Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    08. Veljača 2021. 20:26

I da žene zašto vas trta hsg? Mene to najvjerojatnije čeka nakon konzultacija u srijedu, pa da znam šta očekivati. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

maki994
    08. Veljača 2021. 20:33

Lucky molim Boga da ne docekamo hsg i da nas malo cudo obraduje ovaj mjesec ❤️
    Kaca nemam pojma kome god spomenem svi se groze od tog pregleda kazu da uzasno boli tako da sam ja vec sva isprepadana 😭

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

maki994
    08. Veljača 2021. 20:36

Kaca tek sad vidim da smo isto i godina i da pokusavamo isto vremenski... valjda cemo docekat svoju malu mrvicu srece 🙏

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Kaća
    08. Veljača 2021. 20:37

Mislim da je Silver jednom detaljno opisala cijeli postupak i da je napomenila da je najnelagodnije kada napušu taj neki balon. Ne sjećam se da ga je baš opisala kao "ubij Bože koliko boli" postupak. Nemoj me uzimati za riječ to je bilo davno malo mi je nešto samo ostalo u glavi.

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    08. Veljača 2021. 20:42

Je, je  Hope ubrala sam ja to još prije. Do sada kod nas je jedino bila ureaplasma ovo ljeto koju smo izlječili. Od svih ostalih nalaza kaže samo da nije baš oduševljena mojim ovarijskim zalihama, ali da to nije problem zato što već sada pokušavamo. Baš se veselim konzultacijama čisto da malo krenemo u napad. Rekla mi gin da ne vidi neki baš sad problem kod nas koji bi nas spriječio u ostvarivanju prirodno trudnoće i da vjeruje kako nas smao malo treba pogurati. 
    Osim tog blagog PCOS-a kojeg vjerujem ima dosta žena vama je sve ostalo ok?

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    08. Veljača 2021. 20:44

Lucky🍀

Joja ma prvi put kad mi je ona vadila je otiso u nebesa, a drugi put kad su mi drugi vadili onda je bio taman prolaktin 😂😂
    Maki i Kaca ustvari hsg nebi trebao biti bolan osim ako jajovodi nisu bas toliko jako zastopani da se ne daju odstopat, inace kazu da ne boli ako je prohodno, ili da osjetis blagu kao menstrualnu bol ali nista strasno. E sad ovisi i od osobe do osobe koliki prag boli ima, ja sam imuna na sve pa ono 😂 al jednostavno ne znam zasto trtarim, zbog toga sto opet moram sirit nozice pred ljudima koji ce mi gledat pipi… Valjda se nikad necu naviknut na to 🙅🏻‍♀️ a i zbog rezultata 😶

Lucky ja sam ti kozmetičar, pa mi širenje nogu na dnevnoj bazi nije strani pojam hahahah Šta se tiče toga, kako ja kažem svojim klijenticama, samo se opusti nama je to posao da zavirimo dole. Ništa šta ne gledamo svaki dan. Meni je isto depilirala noge ili radila brazilku. A vjerujem da je tako i doktorima, pa se odma više opustim. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    08. Veljača 2021. 20:47

btw već sam pisala da radim fizički naporan posao. Ćisto da ne ispadne da lažem, depiliram u fušu svaki dan. Nekad me iscrpe te duple smjene, al nekad baš pustim mozak na pašu kad depiliram jer to stvarno volim, pa se psihiči odmorim. Ali isto mislim da bi negdje trebala smanjit ako želim ostat trudna. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

08. Veljača 2021. 20:48

Kaća

Hope ovo sam ja vadila u prvom dijelu ciklusa, sve bude gotovo sutradan osim androstediona (ima neke veze sa testosteronom) on se čeka tjedan dana. Pa ti pošalju sve zajedno to

Znaci cekam nekih tjedan dana jer eto moram i ja taj androstedion vadit,plus stitnjacu kompletnu isto uz sve to,pa,vidjet cemo.. a sto se dijagnoza tice imam samo tu sekundarnu dismenoreju,pcos i sekundarni sterilitet (to bude dijagnoza nakon uzastopnih biokemijskih trudnoca ili spontanih kojima se ne zna uzrok) ...samo to,prava sitnica 😂

maki994
    08. Veljača 2021. 20:49

Lucky to mi je drago cuti, bar se malo smirim bas sam se uspanicila bila svaki dan o tome razmisljam. Psihicki me opterecuje sto uopce moram ici na taj pregled a mozda mi apsolutno nista ne donese i onda jos kad pomislim da moram trpiti uzasnu bol. Ali eto znam da cu biti mirnija kad uradim taj pregled. 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

08. Veljača 2021. 20:50

Kaća

btw već sam pisala da radim fizički naporan posao. Ćisto da ne ispadne da lažem, depiliram u fušu svaki dan. Nekad me iscrpe te duple smjene, al nekad baš pustim mozak na pašu kad depiliram jer to stvarno volim, pa se psihiči odmorim. Ali isto mislim da bi negdje trebala smanjit ako želim ostat trudna.

Ha gle,psiha je meni se cini nekako tu i najjaci faktor jer mi mozemo imati kocnicu a da i sami nismo svjesni ako je sve ostalo okej i nema fizickih prepreka za ostvarenje trudnoce. Ja se nadam da ce ti brzo doci taj plusic pa da onda bas s gustom krenes depilirat ljude kad te budu lupali trudnicki hormoni 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.