Majko moja koliko ste stranica ispisale mislila sam da ste sve trudne 😂
Lucky zao mi je zbog klamidije
No gledaj na to kao glupost koja koči začeće a lako se rijesi 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Joja kakvi je plan? Svaki dan? 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro, cure.
Kaća, žao mi je. 😓 I ja sam pišnula Bijelića na 7.dpo. možda je i rano jer ne znam kad je bila O tj.nisam ovaj mj. osjetila onu bol pucanja folikula kao što inače znam. Što znači da možda O nije ni bilo ovaj mj. 🤷♀️ Uglavnom, kad dođe vještica idem na mpo pa kako bude. Nadala sam se biti ona sretnica koja će pred postupak dobiti + pa da ne moram ići ali moj život je takav da ja do svega dolazim preko trnja. 😔
Bojim se kad dođem tamo da će me vratiti zbog kila. Dr.mi nije ništa to komentirala kad sam išla tamo, a pitala sam to na temi mpo pa nisam dobila odgovor.
Ma sta bi te vratili zbog kila glupost!
Evo mene i ja imam viska i neuredne cikluse, u jednom periodu sam smrsavila skoro pa 20 kg i odrzavala tu kilazu 2 god uz vjezbanje i zdravu prehranu pa opet mjesecima nisam imala M ni O. Nema tu pravila...
Sad ces vidjeti odes na mpo i kroz par mj si T
Jutro cure...meni ovaj ciklus O nije na 13-14 DC kao prošlih par ciklusa...temp je još jako niska, možda ovaj mjesec ni ne dođe do O...
Lucky sretno, i da se brzo izlijecite od toga 😊
Kaća žao mi je zbog snješka 🥺
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Lucky Morati cu si ja naruciti taj ubiquinol isplati se. Neka posalju kod sogorice pa mi ga donese za Uskrs taman dok popijem ovaj koji samu bio i bio uzela. I drago mi je sto kreces u napad na bestiju. javi nam sto su ti tocno rekli kako se ubija ta gamad i kad se ide ponovo na bris.. Mozda ce i meni trebati ta info, i ja cekam te nalaze briseva...
Malala ma tek si 7dpo, tako da stignes ti jos i do plusa doci bez brige. 😜
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Evo me…ma jeb…..sve Americka metoda kad se ja nemrem sjetit kak se zove. A pisale smo bas tu na forumu davno o tome. E jeb….me ak ne odem listat sve po redu. A pitala sam ovu curku sta zna za tu metodu da mi kaze kak se zove i cekam da odgovori. Trazila po netu al nemrem nac. 🤦♀️
Evo moje trakice 🤣🤣🤣🤣 danas uradila prvu za ovaj ciklus. Ne dise uopce🤣🤣
Moja je isto takva i također mrtva jučer, možda se nadzire neka sjena u dalekoj pozadini, ali ja sam ju jedva vidla golim okom, tako da na slici nema šanse da se vidi. Meni je jučer bio 7dc pa se nadam da će se početi buditi
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Jutro zene 🥰 Jedno pitanje za one koje su vec bile trudne i koje su inace imale bolove u grudima prije menge. Kako se pokazalo onda u trudnoci? Ja oduvijek imam bolove u grudima nekad intenzivnije nekad manje ali bole me nakon ovulacije do M. Bas me zanima sta bude kad ostanem trudna?
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Jutro zene 🥰 Jedno pitanje za one koje su vec bile trudne i koje su inace imale bolove u grudima prije menge. Kako se pokazalo onda u trudnoci? Ja oduvijek imam bolove u grudima nekad intenzivnije nekad manje ali bole me nakon ovulacije do M. Bas me zanima sta bude kad ostanem trudna?
Mene ti grudi uopce nisu bolile. samo sam odjednom skuzila da su narasle...ali to je kod mene...inace znam da zene osjete peckanja zatezanja bolne grudi na dodir. Evo ja nista od toga nisam imala.
Kaća a bas mi je zao zbog testića :(
Maki mene su cicke samo nastavile boljet i dalje. Inace prestanu kad menga dodje. Al nisu mi mjerodavne jer me bole svaki ciklus....
Doris znaci ima nas koje krecemo u hvatanje pikića
Sanjarka svaki dan planiramo 🤣 pa kak nam bude ...
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Dobro jutro ženice Eh sad dok sve pročitam :D
Joja drago mi je da je ponuda još aktualna. Sestra i doktorica su bile baš drage i ljubazne tako da sve je super prošlo i brzo na mail stignu rezultati :) Znači, ovaj moj šogi, ljudi dragi...koliko sam ja zakržljala a koliko je on hardcore :/ kad sam išla doma, teretana je na prvom katu, po stubištu sam išla ko invalid pridržavajući se uz ona gelender ko da sutra ne postoji, jedna žena me gledala i umirala, a kaj ću. I onda mi prije nego kaj sam ušla padne labelo na pod kad nisam krepala dok sam ga išla dić, a to je i potrajalo
Ancy ovaj stari prdonja kak veliš... ahhh takvih mi puna kapa...al srećom nas više niš ne pitaju kad znaju da nam teže ide pa mi je lakše...nitko niš više ne pita dok ja sama ne velim tak da... Ovo je super što ste si odmah sve dogovorila kod doktorice, pa odlično :) Ma doći će ta M i kad sve prođe doslovno ćeš znati na čemu si, ovo je odlična vijest. Meni jednom tri mj nije dolazila ili svaki drugi ciklus, ma, probala dupashtonom i ništa, letrozol jedino pomogao :/ al opet svaka je drugačija
Hope ja na poslu imam one mini platnene čašice za espresso koje ne koristimo a dobivamo zbog coffe aparata, pa si uvijek fino opskrbim barem 10-ak i super dođe
T.loza hello, ja isto malo sim, malo tam :D
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla