Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Veljača 2021. 14:59

Anchy_23 🌈

Hope nisam dr ali cini mi se sve ok osim prolaktina koji je malo povisen. Ali ne bi to uzela u obzir jer nisi mirovala prije vadenja krvi. Vjerovatno da si 20 min sjedila na miru bi i on bio ok. Javi sta kaze gin na nalaze.

Jos imam AMH i progesteron izvadit,ogtt cu sutra il eventualno ponedjeljak rijesit pa onda doktoru s nalazima. Doduse muz ne zeli spermio radit jer on smatra da je samnom sve okej da ce bit beba i da je s njim ok samo treba bit pravo vrijeme,sad kako da to fino upakiram doktorici kad donesem nalaze? 😂

• anaid
    11. Veljača 2021. 15:03

Hvala, jesi bila samo Hope mozda ?
    I ja se nadam, ah zapravo svima nam to zelim :) kolko svega prolazimo pa i vrijeme je da budemo nagradene ❤❤
    Curke, sad na brisevima poslije kiretaze se pojavila eserihija i ureaplazma. Eserihija otisla, urea i dalje bila. Sad nakon 2 ture antibiotika opet kontrola a isla sam privat i rekla mi nek samo probamo da ako bude i dalje da budemo je tretiirale u trudnoci. Malo mi to ono,neznam.. 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

silver
    11. Veljača 2021. 15:24

Hope moj prolaktin je bio na gornjoj granici, znaci cak nije bio povisen nego na granici, a doktor mi je ipak dao da pijem Cabergoline, pijem ga jednom tjedno vec 3-4mj i prolaktin mi je pao skroz. Mislim da je to za plodnost jako bitna stavka, ako je povisen samo malo vec stvara probleme tako da ne bi bilo na odmet da nesto pocnes uzimati...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Anchy_23 🌈 🌸
    11. Veljača 2021. 15:25

Hopeforyou

Anchy_23 🌈

Hope nisam dr ali cini mi se sve ok osim prolaktina koji je malo povisen. Ali ne bi to uzela u obzir jer nisi mirovala prije vadenja krvi. Vjerovatno da si 20 min sjedila na miru bi i on bio ok. Javi sta kaze gin na nalaze.

Jos imam AMH i progesteron izvadit,ogtt cu sutra il eventualno ponedjeljak rijesit pa onda doktoru s nalazima. Doduse muz ne zeli spermio radit jer on smatra da je samnom sve okej da ce bit beba i da je s njim ok samo treba bit pravo vrijeme,sad kako da to fino upakiram doktorici kad donesem nalaze? 😂

Eh ne znam...mene sad to ceka moram povaditi to sve sto si i ti i onda ako je to ok trebao bi i dragi procekirati vojsku. Rekao je da bude ako ispadne da je kod mene to sve ok. Ali uvijek mi kaze kako smo prvi put napravili bebu tako cemo i sad..
    Nadam se da ce tako i biti 🤞🏻

11. Veljača 2021. 15:25

anaid

Hvala, jesi bila samo Hope mozda ?
    I ja se nadam, ah zapravo svima nam to zelim :) kolko svega prolazimo pa i vrijeme je da budemo nagradene ❤❤
    Curke, sad na brisevima poslije kiretaze se pojavila eserihija i ureaplazma. Eserihija otisla, urea i dalje bila. Sad nakon 2 ture antibiotika opet kontrola a isla sam privat i rekla mi nek samo probamo da ako bude i dalje da budemo je tretiirale u trudnoci. Malo mi to ono,neznam..

Nisam nisam bila Hope,nju vec dugo nisam ni vidjela tu na forumu da je aktivna :( prije je bio nick Crne rupe,pa ne znam jel ti zvuci poznato ☺️ Kako se ta ureaplazma toliko zakacila i ne zeli otic? Jel mozda postoji sansa da ti antibiotik nije odgovarao?

11. Veljača 2021. 15:27

silver

Hope moj prolaktin je bio na gornjoj granici, znaci cak nije bio povisen nego na granici, a doktor mi je ipak dao da pijem Cabergoline, pijem ga jednom tjedno vec 3-4mj i prolaktin mi je pao skroz. Mislim da je to za plodnost jako bitna stavka, ako je povisen samo malo vec stvara probleme tako da ne bi bilo na odmet da nesto pocnes uzimati…

Budem vidjela s doktoricom kad skupim nalaze. Doduse,meni prolaktin nije raden nakon mirovanja,jer su napravili gresku u labosu pa mi samo izvadili stitnjacu i vitamine,ovo je naknadno radeno iduci dan,e sad ne znam jel penjanje stepenicama na drugi kat i stajanje pa hodanje mogu toliko utjecati na prolaktin al to cu isto napomenuti doktorici na kontroli

11. Veljača 2021. 15:34

Anchy_23 🌈

Hopeforyou

Anchy_23 🌈

Eh ne znam…mene sad to ceka moram povaditi to sve sto si i ti i onda ako je to ok trebao bi i dragi procekirati vojsku. Rekao je da bude ako ispadne da je kod mene to sve ok. Ali uvijek mi kaze kako smo prvi put napravili bebu tako cemo i sad..
    Nadam se da ce tako i biti 🤞🏻

Budem vidjela.Iskreno sad sam malo mirnija,bilo me strah LH da nije do plafona,testosterona i ovog androstendiona..a cini se ovo globalno okej pa bumo vidli dalje ☺️

enaaa1
    11. Veljača 2021. 15:35

Zene, ja nisam mogla da izdrzim i uradila sam betu iz krvi, rezultat je 44.7 🥺🥺🥺🥰🥰🥰🥰😭😭😭 smirit se ne mogu

• anaid
    11. Veljača 2021. 15:36

A joj crne rupe hahahh da sjecam se 😁😁
    Ma neznam, mislim da mi prvi antibiotik uopce nije bil za to, otisla sam privat jer vec mi se iskrrno gadi s nasim socijalnim ginicima imat posla. Dok je ok i oni su ok, cim su problemi sve moras sam istrazit i moljakat... ma ajde bezi 🤣 sad sam vec kod 3 solcijalnog, prebacila se k zenskoj al pararelno odem privat, jest da oderu ali nemam vise snage gubit vrijeme... 
    Gledam nalaze od hormona meni se cine ok, 150 estogen, meni na 3dc bio 88 i niko ziv ne komentira nista o tome 🙄🙄

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019

• anaid
    11. Veljača 2021. 15:43

enaaa1

Zene, ja nisam mogla da izdrzim i uradila sam betu iz krvi, rezultat je 44.7 🥺🥺🥺🥰🥰🥰🥰😭😭😭 smirit se ne mogu

Jaoooo cestitam, sad si i sluzbena trudnica :) 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.