Zene, ja nisam mogla da izdrzim i uradila sam betu iz krvi, rezultat je 44.7 🥺🥺🥺🥰🥰🥰🥰😭😭😭 smirit se ne mogu
Cestitam neka se dupla i bebac fino raste 🥰🥰
Ena cestitke🥳❤️ Iako sam ti vec cestitala jucer, vidjelo se odmah🤭 javljaj nam se koji put😄
_
Hope drago mi je da su nalazi dobri🤞🏻🙏🏻🤗
Jedna briga manje☺️
Ena cestitam draga 🎉🥰
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sweetdream dosta tamno, al cini mi se da ti se nije skroz osusila🧐
Sweetdream dosta tamno, al cini mi se da ti se nije skroz osusila🧐
https://ibb.co/DpLVLxt evo nakon 10min je ovakva, malo se smocila jer sam ju bila bacila nakon par min kad sam vidila kakva je crtica pa🤷😅
Ena čestitam🎉🎉🥰
Nama ostalima želim uskoro takvo veselje 😊😊.
Nego, vidla sam u par komentara da spominjete cikli... Kad bi ju točno trebalo početi piti? I da li to isključivo mora biti sok ili dolazi u obzir i domaća cikla / zimnica? 🤣🤣 Nekako mi to lakše ide od soka 😬😂
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Ena cestitam i da sve bude dobro do kraja 😍😍
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Ena Cestitam🥳🥳🥳🥳🥳
Sweet Dream meni to izgleda dosta tamno👍
Lucky evo meni upravo dosla M 5 dana ranije,ova zadnji ciklusi 45 ,28 ,35 i sad 5 dana ranije luda kuca, mozes me staviti 13.03 za dolazak M,pa ako pik bude u neko ludo doba pa javim za prepravit
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Ena čestitam🎉🎉🥰
Nama ostalima želim uskoro takvo veselje 😊😊.
Nego, vidla sam u par komentara da spominjete cikli… Kad bi ju točno trebalo početi piti? I da li to isključivo mora biti sok ili dolazi u obzir i domaća cikla / zimnica? 🤣🤣 Nekako mi to lakše ide od soka 😬😂
Mozes jest domacu ciklu, sigurno nije na odmet, al to je kuhana cikla.... Za zadebljanje endometrija trebala bi piti sok od sirove cikle hehe.... Uglavnom, ciklu pijes od prvog dana ciklusa pa sve do ovulacije.... Imas u konzumu i svim trgovinama za kupit encianov sok od cikle ako ti se ne da cijedit sirovu. E da.... Super je i naribat tu sirovu ciklu i zacinit ko salatu od mrkve (ne znam jeste jele u studentskoj menzi salatu od mrkvice - mljac)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji