Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    16. Veljača 2021. 22:01

zoe🌸

Anchy bas mi je zao jer vjerujem da si na rubu sa strpljenjem, ali mozda M i dodje brzo, nikad ne znas😄😄
    Pokusaj se malo vise kretati, meni je menga dugo trajala uvijek (cca 8 dana), ciklus dug takodjer, pa mi je ginekologica uvijek govorila da probam malo aktivnija biti jer sjedilacki nacin zivota isto lose utjece na reproduktivno zdravlje. Pa eto svaka sitnica koja bi mozda malo potaknula jajnike dobro dodje😄 uz to vrkutica i nadamo se da ce skoro m😘😘

Budem draga Zoe. Vise aktivnosti i vtkute plus ovo sve sto pijem 💪 nada umire zadnja 🍀

Loza 💙😇
    16. Veljača 2021. 22:02

e a pitanje, koje biste trakice preporučile? Sad sam zadnji put uzela roze od betty s njuškala, dobila sam preporuke za njih

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

16. Veljača 2021. 22:05

t.loza 🔜🤰

Hope inače imam plodnu sluz, nije uvijek jednakog intenziteta ali tu je. Ovaj mjesec mi je bila slabija i to par dana u periodu kada su mi trakice tamnile, zato sam nekad testirala i dva puta dnevno.
    Inače nemam drugih simptoma u vrijeme o. Ciklusi mi traju u rasponu od 27 do 33 dana, ma da je to najčešće 30-32 dana, ostalo su izuzetci.
    😂😂😂 Jesi me nasmijala za medicinsko čudo, hahahah bit ću vam pokusni kunić 🐰

Okej,sad si na 24DC...ako racunamo i najduzi period od 33 dana i RECIMO,skolsku lutealnu fazuuu 😂😂😂 ispada da je O bila 19 iliti prije 5 dana ili ti 11.2. Kasno navecer po trakici kao sto sam i nagadala? Dakleee onda bi po tome trebala iducu M dobitiiiii 26.2. Ako me matematika sluzi u ove kasne sate? E sad me zanima jel ce biti tako okvirno,sad ovisno kolika ti je lutealna faza,ali ako je skolska,moglo bi biti da si napravila trakicu na 11.2. Nakon sto je bio nagli skok LH i taj je vec bio u padu. Ovo je samo moj moguci scenarij 🙈

16. Veljača 2021. 22:08

t.loza 🔜🤰

e a pitanje, koje biste trakice preporučile? Sad sam zadnji put uzela roze od betty s njuškala, dobila sam preporuke za njih

Ja sam osobno koristila te roze i ne pasu mi,nakon togs sam presla na plave,kod njih me stvarno jebalo sto konstanto imaju dosta jaku testnu crticu i tesko se uhvati pik,naaakon toga sam uzela zelene koje stvarno jaaako tesko tamne i s njima sam zadnji ciklus utvrdila O paralelno po prognozi ginekologinje kod koje sam bila na pregledu par dana pred samu O i evooo sad sam za ovaj ciklus uzela femometer da vidimo kako ce mi one pasati..prosarala sam malo po svemu 😂😂

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Veljača 2021. 22:09

zoe🌸

Lucky, Anchy nas 3 cupkamo u mjesto trenutno, vi cekajuci O, ja cekajuci muza da me oplodi🤣 samo strpljivo, nema nam druge♥️

Sad vidim i ovo, puno nas tipka pa sam preskocila hehe. Bas, nas 3 smo na cekanju. Pauza ⏸
    E ali ove godine smo T 100%

16. Veljača 2021. 22:09

Lucky🍀

zoe🌸

Lucky, Anchy nas 3 cupkamo u mjesto trenutno, vi cekajuci O, ja cekajuci muza da me oplodi🤣 samo strpljivo, nema nam druge♥️

Trio fantastikus 😂😂

Jebete mi sve ako vi na kraju ne fulate pik i samo kapnete ovdje s pluscinama umjesto pikovima,aliii...bolje plusevi,bilo bi lijepooo ☺️☺️☺️☺️

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Veljača 2021. 22:12

Hopeforyou

Lucky🍀

zoe🌸

Trio fantastikus 😂😂

Jebete mi sve ako vi na kraju ne fulate pik i samo kapnete ovdje s pluscinama umjesto pikovima,aliii…bolje plusevi,bilo bi lijepooo ☺️☺️☺️☺️

Da bar 🙏

Loza 💙😇
    16. Veljača 2021. 22:15

Hopeforyou

t.loza 🔜🤰

Hope inače imam plodnu sluz, nije uvijek jednakog intenziteta ali tu je. Ovaj mjesec mi je bila slabija i to par dana u periodu kada su mi trakice tamnile, zato sam nekad testirala i dva puta dnevno.
    Inače nemam drugih simptoma u vrijeme o. Ciklusi mi traju u rasponu od 27 do 33 dana, ma da je to najčešće 30-32 dana, ostalo su izuzetci.
    😂😂😂 Jesi me nasmijala za medicinsko čudo, hahahah bit ću vam pokusni kunić 🐰

Okej,sad si na 24DC…ako racunamo i najduzi period od 33 dana i RECIMO,skolsku lutealnu fazuuu 😂😂😂 ispada da je O bila 19 iliti prije 5 dana ili ti 11.2. Kasno navecer po trakici kao sto sam i nagadala? Dakleee onda bi po tome trebala iducu M dobitiiiii 26.2. Ako me matematika sluzi u ove kasne sate? E sad me zanima jel ce biti tako okvirno,sad ovisno kolika ti je lutealna faza,ali ako je skolska,moglo bi biti da si napravila trakicu na 11.2. Nakon sto je bio nagli skok LH i taj je vec bio u padu. Ovo je samo moj moguci scenarij 🙈

I sve to ima smisla i tako sam i ja to tumačila do jutros kad sam vidjela kako mi je temp skočila. I sve mi zasebno ima smisla:
    - da mi je o bila na 19dc zbog trakica
    - da mi je o bila na 23dc zbog temp
    ali kad sve to povežeš ništa nema smisla. Ako je o bila na 23dc nemam se čemu nadati jer nismo pokrili te dane zbog male upalice koju sam imala. 

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    16. Veljača 2021. 22:17

Lucky🍀

t.loza 🔜🤰

Iskreno ja sam probala zelene sa stranice plus minus, plave i roze s njuskala/amazona, easy@home trakice….i sve sam uspjela skuzit kako funkcioniraju, s niti jednima nisam imala problema 🤷🏻‍♀️

nastavit ću onda s ovima kao u prošlom ciklusu :) 

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    16. Veljača 2021. 22:18

btw baš mi se sviđa što ste tako "brbljave" 😁😁😁😁

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.