Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    11. Veljača 2021. 12:49

Tonkica111

Ja ću poludit… Toliko osjećam ovulaciju da je to čudo… Stomak boli, glava boli, iscjedak proziran ljepljiv… A od keksa ništa… Da je bar mogu proslijedit nekome od vas pa da se lijepo uspješno opalite kad ja ne mogu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣 ja pijen kapsule vrkute 1 dnevno iako se može 2. A kad sam zatrudnila prvi put… Tamo 2016.god pila sam čaj vrkute koji mi je odlično izregulirao cikluse i na kraju krajeva vjerovatno pospješio začeće. Ujutrobih ga skuhala i ponjela na posao i pijuckala.. Nekih 4 dcl svaki dan.

Posalji O meni, ja ju nisam imala do sad a izgleda da ni necu ovaj ciklus hehe

Tonkica111
    11. Veljača 2021. 13:02

Anchy_23 🌈

Tonkica111

Ja ću poludit… Toliko osjećam ovulaciju da je to čudo… Stomak boli, glava boli, iscjedak proziran ljepljiv… A od keksa ništa… Da je bar mogu proslijedit nekome od vas pa da se lijepo uspješno opalite kad ja ne mogu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣 ja pijen kapsule vrkute 1 dnevno iako se može 2. A kad sam zatrudnila prvi put… Tamo 2016.god pila sam čaj vrkute koji mi je odlično izregulirao cikluse i na kraju krajeva vjerovatno pospješio začeće. Ujutrobih ga skuhala i ponjela na posao i pijuckala.. Nekih 4 dcl svaki dan.

Posalji O meni, ja ju nisam imala do sad a izgleda da ni necu ovaj ciklus hehe

A koji ti  je dan ciklusa? Meni ti je prošli mjesec ovulacija bila 23 dc, a danas mi je evo 19 dc... Kasnije su mi u svakom slučaju pa mi se i ciklus produži na nekih cca 35 dana... Možda ti bude kasnije 🤔

Maša🤰🏼
    11. Veljača 2021. 13:23

Evo moje trakice jos uvijek dosta svijetle :/ al nadam se da ce brzo tamnit :) 
    https://ibb.co/vxM8ng3

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Joja 🙏
    11. Veljača 2021. 13:25

Maša🥰🤰🏼

Evo moje trakice jos uvijek dosta svijetle :/ al nadam se da ce brzo tamnit :)
    https://ibb.co/vxM8ng3

Pocnite  vec sad pokrivat :)

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

silver
    11. Veljača 2021. 13:26

Joja ne zivim u HR, ne zivim ni blizu Europe haha tako da ne znaci nista gdje ga kupujem, kupujem Ubiquinol na Amazonu...
    Lucky ja uzimam 400 dnevno, a gle mislim da nije da ti nece nista pomoci 100 ali razmisljas jaje koje ovuliras sada pocelo se razvijati prije 90 dana, tako da mozda dok stvoris neke zalihe ovo ono treba malo duze, ali samo ti uzimaj 100 ako ne mozes drugacije, nije da je nista...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

SAYURI
    11. Veljača 2021. 13:32

Lucky🍀

SAYURI

Lucky🍀

Sayuri tebe sam cekala! Ti stalno s iherba narucujes, kako funkcionira to s carinom?

Ne znam za Hr , kod nas u Bih je bitno da ne predje iznos od 150€, sve ispod toga nema carine nikako, donese ti DHL na vrata, ja uspijem spustiti postarinu na 2€, jer kupujem proizvode koji su shipping saver…i koristim onaj vaucer HELLO25, gdje mi skine 25% sa ukupne cijene kad prvi put narucujes, ja samo pravim novi account svaki put..😋

Je lako vama tamo u BiH kad imate limit od 150 eurića, kod nas je 22 čini mi se, pa ništa ne mogu kupit za te novce a da ne carine

Salji meni ja cu tebi😉

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

DajanaT2106
    11. Veljača 2021. 13:44

Lucky🍀

Dajana i Pokloncic šta je s vašim mengama, nemengama

Upravo idem pisat da sam dobila na poslu 🤯
    Tocna kao svicarski sat 🤨🤨

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

Anchy_23 🌈 🌸
    11. Veljača 2021. 13:51

Tonkica zadnju prirodnu O sam imala prosle god u 6 mj. Zato i pijem klomifen da dode do O. A kad sam ostala T 2019 O mi je valjda na 40 dc bila  Ma koma su mi ciklusi. Inace danas sam 23 dc pise dolje na trakici ovoj sa medekom hehe. Nadam se da ce mozda jos do 30 dc biti nesto ako ne onda duphaston da izazovemo mengu da mogu ici vaditi hormone...
    Mašo samo hopsaj ti i drzim ti figeee za lijepu O i jos lijepši plusic na kraju mjeseca
    Silver hvala za info o ubiq.

SAYURI
    11. Veljača 2021. 14:03

Lucky🍀

SAYURI

Lucky🍀

SAYURI

Lucky🍀

Sayuri tebe sam cekala! Ti stalno s iherba narucujes, kako funkcionira to s carinom?

Ne znam za Hr , kod nas u Bih je bitno da ne predje iznos od 150€, sve ispod toga nema carine nikako, donese ti DHL na vrata, ja uspijem spustiti postarinu na 2€, jer kupujem proizvode koji su shipping saver…i koristim onaj vaucer HELLO25, gdje mi skine 25% sa ukupne cijene kad prvi put narucujes, ja samo pravim novi account svaki put..😋

Je lako vama tamo u BiH kad imate limit od 150 eurića, kod nas je 22 čini mi se, pa ništa ne mogu kupit za te novce a da ne carine

Salji meni ja cu tebi😉

Morat ću i tu opciju uzet u obzir svakako, naručim si cijelu zalihu odma da te ne gnjavim puno

Samo da ne predje 150€, i stize kod mene kroz 3-4 dana...jedino ce ti trajati od mene jedno 15 tak dana..brza posta je skupa..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

DajanaT2106
    11. Veljača 2021. 14:04

Lucky🍀

DajanaT2106

Lucky🍀

Dajana i Pokloncic šta je s vašim mengama, nemengama

Upravo idem pisat da sam dobila na poslu 🤯
    Tocna kao svicarski sat 🤨🤨

glupača!

Baš 😤😤😤

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.