anchy najslađe je popodne udrit sovu (čitaj spavanac) dvi ure pa nek ide sve u 3 krasne
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Snješko Bijelić 😂
Bemti 🤨
Ma joj uopće nisam polagala nade u ovaj ciklus ne sekiram se. Sad sam baš uzbuđena zbog postupka. Ima da me srede onda udarnički, ako treba ja ću svoga vezati za krevet kad budu plodni dani 😂 nema mrdanja
Mogu misliti uzbudenja i ja bi bila uzbudena. Ipak nesto konkretno ces raditi i ici prema cilju i znas da je to to i tu 😉
Ja se jos uvijek malo nadam da cu nekako prirodno uspjeti ako ne Boze moj idemo na dr nacin 😊
Jesu tebi uvijek ciklusi bili dugački i prije trudnoće?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaća daaa imam od pocetka takve cikluse (od 7 osnovne)! E a probala sam i vrkutu i one gynositol praskice i smrsavila sam i vjezbala bila aktivna ma dubila na glavi i nikad nista nije pomoglo. Pila sam i pilule ali nisu mi odg imala sam strasne nuspojave pa sam prestala...ma evo sta god spomenes za regulaciju ciklusa ja sam probala
Moozda bi ja trebala sve u 3 krasne i cekati da mi se stvori moja js i hopsnuti i mozda to bude to kao sad vec prije 2 god. Samo sto ne znam kad ce moja O mozda za 3-4 mj a to mi je prestrasno dugo za cekati.
Lucky koja je to koza ta M kad je ne trebas evo je a kad je trebas nema je
Kaća daaa imam od pocetka takve cikluse (od 7 osnovne)! E a probala sam i vrkutu i one gynositol praskice i smrsavila sam i vjezbala bila aktivna ma dubila na glavi i nikad nista nije pomoglo. Pila sam i pilule ali nisu mi odg imala sam strasne nuspojave pa sam prestala…ma evo sta god spomenes za regulaciju ciklusa ja sam probala
Moozda bi ja trebala sve u 3 krasne i cekati da mi se stvori moja js i hopsnuti i mozda to bude to kao sad vec prije 2 god. Samo sto ne znam kad ce moja O mozda za 3-4 mj a to mi je prestrasno dugo za cekati.
Lucky koja je to koza ta M kad je ne trebas evo je a kad je trebas nema je
A u pm šta je to zajebano 😑 ženo sretno. Najgore će sad bit čekat al zato imaš nas i forum. Uzmi neke knjige ako voliš, baci se u farbanje kuhinje 😂 neki projekt samo da dani traju kraće. Sve mi znamo kako je to čekat pa makar i onih šugavih 14 dana l. faze, a kamoli duže. Istjerati ćeš ti nju vrkutom vani garant, samo bit uporan ❤️❤️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sortiraj odgovore
Najstariji