Jutro😃
Ja 6dpo odo pisnut jedan reda radi, dok muz priprema kafu, jos sam u krevetu🤣
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Amchy ja sam si neki dan u lidlu kupila trudnicke traperice jer sam bas se prosirila tokom blagdana,taman su mi komotne, ko kaze da ih samo trudnice mogu nosit🤪
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
I tako… Iscjedak jutros proziran onako ljepljiv na papiru, bol lagana u trbuhi… Ovulacija sigurno počinje… A muža niđe 🤣 On otišao po novog člana obitelji (auto) u Zagreb, umjesto da sad radi na novome članu u ljudskom obliku… No dobro… Još uvik se nadam da je vojska od prije dva dana preživjela hahaha…
Kad dode muz s novim autom keksnite se u njemu da ga krsitite mozda bude dobitna kombinacija
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Hvala curke!
Ma biti cu ok. To me taj moment oprala nostalgija tuga ali vec sam bolje.
Tonka da to sto kazes u proljece kad svi krenu van sa kolicima i setati pa imas osjecaj da su svi trudni ili nedavno rodili. Jos zivim u kvartu u zagrebu gdje je hrpa mladih obitelji tako da je osjecaj jos gori. Zamisli proslo proljece ja taman bebu izgubila a svaka dr osoba na cesti sa kolicima ili trbuhom...
Ali prezivjela sam to ocvrsnula pa me manje to sad dira...samo film u glavi da cu i ja tako uskoro!
Tonka122 na listu dospijes tako da mi kazes kada ocekujes M pa skupa odbrojavamo 😁
Malala kad ce tvoja da i tebe stavim
Ocekujem ju da ju ne ocekujem 16.02😁
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Amchy ja sam si neki dan u lidlu kupila trudnicke traperice jer sam bas se prosirila tokom blagdana,taman su mi komotne, ko kaze da ih samo trudnice mogu nosit🤪
Heheh dobra si, imam i ja frendicu koja uzima trudnicke tajce jer imaju onaj gore poviseni dio za trbuh, a radi u hladnom prostoru i uvijek joj je zima za bubrege pa ju to grije
Hvala curke!
Ma biti cu ok. To me taj moment oprala nostalgija tuga ali vec sam bolje.
Tonka da to sto kazes u proljece kad svi krenu van sa kolicima i setati pa imas osjecaj da su svi trudni ili nedavno rodili. Jos zivim u kvartu u zagrebu gdje je hrpa mladih obitelji tako da je osjecaj jos gori. Zamisli proslo proljece ja taman bebu izgubila a svaka dr osoba na cesti sa kolicima ili trbuhom…
Ali prezivjela sam to ocvrsnula pa me manje to sad dira…samo film u glavi da cu i ja tako uskoro!
Neopisiva je to bol,ja sam izgubila bebu u 3mj i raspala sam se,gledala druge mame i bebe i mislila sam si to sam ja trebala biti,to je mogla biti moja beba,pa kako bi izgledala svasta ti krene se motati po glavi,a svaki tijedan,mjesec vise trudnoce kad izgubis je duplo bolniji,pogotovo kad si vec i udarce poceo osijecat,svaka cast kako se boris i trudis vrlo brzo nakon svega,to pokazuje da si jaka,doci ce i tvoje vrijeme opet,nekad potonemo i to si trebamo dopustiti malo,ali sto prije se pokupiti,glavu gore i boriti se,svi su tu borci i svima se divim. Jako puno znaci podrska ovdje da nisi sam😘
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Heheh dobra si, imam i ja frendicu koja uzima trudnicke tajce jer imaju onaj gore poviseni dio za trbuh, a radi u hladnom prostoru i uvijek joj je zima za bubrege
Imam i ja toga 3 komada ali iz h&m dusu dalo za zimu,a i kad se sagnes da ne ispadna guza ak su pre niske tajce😆
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
I tako… Iscjedak jutros proziran onako ljepljiv na papiru, bol lagana u trbuhi… Ovulacija sigurno počinje… A muža niđe 🤣 On otišao po novog člana obitelji (auto) u Zagreb, umjesto da sad radi na novome članu u ljudskom obliku… No dobro… Još uvik se nadam da je vojska od prije dva dana preživjela hahaha…
Kad dode muz s novim autom keksnite se u njemu da ga krsitite mozda bude dobitna kombinacija
Hahahaha nije ti ni ta loša, tako sam prošli put i uspjela.... Auto u žbunje i hopalaaa. samo bila biokemijska 🤦🏻♀️
Jutro curke, moram vam ispricat sta sam sanjala sinoc. Uzas 😅 kao ja jucer radila test ono odmah nakon ovulacije i meni testovi pokazuju plus znaci 3dpo 😂 i ja vama saljem u grupu cure sta je ovo pomazite kako je ovo moguce. I stizu od vas odgovori joj to nije dobro nikako to nesto nije u redu znaci panika zlo i uzas 😂😂 nocna mora sva sam se preznojila 😂😂
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji