Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    11. Veljača 2021. 09:38

Inace da napomenem nikad to nisam sanjala, i bas u ciklusu gdje sam dobila + zar nije to magicno....

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    11. Veljača 2021. 09:39

Tonka122

Tonkica111

Tonka122

Tonkica111

Tonka122

Tonkica111

I tako… Iscjedak jutros proziran onako ljepljiv na papiru, bol lagana u trbuhi… Ovulacija sigurno počinje… A muža niđe 🤣 On otišao po novog člana obitelji (auto) u Zagreb, umjesto da sad radi na novome članu u ljudskom obliku… No dobro… Još uvik se nadam da je vojska od prije dva dana preživjela hahaha…

Kad dode muz s novim autom keksnite se u njemu da ga krsitite mozda bude dobitna kombinacija

Hahahaha nije ti ni ta loša, tako sam prošli put i uspjela…. Auto u žbunje i hopalaaa. samo bila biokemijska 🤦🏻‍♀️

Mi smo na malo zabacenom parkingu stakla se zamgle i nis se ne vidi unutra i show program krece

Hahahahah bilo je i takvih akcija… Kod mene očito pale te promjene mjesta događanja…. Nego cure koliko u principu traje ovulacija… 12 sati negdje? Moram izračunat hoću li ipak ispit zaskoči muža? 🤔

Literatura kaze da se jajasce moze oploditi od 12 do 24 sata od ovulacije ak se ne varam

jajsce se oplodi 12-24h nakon ovulacije, tako je, drugacije ne moze, kasnije od 24 sata ne moze jer jaje do tada vise nije zivo...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Antonela122🐘🌠
    11. Veljača 2021. 09:40

silver

maki994

Jutro curke, moram vam ispricat sta sam sanjala sinoc. Uzas 😅 kao ja jucer radila test ono odmah nakon ovulacije i meni testovi pokazuju plus znaci 3dpo 😂 i ja vama saljem u grupu cure sta je ovo pomazite kako je ovo moguce. I stizu od vas odgovori joj to nije dobro nikako to nesto nije u redu znaci panika zlo i uzas 😂😂 nocna mora sva sam se preznojila 😂😂

Ja sam sanjala pozitivne testove u noci 9-10dpo, zanimljivo prvi pozitivni sam dobila (u stvarnosti) na 12dpo, zar nije to zanimljivo?

Ja sam 9 dpo i jucer sam sanjala pozitivan test na trudnocu,doduse prvo je bio negativan  i ja sam isla doma po nogostupu i ginekolog me lovio sa svojim autom da mi hitno javi da je ipak pozitivan i da sam trudna🤣 meni ni u snu nemoze sve proc normalno i kako treba uvijek neka drama

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Tonkica111
    11. Veljača 2021. 09:42

silver

Tonka122

Tonkica111

Tonka122

Tonkica111

Tonka122

Tonkica111

I tako… Iscjedak jutros proziran onako ljepljiv na papiru, bol lagana u trbuhi… Ovulacija sigurno počinje… A muža niđe 🤣 On otišao po novog člana obitelji (auto) u Zagreb, umjesto da sad radi na novome članu u ljudskom obliku… No dobro… Još uvik se nadam da je vojska od prije dva dana preživjela hahaha…

Kad dode muz s novim autom keksnite se u njemu da ga krsitite mozda bude dobitna kombinacija

Hahahaha nije ti ni ta loša, tako sam prošli put i uspjela…. Auto u žbunje i hopalaaa. samo bila biokemijska 🤦🏻‍♀️

Mi smo na malo zabacenom parkingu stakla se zamgle i nis se ne vidi unutra i show program krece

Hahahahah bilo je i takvih akcija… Kod mene očito pale te promjene mjesta događanja…. Nego cure koliko u principu traje ovulacija… 12 sati negdje? Moram izračunat hoću li ipak ispit zaskoči muža? 🤔

Literatura kaze da se jajasce moze oploditi od 12 do 24 sata od ovulacije ak se ne varam

jajsce se oplodi 12-24h nakon ovulacije, tako je, drugacije ne moze, kasnije od 24 sata ne moze jer jaje do tada vise nije zivo…

Astiiii... Bit će u knap 🤦🏻‍♀️ mooožda muž dođe danas kući pa ga uspijem uhvatit... A sutra je već sigurno da će doć al moje jajašce će otić papa 🤦🏻‍♀️🤣

danchy1990
    11. Veljača 2021. 09:49

Lucky🍀

Pocinjem fusariti s tom listom 😂😂

Sjeti se samo Bajo kolike je probleme imala sa listom,brzo je iza toga ostala trudna. A da počneš malo više griješiti 🤣

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Tonia♥️
    11. Veljača 2021. 09:50

I ja sam prije nekoliko dana sanjala plus, pa me 🐶 probudio iz sna a drugi san da sam otkaz dobila 🤦 ahhhh krasni snovi

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Anchy_23 🌈 🌸
    11. Veljača 2021. 09:57

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Maša🥰🤰🏼

Ee i da mi smo jucer hopsali 4 dana prije O pa cemo vidit dal ce tako bit uspjesno.. mislila sam jos mozda na dan O i tjt :P

ja sve trazim gdje si ti, pisem u onoj temi a tebe nigdje joj joj joj
    ja sam se malo slomila, zove prijateljica, prvi mjesec trakice i bum trudna, presretna radi nje ali kad cu ja
    znate onaj osjecaj

Susjeda, ja nedavno sve do u detalj ispricala frendici koja se skinula sa pilula o trakicama, bazalnoj , aplikacijama testovima suplementima folnoj... i sad cekam da me nazove da je ostala T. vec vidim da ce tako biti...sva sreca nije tu pa ce biti preko poruke pa necu morati vjezbati ekspresije lica  Tesko je to ti se trudis a ona hop 1 ciklus i evo gaa. 
    Znam samo da ce nase trudnoce biti jos i slade jer su toliko zeljnooo iscekivane!

Joja 🙏
    11. Veljača 2021. 09:58

Tonka i tonkica… Uuf bas vas brkam... Skoro isto se zovete hehe. Jedna je pred ovulaciju druga 9dpo.... valjda sam pohvatala koja je koja heheh
    Tonka ja ne vidim na zalost nista al ajde bar ti ne baca lazne sjene.... Jos je puno prerano. Sjeti se da je Sanjarki jos u 16 sati bio negativan teat a u 19 navecer pozitivan... Isto na 9dpo.... Najbolje ti sutra ujutro pisni opet...
    Tonkica ooop pa taman krstite novi auto hehe.... Obvezno danas nabacite jos jedan keksic i mirni ste :)
    Maša ja se znam i po noci budit jer moram na wc pa citam usput sta ste pisale hehehe.... 
    Sayuri eto sta radi hladan balkon hehe.... Nadam se da nije nista ozbiljno :( ...
    Annb jesi ti uspjela izaci na kraj s FFom u potpisu? Hehehe ne znam ni kako si uspjela izvest da ti to tako stoji 😺
    Ja pijem folnu, vitamin c+ mg, vrkutu ovaj ciklus bas svaki dan i u to si kapnem propolis, sok od cikle do ovulacije (to mislim pojacat s 2dc na 3dc .... Sad mi stize crvena maca u kapsulama, vitamin d3 2000, cink i selen.... Uboquinol jos biram... Svi su mi nesto skupi.... 
    Dajana naruci si taj paket to je bas nesto odlicno....
    Anchy strasno je to sto si prosla.... Jos malo i gotov ti je ciklus pa ce ti se puno toga pocet dogadjat.... Obavit ces si hormone i vidket ces gdje si... Posalji i muzica na spermio.... Jeste nasli zajednicki jezik po toj temi?
    Pokloncic zao mi je sto si dobila.... Al ti bar kreces u novi ciklus... Ja nikako procurit grrrr... Nemam jos ni smedji iscjedak. To me veseli, izgleda da se miom primirio 
    Lucky tebe cisto ovako da pozdravim kad vec nisi zapamtila kad ce ti nalaz bit gotov ahhahaha... 🧐
    Hope ti zovi i danas oko podne i pitaj jesu uspjeli sta obavit 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    11. Veljača 2021. 09:59

Uzima li netko od vas nesto na bazi joda a da nije Jadrankina otopina?.... Pije li tko Marulju i vase misljenje o njoj?

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    11. Veljača 2021. 10:03

Silver i lucky gdje si ti kupovala ubiquinol od 200

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.