Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    17. Veljača 2021. 06:58

Hvala svima na potpori! Cure najbolje ste!
    Evo skuhala si termosicu pola lit vrkute pa ajmo udri po njoj. Uz aqua feminu mora nesto odraditi...
    A rekao je muz ako ne dode da ce on odcepiti pa cemo vidjeti 😉

Kaća
    17. Veljača 2021. 06:59

Anchy_23 🌈

Evo skuhala si termosicu pola lit vrkute pa ajmo udri po njoj. Uz aqua feminu mora nesto odraditi…

Bravo za muža! Vidiš kako će se on žrtvovati 😂😂

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    17. Veljača 2021. 06:59

Kaća

Jutro trudilice, evo kako sam i obećala

Snješko Bijelić 😂
    ☕ Je na stolu, jeste se naspavale

Bemti 🤨 
    Dobro jutro i tebi! Nisam bas nesto spavala budem popodne kad dodem sa posla jednu rundu hehe

Anchy_23 🌈 🌸
    17. Veljača 2021. 07:00

Kaća

Anchy_23 🌈

Evo skuhala si termosicu pola lit vrkute pa ajmo udri po njoj. Uz aqua feminu mora nesto odraditi…

Bravo za muža! Vidiš kako će se on žrtvovati 😂😂

Da jadan bas ga zalim 🤣

Kaća
    17. Veljača 2021. 07:01

Anchy_23 🌈

Kaća

Snješko Bijelić 😂

Bemti 🤨
    Dobro jutro i tebi! Nisam bas nesto spavala budem popodne kad dodem sa posla jednu rundu hehe

Ma joj uopće nisam polagala nade u ovaj ciklus ne sekiram se. Sad sam baš uzbuđena zbog postupka. Ima da me srede onda udarnički, ako treba ja ću svoga vezati za krevet kad budu plodni dani 😂 nema mrdanja 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    17. Veljača 2021. 07:03

Anchy najslađe je popodne udrit sovu (čitaj spavanac) dvi ure pa nek ide sve u 3 krasne 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    17. Veljača 2021. 07:05

Kaća

Anchy_23 🌈

Kaća

Snješko Bijelić 😂

Bemti 🤨

Ma joj uopće nisam polagala nade u ovaj ciklus ne sekiram se. Sad sam baš uzbuđena zbog postupka. Ima da me srede onda udarnički, ako treba ja ću svoga vezati za krevet kad budu plodni dani 😂 nema mrdanja

Mogu misliti uzbudenja i ja bi bila uzbudena. Ipak nesto konkretno ces raditi i ici prema cilju i znas da je to to i tu 😉
    Ja se jos uvijek malo nadam da cu nekako prirodno uspjeti ako ne Boze moj idemo na dr nacin 😊

Kaća
    17. Veljača 2021. 07:06

Jesu tebi uvijek ciklusi bili dugački i prije trudnoće?

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    17. Veljača 2021. 07:45

Kaća daaa imam od pocetka takve cikluse (od 7 osnovne)! E a probala sam i vrkutu i one gynositol praskice i smrsavila sam i vjezbala bila aktivna ma dubila na glavi i nikad nista nije pomoglo. Pila sam i pilule ali nisu mi odg imala sam strasne nuspojave pa sam prestala...ma evo sta god spomenes za regulaciju ciklusa ja sam probala  
    Moozda bi ja trebala sve u 3 krasne i cekati da mi se stvori moja js i hopsnuti i mozda to bude to kao sad vec prije 2 god. Samo sto ne znam kad ce moja O mozda za 3-4 mj a to mi je prestrasno dugo za cekati.
    Lucky koja je to koza ta M kad je ne trebas evo je a kad je trebas nema je 

Kaća
    17. Veljača 2021. 07:52

Anchy_23 🌈

Kaća daaa imam od pocetka takve cikluse (od 7 osnovne)! E a probala sam i vrkutu i one gynositol praskice i smrsavila sam i vjezbala bila aktivna ma dubila na glavi i nikad nista nije pomoglo. Pila sam i pilule ali nisu mi odg imala sam strasne nuspojave pa sam prestala…ma evo sta god spomenes za regulaciju ciklusa ja sam probala
    Moozda bi ja trebala sve u 3 krasne i cekati da mi se stvori moja js i hopsnuti i mozda to bude to kao sad vec prije 2 god. Samo sto ne znam kad ce moja O mozda za 3-4 mj a to mi je prestrasno dugo za cekati.
    Lucky koja je to koza ta M kad je ne trebas evo je a kad je trebas nema je

A u pm šta je to zajebano 😑 ženo sretno. Najgore će sad bit čekat al zato imaš nas i forum. Uzmi neke knjige ako voliš, baci se u farbanje kuhinje 😂 neki projekt samo da dani traju kraće. Sve mi znamo kako je to čekat pa makar i onih šugavih 14 dana l. faze, a kamoli duže. Istjerati ćeš ti nju vrkutom vani garant, samo bit uporan ❤️❤️

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.