I tako… Iscjedak jutros proziran onako ljepljiv na papiru, bol lagana u trbuhi… Ovulacija sigurno počinje… A muža niđe 🤣 On otišao po novog člana obitelji (auto) u Zagreb, umjesto da sad radi na novome članu u ljudskom obliku… No dobro… Još uvik se nadam da je vojska od prije dva dana preživjela hahaha…
Kad dode muz s novim autom keksnite se u njemu da ga krsitite mozda bude dobitna kombinacija
Hahahaha nije ti ni ta loša, tako sam prošli put i uspjela…. Auto u žbunje i hopalaaa. samo bila biokemijska 🤦🏻♀️
U auto u zbunje🤣
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
I tako… Iscjedak jutros proziran onako ljepljiv na papiru, bol lagana u trbuhi… Ovulacija sigurno počinje… A muža niđe 🤣 On otišao po novog člana obitelji (auto) u Zagreb, umjesto da sad radi na novome članu u ljudskom obliku… No dobro… Još uvik se nadam da je vojska od prije dva dana preživjela hahaha…
Kad dode muz s novim autom keksnite se u njemu da ga krsitite mozda bude dobitna kombinacija
Hahahaha nije ti ni ta loša, tako sam prošli put i uspjela…. Auto u žbunje i hopalaaa. samo bila biokemijska 🤦🏻♀️
Mi smo na malo zabacenom parkingu stakla se zamgle i nis se ne vidi unutra i show program krece
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Jutro ženskice evo mene na poslu nakon ohoho 🎉
I prijavljujem mengurinu,posao plus menga gratis 🤣
Možeš me micika Lucky pisat za dobiti 9.3.,pišem za dobiti jer još nismo odlučili hocemo li ili nećemo pokušavati ovaj ciklus 😏
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Ja radila test i Prc , nista...dobro, rano je jos stvarno..🤭
Zene mene strasno probadaju jajnici, dole niz nogu se spusta, ona bas me probada na momente...izgleda da sam fasovala dobru upalu...mada ne kuzim kako i gdje ali hajd...🤔
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Mi smo na malo zabacenom parkingu stakla se zamgle i nis se ne vidi unutra i show program krece
Hahahahah bilo je i takvih akcija... Kod mene očito pale te promjene mjesta događanja.... Nego cure koliko u principu traje ovulacija... 12 sati negdje? Moram izračunat hoću li ipak ispit zaskoči muža? 🤔
Ja radila test i Prc , nista…dobro, rano je jos stvarno..🤭
Zene mene strasno probadaju jajnici, dole niz nogu se spusta, ona bas me probada na momente…izgleda da sam fasovala dobru upalu…mada ne kuzim kako i gdje ali hajd…🤔
To zato sto si na hladnom gologuza bila 🤭
Jutro 🍸
Hahaha kako ste spaljene 😂
Ja neznam sta sam ja radila inace u zivotu kad nisam citala ovaj forum 😂 prva stvar mi je ujutro kad otvorim oci idem na forum procitat i vidit sta se desava 🥰 predobrooo
I ja bi ovaj mjesec na listu cekanja hahaha al rec cu ti datum kad potvrdim O 🤩
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ee i da mi smo jucer hopsali 4 dana prije O pa cemo vidit dal ce tako bit uspjesno.. mislila sam jos mozda na dan O i tjt :P
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro curke, moram vam ispricat sta sam sanjala sinoc. Uzas 😅 kao ja jucer radila test ono odmah nakon ovulacije i meni testovi pokazuju plus znaci 3dpo 😂 i ja vama saljem u grupu cure sta je ovo pomazite kako je ovo moguce. I stizu od vas odgovori joj to nije dobro nikako to nesto nije u redu znaci panika zlo i uzas 😂😂 nocna mora sva sam se preznojila 😂😂
Ja sam sanjala pozitivne testove u noci 9-10dpo, zanimljivo prvi pozitivni sam dobila (u stvarnosti) na 12dpo, zar nije to zanimljivo?
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Hahahahah bilo je i takvih akcija… Kod mene očito pale te promjene mjesta događanja…. Nego cure koliko u principu traje ovulacija… 12 sati negdje? Moram izračunat hoću li ipak ispit zaskoči muža? 🤔
Literatura kaze da se jajasce moze oploditi od 12 do 24 sata od ovulacije ak se ne varam
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Sortiraj odgovore
Najstariji