Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Antonela122🐘🌠
    11. Veljača 2021. 11:43

Joj kako pisem,cijelo prijepodne trazim naocale nemogu ih nac,isprike

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Antonela122🐘🌠
    11. Veljača 2021. 11:44

Anchy_23 🌈

Martina kada sam 2019 ostala T , nisam pila ni folnu ni nista. Nismo aktivno radili na bebi ali nismo se ni pazili pa ono ako se dogodi super. I tako ja ostala T i tek kad sam ostala T sam pocela piti folnu i to je jedino sto sam koristila.
    A sad pijem Boga oca i nista! Pojela bi i drek da znam da cu ostati T hahah.
    Najvise to sve koristim kako bi si izregulirala ciklus i eventualno pomogla jajnicima da naprave js. To mi je najveci problem nemam svojih prirodnih O.

E bas sam se nasmijala s ovim govnom🤣🤣

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

11. Veljača 2021. 11:46

Da kuzim..ma i ja bi drek pojela sam da ostanem trudna 🤣🤣🤣...nisam ni ja prije nis pila..tek poslje.. a cujem svakakva iskustva...nekom pomaze nekom ne...kod mene ista stvar sa O...budu dosta kasno...pa mi ih je tesko uloviti...sad M polako zavrsava pa cu tam oko 10dc pocet sa trakicama jer eto ipak nikad ne znas pa me mozda iznenadi ranije 🤣🤣🤣. Kontala sam da se ne sekiram uopce sad prije FETa pa da nista ne mjerim itd....al mislim da taj film nebum gledala....🤣🤣🤣🤣

Joja 🙏
    11. Veljača 2021. 11:56

Nadam se da nam je silver dobro :( 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

SAYURI
    11. Veljača 2021. 12:22

enaaa1

https://ibb.co/c2FPVfy
    Gornji od jutros, donji od sinoc

Koja je osjetljivost ovog manjeg od jutros? 🤔 Cudno da je svjetlija od ovog sinoc pa zato pitam...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Antonela122🐘🌠
    11. Veljača 2021. 12:25

https://ibb.co/b5VBQ3H
    https://ibb.co/vctbH48

Vec mi par testova ovako izgleda,rozo kompletno i puno rozih tockica zamrljano,ne vide se skroz na slici kak je uzivo,ne drzim predugo u urinu i ne prelazi max liniju pa mi nije jasno,ili je to normalno? Do sad mi se to nije desavalo

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Anchy_23 🌈 🌸
    11. Veljača 2021. 12:28

Tonka a sta ces tako je heheheh
    Martina i ja sam kao probala bez pracenja opusteno...i eto me opet piskim trakice nema mira kod mene. Ja sam mirna samo kad sve pod kontrolom imam

danchy1990
    11. Veljača 2021. 12:28

Joja💙

danchy1990

Joja ti si pitala za marulju🤔? Dok ja dođem na odgovaranje ,zaboravim tko je šta pisao 🤣.
    Uglavnom, ja sam ju pila i ostala trudna odmah taj mjesec. Dal je ona baš pomogla neznam. Ona je samo za plodnu sluz.Odvratna je skroz,pa sam ju pila na eks da se što manje patim

Eej danchy kako si nam ti? :) U kojoj si fazi ciklusa?
    Ako pomaze samo za sluz onda mi ni nema potrebe jer mi to vrkuta super izregulira… Samo ju moram pocet pit od pocetka ciklusa…. Hehhe sad ju i tako pojem mjesec dana vec bez prestanka pa se nadam da ce napravit neki vrag….

Ja imam sluzi na izvoz zbog ovog čaja što je Dajana stavila jučer, mislim da je i vrkuta u sastavu.
    Još sam u fazi čekanja menge i čekam paket sa hcg testovima. Ne nadam se plusicu,simptoma nema.Nek dođe M više,pa u lov na O 

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Tonkica111
    11. Veljača 2021. 12:38

Ja ću poludit... Toliko osjećam ovulaciju da je to čudo... Stomak boli, glava boli, iscjedak proziran ljepljiv... A od keksa ništa... Da je bar mogu proslijedit nekome od vas pa da se lijepo uspješno opalite kad ja ne mogu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣 ja pijen kapsule vrkute 1 dnevno iako se može 2.  A kad sam zatrudnila prvi put... Tamo 2016.god pila sam čaj vrkute koji mi je odlično izregulirao cikluse i na kraju krajeva vjerovatno pospješio začeće. Ujutrobih ga skuhala i ponjela na  posao i pijuckala.. Nekih 4 dcl svaki dan. 

SAYURI
    11. Veljača 2021. 12:49

Lucky🍀

Sayuri tebe sam cekala! Ti stalno s iherba narucujes, kako funkcionira to s carinom?

Ne znam za Hr , kod nas u Bih je bitno da ne predje iznos od 150€, sve ispod toga nema carine nikako, donese ti DHL na vrata, ja uspijem spustiti postarinu na 2€, jer kupujem proizvode koji su shipping saver...i koristim onaj vaucer HELLO25, gdje mi skine 25% sa ukupne cijene kad prvi put narucujes, ja samo pravim novi account svaki put..😋

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.