Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Veljača 2021. 14:07

Stigli nalazi,vijecanje krece na 3,2,1 sad!
    3 minute sam skupljala hrabrosti otvorit nalaze

Tonkica111
    11. Veljača 2021. 14:12

Anchy_23 🌈

Tonkica zadnju prirodnu O sam imala prosle god u 6 mj. Zato i pijem klomifen da dode do O. A kad sam ostala T 2019 O mi je valjda na 40 dc bilaMa koma su mi ciklusi. Inace danas sam 23 dc pise dolje na trakici ovoj sa medekom hehe. Nadam se da ce mozda jos do 30 dc biti nesto ako ne onda duphaston da izazovemo mengu da mogu ici vaditi hormone…
    Mašo samo hopsaj ti i drzim ti figeee za lijepu O i jos lijepši plusic na kraju mjesecaSilver hvala za info o ubiq.

Majko mila to je preteško za povatat ovulaciju kad su ciklusi aime. .. Ja sam prošle godine imala jedan period od nekih 4,5 mjeseci takav da se nije uopće znalo ni jel ovuliram ni kad ni šta... M je dolazila od  5 dana do 18 dana kasnije i to gdje mi je ciklus cca 31 dan , dok me doktorica nije stavila na duphastone da mi izazove uopće M na vrijeme. Držim ti fige da ti se čim prije iz regulira sve i da hormoni budu dobri... Ja iskreno mislim da meni malo progesteron šteka još od tada... Imam niske temperature drugi dio ciklusa nego što sam inače imala a to zna bit manjak progesterona koji je jako bitan u svemu... Al to ću provjerit kroz treći mjesec...i otić na pregled. 

Joja 🙏
    11. Veljača 2021. 14:22

Hopeforyou

Stigli nalazi,vijecanje krece na 3,2,1 sad!
    3 minute sam skupljala hrabrosti otvorit nalaze

Fsh ti je veci od lh sto je dobro i znaci da folikuli pucaju... Malo ti je povisen prolaktin. 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    11. Veljača 2021. 14:23

Hope jesi lezala pola sata prije vadjenja krvi?

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

11. Veljača 2021. 14:28

Joja💙

Kurca sam lezala,to su izvadili iz krvi kada sam bila,nakon stajanja i svega,drugi dan ih zvala i iz te iste krvi su to izvadili🤷‍♀️

Al po ovome onda nemam pcos sto ne? Iliii? 

Joja 🙏
    11. Veljača 2021. 14:35

Hopeforyou

Joja💙

Kurca sam lezala,to su izvadili iz krvi kada sam bila,nakon stajanja i svega,drugi dan ih zvala i iz te iste krvi su to izvadili🤷‍♀️

A ne znam. Malo ti je nizak shbg a to moze bit znak pcos. (A ne mora). U svakom slucaju ovo ce ti bit dobar ciklus :) barem za folikule. Jel vadis 21. dan progesteron? Da popratimo jel doslo do ovulacije? 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

11. Veljača 2021. 14:39

Joja💙

Hopeforyou

Joja💙

A ne znam. Malo ti je nizak shbg a to moze bit znak pcos. (A ne mora). U svakom slucaju ovo ce ti bit dobar ciklus :) barem za folikule. Jel vadis 21. dan progesteron? Da popratimo jel doslo do ovulacije?

Da da,jos idem vaditi progesteron,i posto je moj socijalac tezak za vadenje AMH,kontala sam to privatno izvadit jer mi i to treba

Anchy_23 🌈 🌸
    11. Veljača 2021. 14:46

Hope nisam dr ali cini mi se sve ok osim prolaktina koji je malo povisen. Ali ne bi to uzela u obzir jer nisi mirovala prije vadenja krvi. Vjerovatno da si 20 min sjedila na miru bi i on bio ok. Javi sta kaze gin na nalaze.

• anaid
    11. Veljača 2021. 14:55

Hej cure, citam Vas, zapravo dodem pa odem s foruma, pa se malo vratim i tako jel... setala od lh trakica, do beba, do spontanih, pa opet beba, pa opet spontanih... eto me opet na pocetku... i tak :) 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

11. Veljača 2021. 14:58

anaid

Hej cure, citam Vas, zapravo dodem pa odem s foruma, pa se malo vratim i tako jel… setala od lh trakica, do beba, do spontanih, pa opet beba, pa opet spontanih… eto me opet na pocetku… i tak :)

Dobrodosla nazad,sjecam te se jako dobro,doduse imala sam onda drugi nick ☺️ Sretno ispocetka i nadam se da ces otic odavde i zadrzat se uspjesno na nekoj ljepsoj temi! 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.