Eee macke sad sam ja skuzila taktiku...
Izgleda da se za ➕ moramo ostavit foruma!!! I silver i ena su dobile plus kad su se malo povukle.... znaci nista od mene lol postala sam ovisna....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ena sigurna sam da ce te doktorica sutra uputit na sve sto trebas napravit :)
Anchy i lucky bratic me preplašio da je za paket vrijednosti 200 kn platio jos toliko carine ahahha aj ti sad znaj…
eh...nis budem se i ja bacila u istrazivanja, iako sumnjam da cemo naci negdje jeftinije. Jedino na akciji. A bas sam si zacrtala jos to uzeti i krenuti piti!
Ancio draga ❤️ Ma pratim ja i onu grupu ali nisam vidjela taj tvoj kom da me dozivas hahah sorkač 🤩
Vjerujem ti da ti je tako jer je isto i meni 🙈 mi planiramo bebu oprilike koliko i jedna rodica i ona je vec rodila i kad dode s malim predragi su nam ali mi bude malo tesko 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Zeneeeee vidite li staaa?
https://ibb.co/nM8rrW2
https://ibb.co/St4szbs
Meni se cini da ima sijenka🤣🤣🤣
Ja cijelu noc nisam spavala, sve sam se budila da vidim da li je jutro da uradim test🤣
Sta da radim ja sad?
Vidim crtu da. Nis. Cekaj sutra i ponovi test. Koji si ono DPO? 👏🤞
9 ili10 dpo.. ko ce cekat do sjutra🤣🤣🤣 kad mi preporucujete betu da uradim? Sjutra ujutro idem papu da radim, ne znam da li doktoricu nesto da pitam, skroz sam zbunjena.. nikome nisam rekla, jedino vi znate🥰
Da. Reci joj da si uradila test i da je pozitivan. Mozda ce te malo cudno gledat jer je 4 dana prije ocekivane M ali nema veze. Koga briga kad si trudna 😉👍
A kaj vi to sve zenske pijte? Ja ne pijem nis osim mog Femibiona 🤷♀️ mislite da bi trebala mozda? Kad god pitam doktore nesto...kazu...ne treba..a mozda bi bas trebala....
Joja ti si pitala za marulju🤔? Dok ja dođem na odgovaranje ,zaboravim tko je šta pisao 🤣.
Uglavnom, ja sam ju pila i ostala trudna odmah taj mjesec. Dal je ona baš pomogla neznam. Ona je samo za plodnu sluz.Odvratna je skroz,pa sam ju pila na eks da se što manje patim
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Joja ti si pitala za marulju🤔? Dok ja dođem na odgovaranje ,zaboravim tko je šta pisao 🤣.
Uglavnom, ja sam ju pila i ostala trudna odmah taj mjesec. Dal je ona baš pomogla neznam. Ona je samo za plodnu sluz.Odvratna je skroz,pa sam ju pila na eks da se što manje patim
Eej danchy kako si nam ti? :) U kojoj si fazi ciklusa?
Ako pomaze samo za sluz onda mi ni nema potrebe jer mi to vrkuta super izregulira... Samo ju moram pocet pit od pocetka ciklusa.... Hehhe sad ju i tako pojem mjesec dana vec bez prestanka pa se nadam da ce napravit neki vrag....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
https://ibb.co/c2FPVfy
Gornji od jutros, donji od sinoc
cestitke vide se crte iz aviona ,a ja sam polucorava
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Martina kada sam 2019 ostala T , nisam pila ni folnu ni nista. Nismo aktivno radili na bebi ali nismo se ni pazili pa ono ako se dogodi super. I tako ja ostala T i tek kad sam ostala T sam pocela piti folnu i to je jedino sto sam koristila.
A sad pijem Boga oca i nista! Pojela bi i drek da znam da cu ostati T hahah.
Najvise to sve koristim kako bi si izregulirala ciklus i eventualno pomogla jajnicima da naprave js. To mi je najveci problem nemam svojih prirodnih O.
Jojonada umire zadnja,islabsam isat i lh da bar negdje vidim dr crticu ,a ono mrtvo jedva da se vidi pod posebnim kutevoma svijetlosti,inace mi se uvijek vidi 2 crtica na lh dosta oke kroz cijeli ciklus
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji